Dodaj do ulubionych

błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgoszczy.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 15:18
> gość yaraz napisał:

Wejdzcie na strone www.plb.pl i zobaczcie nazwe portu w głównym
lewym punkcie ekranu. I tak ma wyglądać strona lotniska,które ma być
wizytówką miasta :(

nazwa brzmi: "lotnisko im. IGANCEGO Paderewskiego"...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lothian Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 16:38
      Uwaga!!! Doll - toruńska odpowiedź na Jątrzącego Leszka!
      Od kilku dni trwa wielki atak na bydgoskie inwestycje i sukcesy połączony z wysmiewaniem wszystkiego co bydgoskie! Robia to praktycznie 2-3 osoby, ale bardzo, bardzo złośliwie.
      Wchodza na wszystkie tematy, wysmiewaja kazdą rzecz, wszelkie inwestycje,
      zniekształcaja posty, dopisuja inne.

Rozumiem poziom smutku Torunian z powodu kilku ostatnich wydarzen, ale tak
      nie powinno sie działac.

To jest:
      1. Nie fair
      2. Tworzy zły wizerunek pozostałym 95% normalnych i miłych Torunian,
      których cenię.

To forum powinno budować i służyc wymianie informacji, a nie wzmagac na siłe
      konflikty.

Niezależnie od tego co napisze "Doll" pod różnymi swoimi nickami, prosze NORMALNYCH TORUNIAN o przeanalizowanie i wyciagnięcie wniosków - jak Torunianie sa postrzegani przez Bydgoszczan z powodu jednego oszołoma. :-)
    • Gość: maniek Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.hipernet.ras.pl 24.11.04, 16:43
      wysmiany navy przeobrazil sie w dolla...doll nie martw sie 60% jest bliiiskoo.
      • Gość: doll Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 19:37
        PO PIERWSZE:
        Nie jestem nikim innym, tylko dollem

PO DRUGIE:
        zamieniasz czyjes posty jako ewidentne przyklady chamstwa bydgoskiego leszka -
        poszywajacego sie pod innych (ostatnio leszek podszywa sie pod navy) - na twoje
        zamieniajac tylko slowa. Sam nie umiesz niczego napisac?

PO TRZECIE:
        to torunskie forum , ja moge pisac co chce, a ty wracaj do siebie, albo
        zachowuj sie jak GOSC. Mam prawo pisac o bledach na dowolnym portalu, w tym na
        lotnisku rowniez. Mamy wolnosc slowa.

o leszku masz wiecej tu:
        www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403
        • Gość: maniek Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.hipernet.ras.pl 24.11.04, 22:01
          jak widze żałość niektorych chorych z nienawisci Torunian, ze w Bydgoszczy
          kolejna inwsrtycja sie buduje, ze to żle, albo za drogie,
          albo za duże, albo nie ze środkow miasta...

a co wam do tego? sieszy mnie ta zazdrosc.
          Pomyslcie o ROZWOJU wlasnego miasta, zrobcie cos KOSTRUKTYWNEGO, a nie tylko
          wysmiewac kolejną inwestycję Bydgoszczy.

• Gość: Lothian Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:23
          Ty mi tu z Leszkiem nie wyjeżdżaj i ciemnoty nie wciskaj, że piszesz tylko jako „doll”, bo ten sam post wkleiłeś na bydgoskim forum jako "Yaraz". Skoro więc jesteś raz „doll”, a raz „Yaraz”, pisząc teksty ewidentnie ośmieszające(swoją drogą wasze ulubione słowo) Bydgoszcz to twoje oburzenie w ogóle mnie nie wzrusza. Tekst przerobiłem z premedytacją(gdybyś przyjrzał się uważnie, na zakończenie mojego postu umieściłem znaczek ":-)"), aby podkreślić, waszą absurdalną manierę powtarzania tego tekstu o "Jątrzącym Leszku". Co się tyczy moich wizyt na tym forum, to nie ty chłopcze będziesz mi mówił czy moge tu przebywać, czy nie. A gościem to moge być u kogoś w domu, a nie w internecie, na ogólnodostępnej stronie, której o ile sie nie mylę NIE jesteś właścicielem.
          Link, który mi podajesz odwiedziłem już kilkakrotnie i nie uważam aby strona opracowana tak propagandowo i szkalująca Bydgoszcz z taką nienawiścią, że ani Moore ani Goebbels by się nie powstydzili, była warta tego by o niej wspominać.
          • Gość: Yaraz Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:29
            Yo!To ja znalazlem ten błąd i Lothian nie mow mi ze ja go wkleilem jako jakis
            Doll tu bo go nie wklejalem.Moze zle zrobilem bo widze ze jakas glupia dyskusja
            wyszla-wystarczylo wyslac maila administratorowi:/
            • Gość: Lothian Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 22:37
              ...a świstak siedzi...
        • Gość: navy Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 14:36
          Gość portalu: doll napisał(a):

> PO PIERWSZE:
          > Nie jestem nikim innym, tylko dollem
          >
          > PO DRUGIE:
          > zamieniasz czyjes posty jako ewidentne przyklady chamstwa bydgoskiego leszka -

> poszywajacego sie pod innych (ostatnio leszek podszywa sie pod navy) - na
          twoje
          >
          > zamieniajac tylko slowa. Sam nie umiesz niczego napisac?
          >
          > PO TRZECIE:
          > to torunskie forum , ja moge pisac co chce, a ty wracaj do siebie, albo
          > zachowuj sie jak GOSC. Mam prawo pisac o bledach na dowolnym portalu, w tym
          na
          > lotnisku rowniez. Mamy wolnosc slowa.
          >
          > o leszku masz wiecej tu:
          > www.torun-bydgoszcz.pl/forumtb/viewtopic.php?t=403

Po czwarte łżesz szmaciarzu!
          Piszesz tu pod kilkoma nickami.
    • Gość: luci Re: błąd ortograficzny w nazwie lotniska w Bydgos IP: 82.146.225.* 24.11.04, 22:44
      Taki błąd należy do arsenału technik markietingowych i promocyjnych,głównie po
      to, by inni zaczeli mówić i pisać o bydgoskim porcie.
      • Gość: maciej Promocja lotniska DZIĘKUJEMY DOLL!!!! IP: 195.85.209.* 25.11.04, 01:13
        Swietna stronka. Brawo doll udało sie Tobie z ta promocja. Moze zaangazuje
        ciebie jakas firma reklamowa!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!
        DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!DZIĘKUJEMY!!!
        • Gość: doll Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:16
          potwierdzał Yaraz ze to nie doll, ja potwierdzam to samo, ale niektorym to nie
          wystarcza....
          • geograf102 Re:piszesz bzdety 25.11.04, 14:27
            NIc takiego nie ma baranie!!!
            • torunianin1 Re:piszesz bzdety 25.11.04, 14:48
              nie kłoćcie się! jeszcze wczoraj lotnisko zareagowalo i blad zmieniono
            • Gość: torunianka Re:piszesz bzdety IP: *.petrus.com.pl 25.11.04, 19:16
              >NIc takiego nie ma baranie!!!
              jesteś geografem czy zoologiem?
              • geograf102 Re:piszesz bzdety 26.11.04, 00:45
                przeciez nie napiszę jemu ty depresjo lub izotermo!!!O, a moze ty rowie
                marianski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka