Gość: Sprawiedliwy IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 15:29 Decyzja w sprawie budowy Genta została unieważniona, to teraz przyszedł czas na sprawdzenie kto i w jaki sposób wybudował oraz kto jest właścielem budynków sklepu "Biedronki" np. Na Skarpie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były najemca Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 15:50 Ten lokal BIEDRONKI na końcu Skarpy, w kierunku Warszawy, to jest własnościa spólki z o.o. z Warszawy, w której udziały podobno mają prezesi Skarpy - jak były najemca wiek komu płaciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrzosy Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:27 Nowoujawniony interesik pana Pronobisa ps. Busmen????????? 20 tys. pensji mu nie starcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubinkowo Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 18:49 Widocznie ponad 20 tyś. mu nie stracza, a teraz trzeba zobaczyć, czy Piechota z Jasińskim na Rubinkowie nie mają udziałów w jakis lokalach sklepowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj, nie wiedziałem Re: A ja myślałem, że to własność Biedronki ! IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 20:31 JUz tam nie kupuję, bo nie będę napędzał kasy, aby Biedronak miala na zapłatę wysokiego czynszu tym ze SKARPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi hi Zadzwońcie po "szkodnika" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:31 Dobrał się do tych od Geanta, unieważnił im decyzję o ogólnych warunkach zabudowy, zablokowął nielegalnie budowane multikino na Sobieskiego to taka "Biedronka" to dla niego pestka....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już dzwonię Re: Zadzwońcie po "szkodnika" IP: *.torun.mm.pl 24.02.05, 21:21 Juz dzwonię, tylko że ta Biedronka, to nie jest ta Biedronka, która podobno wybudowała ten lokal, bo ta Biedronka tylko ten lokal najmuje od wymajmującego, który nie ma nic wspólnego z tąBiedronką - skomplikowane to jest i nie jest żadną błahą sprawą, którą można rozwikłać tak od niechcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: Jednak to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 25.02.05, 10:51 Jenka to jest prawda, że Biedronka wynajmuje ten lokal od sp. z o.o. zarejestrowanej dla niepoznaki w Waszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jednak to prawda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 28.02.05, 10:57 to jest szczera prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichota Re: Czy lokal Biedronki na Skarpie jest jej własn IP: *.torun.mm.pl 02.03.05, 21:24 Ten lokal jestb własnością Prono Odpowiedz Link Zgłoś