Dodaj do ulubionych

Do Grudziądza

IP: *.nsm.pl 26.06.03, 11:11
Jak już się uhahacie tymi króciutkimi wypowiedziami , to proponuję zmierzyć
się z miastem podobnej ilości mieszkańców co Grudziądz np. Słupsk- mają ponad
14 000 postów- ale z waszą energią- to ich wyprzedzicie- powodzenia!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: parkowy Re: Do Grudziądza IP: 80.48.150.* 26.06.03, 21:33
      Nie długość ,a jakość się liczy przyjacielu.
      dzięki za pozdrowienia.
      • dor-ka Re: Do Grudziądza 26.06.03, 21:44
        Oj racja, racja...
        • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 22:04
          To co gonimy Słupsk ? ;-)))
          Pozdrawiamy ŚWIECIE !
          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 26.06.03, 22:44
            Popadliście w jakiś nałóg? Toż to przesada!!!
            • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 26.06.03, 22:46
              Oczywiście kieruję wypowiedż do Grudziądzan, których pozdrawiam- napiszcie coś
              u nas jeszcze na forum- was jest za dużo i jesteście zbyt energiczni- i chyba
              siedzicie przed kompami na okrągło.
              • Gość: parkowy Re: Do Grudziądza IP: 80.48.150.* 26.06.03, 22:56
                Podpowiem ci jak zrobić rekord i nas wyprzedzić.Trzeba do tego paczki ludzi w
                różnym wieku,chcących podzielić się z innymi swoimi spostrzeżeniami.Reszta
                działa na zasadzie lawiny,wszyscy postują jak na czacie.Mimo,że nie spotkaliśmy
                się w realu,znamy się jak łyse konie,stąd te krótkie wpisy,rozumiemy się bez
                słów.Powiedz,o ilu bywalcach swego forum możesz powiedzieć tak samo?
                powodzenia
                • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 26.06.03, 22:57
                  zaskoczę cię - o żadnym - piszę z Gdańska.
                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:00
                    No to i mnie zaskoczyłeś Tomku , a Parkowy jeszcze nie ochłonął hehehe
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:03
                      W Świeciu jestem jednak bardzo często, ale w Grudziądzu byłem zaledwie dwa
                      razy w życiu z czego ani razu turystycznie- ale wiem że jest piękne- prawa
                      miejskie 1290- mówią same za siebie- muszą tu byc zabytki- pozdrówka.
                      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza- podforum? IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:06
                        A może powinniśmy założyc specjalne podforum do rozmów świecko- grudziądzkich?
                        co wy na to?
                      • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:10
                        Są zabytki,są klimaty których już nie spotyka się często. Widoki same o pędzel
                        lub aparat fot. się proszą! Warto zwiedzić, choć w porównaniu do Gdańska ? ...
                        Wszędzie jest pięknie jeżeli umie się patrzeć :))
                        pozdrawiam
                        • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:12
                          Bardzo mądre spojrzenie.
                          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza- podforum IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:13
                            To co z tym osobnym - małym podforum?
                            • Gość: naata Re: Do Grudziądza- podforum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:29
                              Musimy zrobic naradę z naszymi wszystkimi , jak wiesz my jesteśmy ekipa co się
                              zowie ! :)))Ale na propozycję i pomysły otwarci jestesmy :))
                              pozdrówka
                              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza- podforum IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:31
                                przeliczyłem jeszcze raz , w dwa dni Świecie zrobiło ponad 70 postów....

myślę że to dużo......
                                • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza- podforum IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:37
                                  Wpadłem na pomysł- to podforum zrobić w Świeciu , ale nie doliczać tamtejszych
                                  postów do ogólnych statystyk - co wy na to?
                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza- podforum IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:46
                                    To nieładnie tak wyprzedzać najmilsze sobie forum.....
    • Gość: Klaula Re: Do Grudziądza IP: *.tvswiecie.com.pl 26.06.03, 23:50
      Witam serdecznie!!
      Jestem tutaj dzisiaj tutaj pierwszy raz! Musze się przyznać, ze nawet nie
      wiedziałam, że cos takiego istnieje! Mój dobry kolega "obok z bloku" namów\ił
      mnie żebym odwiedziła tą stronkę! Muszę przyznać, ze jest to coś naprawdę
      ciekawego. Można sie wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć na temat swojego
      miasta!!
      Więc serdecznie zapraszam i nie dajmy się innym miastom! Jeszcze wczoraj
      byliśmy przed Grudziądzerm , a dzisiaj juz za?? Co sie z Wami dzieje!!
      Siadajcie za kawiaturki i do robotki :))
      pozdrawiam KLaula
      • Gość: Korba Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 23:55
        Gość portalu: Klaula napisał(a):

> Witam serdecznie!!
        > Jestem tutaj dzisiaj tutaj pierwszy raz! Musze się przyznać, ze nawet nie
        > wiedziałam, że cos takiego istnieje! Mój dobry kolega "obok z bloku" namów\ił
        > mnie żebym odwiedziła tą stronkę! Muszę przyznać, ze jest to coś naprawdę
        > ciekawego. Można sie wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć na temat swojego
        > miasta!!
        > Więc serdecznie zapraszam i nie dajmy się innym miastom! Jeszcze wczoraj
        > byliśmy przed Grudziądzerm , a dzisiaj juz za?? Co sie z Wami dzieje!!
        > Siadajcie za kawiaturki i do robotki :))
        > pozdrawiam KLaula

Zdrowa rywalizacja TAK , szowinizm NIE .... Klaulo!!!
        Zamiast zaprawiać do boju zacznij pisac sama :)
      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 26.06.03, 23:55
        Tu chodzi o mnie- he he - werbuję sobie pomocników- nie na długo nas
        wyprzedziliście- ale pozdrawiam- i idke spać bo już bardzo póżno.
        • Gość: krysiaroz Re: Do Grudziądza IP: *.grudziadz.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 11:20
          Dzien dobry Swiecie zycze Wam milego, spokojnego , wolnego od komputera dnia.
          No i pozdrawiam.
          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 27.06.03, 15:18
            Niestety, bynajmniej wolny od komputera, teraz się dopiero to forum rozkręca.
            • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 27.06.03, 15:40
              Wcale nie spoczęliśmy na laurach - jak widac mamy już prawie 3100 postów- i
              jesteśmy z tego dumni- u nas każdy forumowicz może stać się sławny - wypowiedzi
              drukuje lokalna gazeta- Czas Świecia.

Z tym przeonieniem o tysiąc to też nie za ładnie o Was świadczy

pozdrawiam Grudziądzan i "Czas Świecia"
              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 27.06.03, 22:07
                Hej, już zapomnieliście? Słabo wam idzie.....
                • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.03, 14:56
                  Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Hej, już zapomnieliście? Słabo wam idzie.....

Tomku Ty sie zapracujesz , chodź do nas, u nas weselej!
                  Tu Ciebie nie słyszą, spoczęli na laurach, wystarczy im widać ta "skromna
                  liczba" , a my gonimy Wąbrzeźno :D :)))
                  Pozdrawiam i zyczę powodzenia
                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 19:10
                    ludzie w swieciu wola siedziec na czatach albo imprezowac
                    • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 28.06.03, 23:19
                      Opuszczenie tego forum byłoby nie w porządku wobec Świecia- ktoś tu musi pisać-
                      nie? A u was też przecież czasem piosuję, ale tak żeby wam zbyt wielu postów
                      nie dodać:))))
                      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 01.07.03, 17:41
                        Grudziądz nie chce rozmawiać- jak nie to nie.....
                        • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 17:50
                          Grudziadz pieknie zapraszał , może trochę grafomańsko ale zawsze ! :-)))
                          pzdr
                          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 01.07.03, 21:03
                            Teraz się boicie wchodzić do nas na stronę, żęby nie zwiększać ilości postów-
                            ale u was dzisiaj tez bardzo pusto....... śpijcie dalej.....
          • Gość: autowidol Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 23:35
            Grudziądz zamieszkuje, jakby nie patrzeć, ponad 100 tysięcy ludzi. To cztey
            razy więcej niż Świecie. Stopień skomputeryzowania wypada więc na Waszą
            niekorzyść.
            Pozdrawiam i życzę technologicznego rozwoju.
            Oddany Świeciu:
            autowidol.
            • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 02.07.03, 22:21
              Jak na takie duże miasto to przesadnie się nie wysilają. He, he...
    • Gość: siara Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 20:57
      a my ile mamy?
      • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.03, 22:47
        swiecie niedlugo dostanie powera
        i wtedy juz nic nas nie zatrzyma
        • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 02.07.03, 22:22
          Dlaczego tak sądzisz- czyżbyś szykował znajomych?

Do boju?
          • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.03, 22:45
            tak tak
            • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 02.07.03, 22:48
              jakoś tego nie widać, ale wierzę w twoje plany:))))
              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 03.07.03, 15:55
                Czy to co pisze na forum Grudiądza to groźby czy tylko ostrzeżenia?
                pisze to na swoim forum, ale wiem że tutaj zaglądacie.....
                • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 16:49
                  Jake groxby ? Ja tam byłam ! chyba ,że nie widziałam !
                  Im z nawału tematów chyba się namieszało !
                  ... no, moze o czymś nie wiemy ? Ale to ich sprawy no nie ? Gdzie sie dwóch ...
                  to wiadomo! Może SWIECIE przodem :)) puszczają??? hi hi
                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 22:51
                    swiecie powinno swiecic przykladem
                    • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 23:45
                      I tak dalej, i tak dalej... niech świeci nam ŚWIECIE! amen :)))
                      pozdrówka
                    • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 04.07.03, 09:49
                      No i świeci- przegonimy ich...
    • Gość: siara Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 08:29
      od dzisiaj bede walczył.
      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 04.07.03, 09:51
        To miło z twojej strony, pozdrawiamy Grudziądz - śpiące miasto
        • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 10:34
          ... walczcie , walczcie ! :)))) Grudziądzanom(?) chyba, nie zależy...
          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 04.07.03, 20:03
            Na pewno zależy , ale akurat przysnęli i należałoby to wykorzystać.
            • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.03, 22:36
              Ot! Jacy sprytni! A ładnie to tak śpiącego nie budzić ? ;-)))))
              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 10:04
                Jasne, jeśli tylko można na tym skorzystać.....
                • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 12:02
                  Grudziądz się nie daje. Łatwo Wam nie bedzie ;-)))
                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 20:59
                    Ale ktoś chyba tu gra na dwa fronty:)))
                    • naata Re: Do Grudziądza 05.07.03, 21:23
                      Nie nazwałabym tego grą na dwa fronty , Tomku... chyba ktoś pomaga Ci jak
                      widzisz, jeszcze "o n a" pomysli, że jej tu nie chcesz ...;-)))
                      Pozdrowienia z Grudziądza
                      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:25
                        Ojej, przecież to miał być żart, ale szczerze mówiąc długo trzymała mnie w
                        niepewności- bo myślałem, że jest ze Świecia:)))ale okazało się że nie..... a
                        szkoda- hmmm, ale u Was nie pisuje- zastanawiające- a o czym ja jeszcze nie
                        wiem? Czego się miałem domyśleć?
                        • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:27
                          AAAAAA i oczywiście pozdrowienia dla Grudziądza:)))))))))))))))
                        • naata Re: Do Grudziądza 05.07.03, 21:43

> Ojej, przecież to miał być żart, ale szczerze mówiąc długo trzymała mnie w
                          > niepewności- bo myślałem, że jest ze Świecia:)))ale okazało się że nie..... a
                          > szkoda- hmmm, ale u Was nie pisuje- zastanawiające- a o czym ja jeszcze nie
                          > wiem? Czego się miałem domyśleć?

Tomku to takie proste, ktoś chce Ci pomóc troszkę, ot i wszystko! ;-)))
                          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:45
                            Zastanawiam się nad tożsamością tantej osoby- niczego nie sugeruję -
                            oczywiście:))))- pozdrowienia jeszcze raz:))))
                            • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 21:54

> Zastanawiam się nad tożsamością tantej osoby- niczego nie sugeruję -
                              > oczywiście:))))- pozdrowienia jeszcze raz:))))
                              No Tomku zapytaj mnie :)))
                              Widzę, że sam prawie tu jesteś, pracujesz dla Świecia z taką ofiarnością?! To
                              Ci dopisuję ...a co mi tam :)))
                              Mały sentymencik też mam do Świecia, choć dłuuuugo mnie tam nie było!
                              pozdrawiam
                              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 21:57
                                Jaki sentymencik? Opowiedz mi - ja też mam....:)))
                                • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:00
                                  Kiedyś mieszkała tam moja przyjaciółka! Serdeczna !Byłam kilka razy. Fajnie
                                  było!
                                  :)))
                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:03
                                    Dawno? Ostatnio Świecie bardzo się zmieniło:)))
                                    • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:05

> Dawno? Ostatnio Świecie bardzo się zmieniło:)))

Bardzo dawno.... :))
                                      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:09
                                        Może powinnaśtutaj wpaść- pozwiedzać- nie wiem czy wiesz- ale zamek jest
                                        czynny.
                                        • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:15

> Może powinnaśtutaj wpaść- pozwiedzać- nie wiem czy wiesz- ale zamek jest
                                          > czynny.
                                          Słyszałam, wiem , że Świecie jest urokliwym miasteczkiem, ma długą historię,
                                          jakby nie było...podobnie jak Grudziądz.
                                          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:17
                                            Wiem, że zabrzmi to pompatycznie i zarozumiale- ale nie lubię, gdy nawet
                                            mieszkańcy Świecia nazywają je miasteczkiem- dla mnie miasto , które ma 28
                                            tysięcy mieszkańców- to miasto średniej wielkości- wiesz, oże to takie moje
                                            ambicje dotyczące Świecia ? :))))))
                                            • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 22:21
                                              swiecie ma ponad 30000 mieszkancow
                                              i jest stolica a nie miasteczkiem zadnym
                                              stolica ktora wszystkich milo wita
                                              stolica,stolica
                                              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:22
                                                Powiedziałbym inaczej - metropolia- miło ,że jeszcze ktoś tak myśli:))))
                                            • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.03, 22:22

> Wiem, że zabrzmi to pompatycznie i zarozumiale- ale nie lubię, gdy nawet
                                              > mieszkańcy Świecia nazywają je miasteczkiem- dla mnie miasto , które ma 28
                                              > tysięcy mieszkańców- to miasto średniej wielkości- wiesz, oże to takie moje
                                              > ambicje dotyczące Świecia ? :))))))
                                              Szanuje Twoje ambicje, poprawiam się ; miasto! :) Dobrze już? :)))
                                              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:23
                                                Oczywiście:))))chyba w Gdańsku są właśnie fajerwerki - ide zobaczyć.
                                                • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:25
                                                  Taaa, rozpoczęcie lata z LG- dzisiaj śpiewa Edytka Górniak.
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:26
                                                    Ale krótkie były te fajerwerki:(((
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.07.03, 22:44
                                                    Dobranoc dla Grudziądza:))))))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 06.07.03, 11:23
                                                    Naata się też nawet nie przywitała na dzień dobry- pustki- nawet tutaj:(((
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 12:14

> Naata się też nawet nie przywitała na dzień dobry- pustki- nawet tutaj:(((
                                                    Witam, witam .....
                                                    Jak chciałam się przywitać to jeszcze spałeś Tomku :)))
                                                    Widzę , że od rana (!) bierzesz się za "walkę" ....:))))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 06.07.03, 12:48
                                                    Wcale nie spałem, ale nie siedzę od bladego świtu prezy kompie( tak jak
                                                    parkowy- jeden jego post jest z dzisiaj o 6 rano!)
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.03, 14:25

> Wcale nie spałem, ale nie siedzę od bladego świtu prezy kompie( tak jak
                                                    > parkowy- jeden jego post jest z dzisiaj o 6 rano!)
                                                    Nawet wcześniej! A jakby tak net przelecieć to kto wie...czy on nocki dzisiaj
                                                    nie miał? ;-)))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 06.07.03, 15:43
                                                    Może powinniście o niego bardziej dbać- bo się zamęczy- i kto wtedy będzie tyle
                                                    co on pisał?
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 07.07.03, 11:29
                                                    Tutaj tezani żywej duszy.....
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 07.07.03, 11:30
                                                    Tutaj tez ani żywej duszy.....
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 11:41
                                                    Wczesna godzina dla młodych...wakacje! Ale nie martw sie w nocy sie
                                                    uaktywnią :))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 07.07.03, 11:50
                                                    Dzięki- na ciebie można liczyć- oni chyba wyjechali na urlopy- albo nie wiem-
                                                    ale nie wygląda mi to na cisze przed burzą, ale mogę się mylić:)))
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 22:29
                                                    bedzie burza bedzie
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 08.07.03, 10:04
                                                    Grudziądzanie wystraszyli się aktywności na świeckim forum- i teraz już tu nie
                                                    wchodzą.:)
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.03, 13:41
                                                    Nieprawda! Wchodzą i czytają tylko czasu nie ma... :)))pozdrawiam
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 22:45
                                                    tak tak
                                                    a swistak siedzi z zakrzywia czasoprzestrzen
                                                    ale i tak was pozdrawiam
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: 195.117.137.* 09.07.03, 19:08
                                                    Wczoraj miałem problemy z kompem , więc mało napisałem, ale dzisiaj to
                                                    nadrobię....
                                                    nadrobię....
                                                    nadrobię....
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.03, 22:05
                                                    to nadrabiaj
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 19:06
                                                    .... i od Grudziądza, jak zwykle pozdrawiam!
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 22:03
                                                    a ja pozdrawiam grudziadzanki................
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 12:36
                                                    Choć jestem byłą, ale pozdrowienia przyjmuję, podrawiam toże :))
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 22:42
                                                    i mam pytanko
                                                    czy na ulicy spichlerzowej nie mozna otworzyc jakiejs kawiarenki lub baru chyba
                                                    by sie tam przydalo to??
                                                    pozdrowka
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.03, 12:40
                                                    Dawno nie byłam, ale jeżeli nie ma to powinna być jakaś kafejka lub bistro
                                                    najlepiej 'zrobiona' na wzór tawerny, podobne widziałam w Holandii...pozdrawiam
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:36
                                                    mayby
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 28.07.03, 13:55
                                                    Pozdrowienia dla Grudziądzan- byłem u was- choć tylko przejazdem do Kwidzyna,
                                                    ale bacznie się rozglądałem:)))
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 23:17
                                                    Też będę w Grudziądzu to sobie pooglądam :))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 29.07.03, 19:29
                                                    Tu się okazuje że więcej z nas tam nie mieszka:)))
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 20:24
                                                    Nie mieszka to fakt ale pozostały więzy krwi, w Świeciu też zostawiłam małą
                                                    cząsteczkę, dojeżdzałam kiedyś do pracy .... :))) pozdrawiam
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 30.07.03, 18:18
                                                    Do pracy w ZCiP?
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.03, 20:00
                                                    Nie, zupełnie inna branża :)Pozdrawiam
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 01.08.03, 17:17
                                                    Zawiodła mnie moja intuicja- również pozdrawiam:)))
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.03, 21:34
                                                    Odwiedzm Cię Tomku bo widzę, że prawie samotny na tym forum jesteś?
                                                    Pogoda się poprawiła i wybyli? Pozdrówka :))
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 22:45
                                                    przybywam z dalekiej planety
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 02.08.03, 11:34
                                                    A mnie znowu nie będzie przez kilka dni:(((, ale jak wrócę to nadrobię
                                                    zaleglości:)))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 10.08.03, 11:13
                                                    Sierpniowe pozdrowienia dla Grudziądza:)))))))))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 12.08.03, 11:01
                                                    Coś ten wątek stracił popularność:)), ale szkoda.
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 17:43
                                                    Jak to stracił popularność?
                                                    Ja tu urzęduję przecie, :))
                                                    a Świecie najważniejsze na Świecie!
                                                    i pozdrówka :))
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 17:39
                                                    Gość portalu: luzak napisał(a):

> i mam pytanko
                                                    > czy na ulicy spichlerzowej nie mozna otworzyc jakiejs kawiarenki lub baru
                                                    chyba
                                                    >
                                                    > by sie tam przydalo to??
                                                    > pozdrowka

Luzak donoszę! Jest kafejka na Wodnej! Brama Wodna! Baaaaaardzo ciekawe co? :-))

www.it.grudziadz.pl/rozrywka.htm
                                                    Hmmm... całkiem, całkiem ;-)
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 22:51
                                                    swiecie na stolice
                                                    a na wodnej dlugo nie bylem
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 23:57
                                                    Pozdrówka dla stolicy Świecie :))
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.03, 22:29
                                                    teraz trzeba wymyslic nowe panstwo
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 23:25
                                                    pozdrawiam Księstwo Luzaka-Wspaniałego! :-)))
                                                    jakiś herb?
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:09
                                                    a nad tym sie jeszcze nie zastanawialem
                                                    musze sie zastanowic
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 19.08.03, 12:38
                                                    Ale się tutaj zawiązalo koło wzajemnej adoracji. Akle to miło- może się
                                                    przyłączę?
                                                    :)))
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 18:11
                                                    To nie trudne! Warunek pierwszy i ostatni,UŚMIECH! i to wystarczy!
                                                    Witamy w "klubie"!
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 22.08.03, 09:40
                                                    Ale wymagania:))), bez problemu...
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 13:23
                                                    I oto chodzi!!!
                                                    pozdrawiam i uciekam roboty moc! A komputer wciągaaaaa aaaa łłłaaaaa :)))
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 22.08.03, 15:18
                                                    Rzeczywiście wiidaaćććććććć.......:))))) pozdrawiam
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 05.09.03, 20:51
                                                    Ostatnio jest to wątek trochę zapomniany, a szkoda, bo zapisał się bardzo
                                                    wyraźnie na forum Świecia, choćby ze względu na ilość odpowiedzi( postów)...
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:45
                                                    Wiadomo, nie ma to, jak sąsiedzi! A ile piosenek na tą okoliczność!
                                                    Widać warto mieć sąsiada albo sasiadkę :)))
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl 06.09.03, 20:25
                                                    Taaaa, zwłaszcza jak się potrzebuje pół kilo cukru:)))
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 22:25
                                                    albo wpasc na mala czarna
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 23:02
                                                    tyż...
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 22:53
                                                    ale wole pelne jasne
                                                  • Gość: naata Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:24
                                                    od piwa głowa się kiwa :)
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 23:30
                                                    od piwa oleju brzybywa
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:57
                                                    i nie tylko :)
                                                  • Gość: luzak Re: Do Grudziądza IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.03, 22:20
                                                    i slow przybywa
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 12.09.03, 16:01
                                                    Piwo to napój królewski,
                                                    Nie jest wcale niebieski,
                                                    Wiecie wszyscy rodacy,
                                                    Tak piwo kochają Polacy!!!

Pozdrowienia dla Was
                                                  • luzak83 Re: Do Grudziądza 15.09.03, 19:35
                                                    bez piwa
                                                    czas gorszy bywa
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 23.09.03, 22:03
                                                    Czuję się w obowiązku podtrzymać ten wątek na pierwszej stronie...
                                                  • luzak83 Re: Do Grudziądza 23.09.03, 22:53
                                                    ja tyz
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.03, 23:41
                                                    he he no i dobrze
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 24.09.03, 15:53
                                                    Tak więc wszyscy zgodnie- pozdrawiamy Grudziądz:)))
                                                  • luzak83 Re: Do Grudziądza 24.09.03, 22:24
                                                    pozdrawiamy
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:32
                                                    Pozdrawiamy
                                                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 26.09.03, 17:12
                                                    Szkoda tylko , że oni nas już na naszym forum nie odwiedzają, tak jak kiedyś.
                                                  • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 18:17
                                                    Pozdrawiam ale, jak widać sama... Krysiaros poszła znikać, reszta już na
                                                    łikendzie, chyba :))
    • Gość: wujas domel Re: Do Grudziądza IP: *.hor.ucl.ac.uk 28.09.03, 19:14
      o co sie rozchodzi
      • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 28.09.03, 19:43
        coś się tutaj pusto zrobiło:(((, szkoda, że wielu już nie pisze, ale w końcu
        mają weekend.
        • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 20:58
          Nie martw się, koniec wakacji, znajdą sie wszyscy :))
          • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 29.09.03, 17:49
            Będą się uczyć, a nie postować:)))
            • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 21:00
              I bardzo dobrze...:)
              • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / 195.117.2.* 01.10.03, 16:45
                Możliwe, ale na pewno nie dla żywotności forum...
                • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 18:57
                  Tomek to rozkręci ... :))
                  • Gość: Tomek Re: Do Grudziądza IP: *.nsm.pl / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 16:39
                    Dzięki, że we mnie wierzysz.
                    • Gość: o n a Re: Do Grudziądza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:35
                      :-))Wiedzialam, Tomek obecny postów przybywa, z daleka widać :))
                      • Gość: Muminek Re: Do Grudziądza