Dodaj do ulubionych

Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własnością

IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 15:29
Decyzja w sprawie budowy Genta została unieważniona, to teraz przyszedł czas
na sprawdzenie kto i w jaki sposób wybudował oraz kto jest właścielem
budynków sklepu "Biedronki" np. Na Skarpie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: były najemca Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 15:50
      Ten lokal BIEDRONKI na końcu Skarpy, w kierunku Warszawy, to jest własnościa
      spólki z o.o. z Warszawy, w której udziały podobno mają prezesi Skarpy - jak
      były najemca wiek komu płaciłem.
      • Gość: Wrzosy Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:27
        Nowoujawniony interesik pana Pronobisa ps. Busmen????????? 20 tys. pensji mu
        nie starcza?
        • Gość: Rubinkowo Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 18:49
          Widocznie ponad 20 tyś. mu nie stracza, a teraz trzeba zobaczyć, czy Piechota z
          Jasińskim na Rubinkowie nie mają udziałów w jakis lokalach sklepowych.
          • Gość: Oj, nie wiedziałem Re: A ja myślałem, że to własność Biedronki ! IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 20:31
            JUz tam nie kupuję, bo nie będę napędzał kasy, aby Biedronak miala na zapłatę
            wysokiego czynszu tym ze SKARPY
    • Gość: hi hi hi Zadzwońcie po "szkodnika" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:31
      Dobrał się do tych od Geanta, unieważnił im decyzję o ogólnych warunkach zabudowy, zablokowął nielegalnie budowane multikino na Sobieskiego to taka "Biedronka" to dla niego pestka....;)
      • Gość: już dzwonię Re: Zadzwońcie po "szkodnika" IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 21:21
        Juz dzwonię, tylko że ta Biedronka, to nie jest ta Biedronka, która podobno
        wybudowała ten lokal, bo ta Biedronka tylko ten lokal najmuje od wymajmującego,
        który nie ma nic wspólnego z tąBiedronką - skomplikowane to jest i nie jest
        żadną błahą sprawą, którą można rozwikłać tak od niechcenia.
        • Gość: ha ha ha Re: Jednak to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 25.02.05, 10:51
          Jenka to jest prawda, że Biedronka wynajmuje ten lokal od sp. z o.o.
          zarejestrowanej dla niepoznaki w Waszawie
    • Gość: to ja Re: Jednak to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 28.02.05, 10:57
      to jest szczera prawda
    • Gość: Pichota Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.torun.mm.pl 02.03.05, 21:24
      Ten lokal jestb własnością Prono

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka