Dodaj do ulubionych

Rozliczyc pania Biczyk protegowana Staskiewicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 18:10

Dlaczego pani Biczyk protegowana pana Staskiewicza i tego calego ukladu UD-UW-
ROAD-PO nie zostala aresztowana za wyplacanie kilometrowek osobom nie
zatrudnionym w Domu Muz ? Kto za tym stoi ? Staskiewicz , Strzesniewski czy
Bociek ? Mam nadzieje ze wytlumaczy sie z tego przez Urzedem Kontroli
Skarbowej , Prokuratura i CBS. kaja
Obserwuj wątek
    • babbik Re: Rozliczyc pania Biczyk protegowana Staskiewic 24.10.04, 18:17
      myslę, ze zawsze urzedasy dobieraja sobie kolegów, to trudne do przeskoczenia.
      a z drugiej strony z kim maja rzadzic, jak nie z kolegami? maja barc wrogow?
    • Gość: torunianka obsesja jakas??? IP: *.petrus.com.pl 24.10.04, 20:14
      Cos Ci skarbie odbija, że zalewasz nas postami nt. ludzi, ktorzy juz dawno
      odeszli ze stanowisk? Jak Ci sie cos nie podobalo trzeba bylo wczesniej
      zabierac glos. Za pozno kreujesz sie na "odwazna i bezkompromisowa".
      • Gość: kaja Re: obsesja jakas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 20:25

Nie dawno ale w tym roku kalendarzowym. A przestepstwa przedawniaja sie po 10
        latach kochanie. Biczyk trzeba rozliczyc. Wiem ze postepowanie przygotowawcze
        juz jest wdrozone.
        • Gość: torunianka Re: obsesja jakas??? IP: *.petrus.com.pl 24.10.04, 22:13
          jak wdrozone to o co chodzi?
          Toz to potwornie nudne co tu robicie
          rzucajac te same posty wielokrotnie.
          To juz ciekawsze wydaje mi sie forum bydgoskie.
          Moze jakies konstruktywne pomysly???
          • Gość: wowo Re: obsesja jakas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 22:15

CZY TY PRZYPADKIEM Z TEJ SAMEJ SITWY NIE JESTES ?
            • Gość: torunianka Re: obsesja jakas??? IP: *.petrus.com.pl 24.10.04, 22:51
              z pewnoscia
              • Gość: Gość Re: obsesja jakas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 23:39
                To uważaj , bo jak zaczną rozliczać wszystkich złodziei z tego toruńskiego
                fyrtla to i Ciebie wyciągną z wyra o godż.6.oo. Wszyscy na to czekamy. A jak
                nie podoba sie temat na forum to przenieś się za miedzę.
                • Gość: navy Re: obsesja jakas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 06:29
                  piszecie o dawno zamknietych, juz 5x naglasnianych i rozliczanych sprawach
                  sprzed kilku lat...
                  wg mnie ten gosc i kaja - to ciag dlaszy jątrzacego leszka - bydgoszczanina
                  piszacego o Toruniu...
                  • Gość: wowo Re: obsesja jakas??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:17

Ty chyba tez z tej samej sitwy co pani BICZYK
                    • Gość: "jątrzący leszek" "jątrzący leszek" - UWAGA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:20
                      "jątrzący leszek" - UWAGA!
                      "wowo" i niby-"kaja" - to ciąg dalszy akcji szkalowania i ośmieszania Torunia
                      przez "jątrzącego leszka" (inne nicki: genuine44-alfa-ja-leszek) z Bydgoszczy,
                      udajacego innych Torunian niby oczerniających Bydgoszcz, a czasem wręcz
                      podszywającego się pod
                      inne nicki i oczerniającego Torun. Jego IP: "neoplus.ads.tpnet.pl"
                      Tu jest więcej: www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403
                      • Gość: kaja ty ty.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:26

........jestes jatrzacy leszek bo.......sie tak podpisales

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka