Dodaj do ulubionych

kameralna restauracja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:26
z cisza i intymnością, chce gdzieś iść na obiad, czy znajde cos takiego w
Toruniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: zarlok Re: kameralna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:18
      prowansja na szewskiej - ograniczony wybor dan, ale fajne i tanio. sprobuj sale
      na pietrze -moze bedziesz sam(a).. Na jedna osobe licz ok 20 zeta + wino . SAN
      MARCO - na mostowej, super wloskie zarcie, ale drozej - na jedna osobe licz 30 -
      50 zeta ( za 30 tez fajnie - np. zupa lososiowa + canneloni ze szpinakiem i
      gorgonzola ). Jedzenie b. dobre - wyzsza polka wloskich restauracji w Polsce -
      z uwzglednieniem konkurencji w W-wie i Krakowie - doswiadczony zarlok ci to
      mowi.. smacznego .. acha jeszcze moze byc zaczarowana dorozka na laziennej,
      jedzenie ok, ale raczej polska kuchnia, ceny jak w san marco, ale wnetrze
      raczej nie stwarza intymnego klimatu - za duze, chociaz bardzo ladne..
      • Gość: ja Re: kameralna restauracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 09:27
        saloa na piętrze to chodzi o obecna gęsią szyję tak? tez o tym miejscu
        myslałam. Dzieki za podpowiedz
        • Gość: zarlok Re: kameralna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:15
          nie gesia szyja to jest gesia szyja - tez ok zreszta, ale to duza sala. ja
          akurat pisalem o prowansji na szewskiej - tam jest mala salka na pietrze, chyba
          4 stoliki - bardzo kameralnie..
    • Gość: caca Re: kameralna restauracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:33
      tu masz cala dyskusje:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=16474268&v=2&s=0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka