sibeliuss 18.02.07, 08:00 Czy ktoś z Was zaczyna dzień od porannej kawy? Jeśli tak to miło mi, że nie jestem w tym osamotniony :) Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotka277 Re: Czas na kawę 18.02.07, 09:28 Właśnie kończę poranną kawkę. Szkoda tylko, że w pracy i zaraz musze ostro wziąc się do roboty. Ale tak po 12 zapraszam na kawkę południową. Jest jeszcze lepsza od porannej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czas na kawę 18.02.07, 14:10 stokrotka277 napisała: > Właśnie kończę poranną kawkę. Szkoda tylko, że w pracy i zaraz musze ostro > wziąc się do roboty. Ale tak po 12 zapraszam na kawkę południową. Jest jeszcze > lepsza od porannej. Pozdrawiam. To miałem nocha ))))))) właśnie spijam dla mnie to pierwsza chyba poranna bo wstałem przegrzany wiosennymi promyczkami słoneczka już marzę o kolejnej )))))))) Pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Czas na kawę 26.02.07, 11:34 wpadłam dzisiaj, ale jak widzę samotnie. Szkoda, w towarzystwie lepiej smakuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czas na kawę 26.02.07, 20:58 sto100 napisała: > wpadłam dzisiaj, Oj zdarza się, ja też chętnie napiję się Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Czas na kawę 27.02.07, 16:55 a dzisiaj? Szaro i deszczowo, ale bez towarzystwa do kawy nie lubię. A gdzie we Włocławku wypiję najsmaczniejszą? Jutro jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czas na kawę 27.02.07, 20:12 sto100 napisała: > a dzisiaj? Szaro i deszczowo, ale bez towarzystwa do kawy nie lubię. > A gdzie we Włocławku wypiję najsmaczniejszą? Jutro jadę. Tak się składa że właśnie jutro też będę, chętnie bym się napił dobrej kawy w miłym towarzystwie, nawet i od rana ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Czas na kawę 04.03.07, 12:26 sto100 napisała: > nie wypiłam jej we Włocławku. Bo gdzie? A szukałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekgaz Re: Czas na kawę 05.03.07, 10:47 Proponuję podejść na ul. Przedmiejską do Blue Cafe, jest kilka rodzajów kaw. Lubię tam czasami wpaść i zasmakować innej kawy niż pije sie codzień np. w domu, czy w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czas na kawę 07.03.07, 01:14 jacekgaz napisał: > Proponuję podejść na ul. Przedmiejską do Blue Cafe, jest kilka rodzajów kaw. > Lubię tam czasami wpaść i zasmakować innej kawy niż pije sie codzień np. w > domu, czy w biurze. To bardzo dobry pomysł, chętnie tam wskoczę, bo nam na budowie też dają, ale chyba zbożową, mam już dość tego paskudztwa. Nawet jak nie będzie lepsza to myślę że inaczej będzie smakować, a to już wiele, żeby tak jeszcze postawić ktoś zechciał??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Czas na kawę 13.03.07, 00:05 sto100 napisała: > dzięki miły Włocławku. Do lata! żeby tak jeszcze postawić ktoś zechciał??? Co przesadziłem??? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka277 Re: Czas na kawę 13.03.07, 10:41 Właśnie skończyłam poranną kawke, tylko szkoda, że piłam ją od 9 rano, zimna się zrobiła. Oj, Ci klienci, napić się nie pozwolą. Juz myślę nad następną, bo zimno coś tu dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Czas na kawę 14.03.07, 06:24 Już wkrótce kawę będziecie mogli pić w ogródkach na 3 Maja:) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Czas na kawę 14.03.07, 11:46 kiedyś i ja chciałam, ale tylko od Placu. Od strony Wisły szkoda tej ulicy, samotnie też tam nie chodzę. Rozwaga wskazana, wychodzę na kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Czas na kawę 16.03.07, 06:07 grig11 napisał: > Tam się raczej piwo pije. Nie piję alkoholu, więc wybieram kawę i zawsze udawało mi się jej napić właśnie w ogródkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: Czas na kawę 16.03.07, 09:50 rozmowy_kontrolowane napisała: "zawsze udawało mi się jej napić właśnie w ogródkach" Mam pytanie do Ciebie: A w innych miejscach (np. w kawiarenkach) nigdy Ci się nie udawało? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka277 Re: Czas na kawę 14.03.07, 16:37 Czy może mi ktos polecić dobra kawę do expresu ciśnieniowego. Kupiłam Lavazze (chyba dobrze napisałam), podobno najlepsza, ale jakoś nie dla mnie. Czekam na propozycje i z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś