snobek9
11.06.15, 16:09
ODRADZAM BRANIE POŻYCZKI W TEJ FIRMIE Małe kwoty (max. 500), duże odsetki i dużo kłopotów . Poza tym kujawsko-pomorski Nobilon to banda opryskliwych i aroganckich ludzi . Dwie pożyczki spłaciłam w całości i terminowi , przy trzeciej spóźniłam się 9 dni . Okleili drzwi nie moje , lecz spółdzielni te główne wejściowe do bloku , napisem z wielkimi literami DŁUŻNIK i moje nazwisko. I OK był dług , nie doczytałam umowy przed podpisaniem -moja wina .Dług spłaciłam, dłużnikiem nie jestem a nalepka , którą trudno zerwać (wręcz trzeba skrobać nożem )wisi do dzisiaj .Od spłaty minęły dwa dni , dzwonię proszę żeby przyszli to zerwać , to prócz słów na k.... itp. dowiedziałam się że płynem z biedronki dobrze schodzi. Arogancja i brak profesjonalizmu tym można określić Panią kierownik , Pana "nadkierownika" no i Panią która obsługuje nr tel. siedziby głównej . Jeśli już zdarzy Wam korzystać z tej firmy to czytajcie co jest napisane na kartce z umową , ale już nie wchodzi w jej treść. A swoją drogą nasze Państwo to prawdziwe Eldorado dla takich nieuczciwych firm , może czas żeby zainteresował się tym KNF , albo UOKiK.