Gość: Magda IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 11:58 Poszukuję osób, które uczą się w WSB, najlepiej w trybie zaocznym. Chciałam dowiedzieć się czegoś więcej na temat tej uczelni,czy warto tam studiować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danka Uczelnia OK, ma wysokie ambicje i naprawde nie jes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:06 Uczelnia OK, ma wysokie ambicje i naprawde nie jest łątwo. Wg rankingow jest najlepsza prywatna uczelnia w regionie i co s w tym jest. Mimo ze ploacisz, nie kazdy ukonczy - trzeba sie starac. maja tez obok Torunska Szkole Wyzsza i Wyzsza Szkole Gieldowa - mozna laczyc kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilas Re: Wyższa Szkoła Bankowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:06 Jeśli zależy Ci na pozomie to lepszym rozwiazaniem będzie zdecydowanie UMK. WSB fakt ze nie wszyscy koncza, ale teoretyzująć ilu takich co kończy bankową skończyło by zaocznie UMK? ...łatwo sie domyśleć. Ale jesli ktoś ma sporo kasy i zależy mu na kwitku to nie jest zła opcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf Re: Wyższa Szkoła Bankowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:53 Po licencjacie na WSB przechodzisz na 4 rok UMK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Wyższa Szkoła Bankowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 14:59 ja własnie skończyłam WSB, w lipcu miałam obrone, system zaoczny. I powiem Ci iż szłam do WSB z myślą iż skoro zapłacę to znaczy iż egzamin zaliczę. Nic bardziej mylnego. I nie zgadzam się z tymi, którzy mówią iż na UMK łatwiej. Po pierwsze bankowa traktuje studentów po ludzku, na Umk natomiast zdarza się iż studenci siedzą na wykładach na podłodze bo brakuje miejsc. Musisz też się sporo uczyć, co jednak się opłaca bo jest bogaty system stypendiów (już od średniej 4,0). Szkołę polecam. Trzy latka raz dwa zleciały. A teraz niestety. Zostało mi tylko UMK na magisterkę. Może jak Ty skończysz to toruńska bankowa też będzie miała prawo do jej prowadzenia. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi To bardzo dobra szkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:09 To bardzo dobra szkola, ale nie ma taiej renomy jak UMK - tu masz rozpoznawalna markę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wyższa Szkoła Bankowa IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:02 Dziekuję bardzo za informacje, jeszcze pomyślę:) Odpowiedz Link Zgłoś