Dodaj do ulubionych

Szukam żony

IP: 157.25.172.* 04.09.01, 10:15
Kandydatka powinna spełniać poniższe warunki
Powinna być: tolerancyjna, inteligentna, wrażliwa, piękna, szczupła, subtelna,
bogata, pracowita, uczciwa, bogata, samodzielna, z inicjatywą, z samochodem.
Reszta nie ma dla mnie większego znaczenia.
Czekam na oferty. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: debet Re: Szukam żony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 13:44
      Chyba zapomniałeś dodać - romantyczna, ugodowa i wierna.
      • Gość: polonus Re: Szukam żony IP: 198.138.227.* 04.09.01, 15:06
        znam taka a co ty masz w zamian dla niej do zaoferowania?
        • Gość: kasia Re: Szukam żony IP: *.studio.net.pl 04.09.01, 15:07
          ...cholera nie zalapie sie... a taka okazja.. :-((
          • Gość: debet Re: Szukam żony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 20:09
            Kasia - nie ma co rozkładać rąk. Kilkanaście lat starań, wyrzeczeć, treningów i
            staniesz się idealną partnerką dla kawalera:)
            • Gość: ania Re: Szukam żony IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 21:32
              Skromny jesteś......żadnych więcej wymagań???
            • krotoss Re: Szukam żony 04.09.01, 22:52
              Gość portalu: debet napisał(a):

> Kasia - nie ma co rozkładać rąk. Kilkanaście lat starań, wyrzeczeć, treningów i
              >
              > staniesz się idealną partnerką dla kawalera:)

Gość portalu: debet napisał(a):

> Kasia - nie ma co rozkładać rąk. Kilkanaście lat starań, wyrzeczeć, treningów i
              >
              > staniesz się idealną partnerką dla kawalera:)

Ty mi tu Kasi nie obrazaj bo i tak juz wiele z tej listy zyczen spelnia(nie
              napisze ze wszystkie bo nie ma aktualnie autka i dwa razy koles powtorzyl bogata
              wiec tez trudno byc dwa razy) ;)))

KroTosS
    • Gość: Krzyżak Re: Szukam żony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 22:27
      Czyjej ?
    • Gość: kawaler Re: Do Kasi i do Polonusa IP: 157.25.172.* 05.09.01, 07:45
      Kasia: Jestem w stanie lekko przymknąć oczy. Ten samochód nie musi to być 10
      metrowa limuzyna. Na ale jakiś mercedes najnowszej klasy to minimum :).
      Polonus: Wszystkie te cechy posiadam, poza materialnym bogactwem (tu jestem
      poważny)
      • Gość: kasia Re: Do Kasi i do Polonusa IP: *.studio.net.pl 05.09.01, 08:57
        ...no to zapraszam do Przysieku :-))
      • Gość: polonus Re: Do Kasi i do Polonusa IP: 198.138.227.* 05.09.01, 14:34
        Gość portalu: kawaler napisał(a):

> Polonus: Wszystkie te cechy posiadam, poza materialnym bogactwem (tu jestem
        > poważny)
        no to nie posiadasz najwazniejszej, bo to facet powinien byc bogaty a kobieta
        piekna a nie bogata. Chcesz piekna kobiete i nie masz worka kasy, Bracie to tak
        jakbys chcial zostac prezydentem i nie mial na kampanie wyborcza.
        • Gość: kasia Re: Do Kasi i do Polonusa IP: 194.204.138.* 05.09.01, 14:47
          Gość portalu: polonus napisał(a):

> Gość portalu: kawaler napisał(a):
          >
          > > Polonus: Wszystkie te cechy posiadam, poza materialnym bogactwem (tu jeste
          > m
          > > poważny)
          > no to nie posiadasz najwazniejszej, bo to facet powinien byc bogaty a kobieta
          > piekna a nie bogata. Chcesz piekna kobiete i nie masz worka kasy, Bracie to tak
          >
          > jakbys chcial zostac prezydentem i nie mial na kampanie wyborcza.

wypraszam sobie... wszystkie kobiety sa piekne tylko wina czasem brak... i to nie
          ja powinnam powiedziec...

ale z prezydentem masz racje... kawaler sponsora szuka a nie kobiety... to wielka
          roznica :-))) pozdrawiam (ha ha bogata jestem, ale w rzeczy niematerialne :-)))

• Gość: polonus Re: Do Kasi i do Polonusa IP: 198.138.227.* 05.09.01, 19:13
            > wypraszam sobie... wszystkie kobiety sa piekne tylko wina czasem brak... i to n
            > ie
            > ja powinnam powiedziec...
            juz wiem dlaczego nie wszystkie kobiety mi sie piekne wydaja, po prostu nie
            pije...
            > roznica :-))) pozdrawiam (ha ha bogata jestem, ale w rzeczy niematerialne :-)))
            nie zgadza sie z toba sa to rzeczy nie tylko ze materialne ale wrecz namacalne
            stad kobiety szukaja bogatych facetow bo na tym swiecie nie ma nic za darmo!
            >
            >

• Gość: Anka Re: Szukam żony IP: *.*.*.* 05.09.01, 11:30
      Szybciej będzie kupić gumową lalkę!!!!!
      • krotoss Re: Szukam żony 05.09.01, 11:49
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> Szybciej będzie kupić gumową lalkę!!!!!

;))) tylko iz nie bedzie miala autka i nie bedzie bogata a "ynteligencja" tez nie
        swieci ;)

KroTosS
      • Gość: kawaler Re: Szukam żony IP: 157.25.172.* 05.09.01, 13:13
        Znam ludzi co by zamienili żony na gumowe lalki, z dopłatą jeszcze. :)
        Kasia w Przysieku mieszkasz?. Podaj swój e-mail proszę.
        • Gość: kasia Re: Szukam żony IP: 194.204.138.* 05.09.01, 13:51
          maila nie podam... a w przysieku bedzie spotkanie..
          • qron Re: Szukam żony 05.09.01, 15:53
            Liczy się bogactwo duszy, chociaż mercedes napewno by sie przydał :))
            • Gość: debet Re: Szukam żony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 16:43
              Tu kawaler muszę Ci przyznać rację. Lalka Ci przynajmniej nie odpyskuje i nie
              robi wyrzutów, że wracasz z piwa zbyt późno. No tak, ale też ... nie posprząta
              i nie ugotuje:) Kawaler znam taką jedną, która sprostałaby Twoim wymaganiom.
              Jest co prawda mężatką, ale nie pisałeś przecież, że ma być wolna. Ma także
              bardzo głupie nazwisko, ale ładne nazwisko nie było także Twoim warunkiem.
              • qron Re: Szukam żony 05.09.01, 17:02
                Debet ty chyba mi nie powiesz, że ta laska z filmu "Chłopaki nie płaczą" wyszła
                za pana Psikutę??
                • Gość: Quesso Re: Szukam żony IP: *.audax.pl 05.09.01, 22:28
                  A jesli spelniam wszystkie wymagania tylko mam uciete cyce, pempek na czole i w
                  ogole jestem facetem?;)
                • Gość: debet Re: Szukam żony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 13:05
                  qron napisał(a):

> Debet ty chyba mi nie powiesz, że ta laska z filmu "Chłopaki nie płaczą" wyszła
                  >
                  > za pana Psikutę??

quron, a kto to jest ten pan Psikuta?
                • Gość: debet Re: Szukam żony IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.09.01, 13:07
                  qron napisał(a):

> Debet ty chyba mi nie powiesz, że ta laska z filmu "Chłopaki nie płaczą" wyszła
                  >
                  > za pana Psikutę??

quron, a kto to jest ten pan Psikuta?
              • Gość: kawaler Re: Szukam żony IP: 157.25.172.* 06.09.01, 08:10
                Gumowa lalka mimo, że nie posprząta, nie ugotuje i tam pare innych to i tak ma
                więcej cech pozytywnych od wiekszości kobiet.
                • .sonia. Re: Szukam żony 06.09.01, 21:09
                  No to życzę szczęścia - skoro lalka jest lepsza:)))
                  • krotoss Re: Szukam żony 06.09.01, 21:51
                    .sonia. napisał(a):

> No to życzę szczęścia - skoro lalka jest lepsza:)))

Tak niektorzy albo maja za duzo kobiet i dla tego ich nie szanuja albo w ogole
                    ich nie maja i przez to tez nie szanuja poniewaz zmniejszaja sobie w ten sposob
                    swoj dysonans... ;))) bez obrazy dla nikogo ale zamiana zony na lalke za doplata
                    nawet swiadczy o niezlym porabaniu...(tez bez obrazy po prostu ktos tak napisal
                    iz zna takich ludzi)

Pozrawiam wszystki Kobiety :)))

KroTosS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka