Dodaj do ulubionych

Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń

25.07.05, 17:09
Witam Was,

Aby nieco pomóc roberta2222 postanowiliśmy, że dodamy do tego forum
dodatkowego opiekuna wybranego z forumowej społeczności.

Zatem ogłaszam(y) co następuje:
Jeżeli wśród Was znajdują się osoby, które chciałyby wesprzeć obecnych
moderatorów forum - proszę o odważne ujawnienie się. Najlepiej zrobić to
w tym wątku /na opiekuna można zgłaszać zarówno innych, jak i siebie :)/

pozdrawiam,
j/a

p.s. Rzecz jasna potencjalny opiekun musi mieć "czystą kartotekę" /nie być
osobą, którą muszę kasować co drugi dzień/ i nie być kompletnym żółtodziobem
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianka Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 17:31
      to ja zgłoszam baluma, żeby mógł kasować posty ośmieszające i Toruń i
      Bydgoszcz:)
      • Gość: Dr Ojboli zgłaszam lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:38
        Ja zgłaszam lola - będzie mógł kasować posty niewygodne dla jego kudłatych kolegów
      • Gość: balum Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:19
        Bardzo chętnie pomogę robertowi w jego codziennej moderacji :)
        • Gość: torek gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:45
          Dzieki bydgoszczaninie :-)
          dla ciebie wszystko, nawet forum torunskie poswiecimy.

A tak na serio - gorliwy.litwin, sdb i muchutor!
          Ten pierwszy i ostatni są najlepsi
          • Gość: jędrzej Re: gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:47
            michutorek jest OKI, i jeszcze agent_smith.
            • Gość: torunianka Re: gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 18:56
              michutor jest OK, to prawda, ale on "agent niemiecki" powinien czas szanować,
              a drugiego agenta - nie znam, ale z anglojęzycznych to wolałabym Jamesa Bonda.

W tej sytuacji nadal wspieram baluma, szczególnie, że się zgadza:))
          • Gość: balum Re: gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 18:54
            Dziękuje za akceptacje to już drugi głos obok torunianki ktory poparł moją
            kandydaturę
            • nautile Re: gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! 25.07.05, 19:09
              Gość portalu: balum napisał(a):
              > Dziękuje za akceptacje to już drugi głos obok torunianki

Tzn. torunianka poparla cie dwa razy.
              Ja dziekuje. Znam balum twoja nienawisc do Torunia i rozne teksty jakie piszesz
              o Toruniu. Poza tym ja tez tak jak wielu forumowiczow, podejrzewam, że jestes
              tym porąbanym jątrzącym leszkiem.

gorliwy litwin i zawacki.and.zawacki sa OK.

Jest jeszcze onequeston, tyle ze rzadziej pisze.
              • Gość: balum Re: gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:16
                Torek mniej jeszcze poparł przecież. Sprawia mi przykrość że odrzucasz tak bez
                żadnego uzasadnienia moją kandydaturę. Mało tego używasz okresleń "porąbanym
                jątrzącym leszkiem". Stwierdzam, że właśnie z takimi postawami na tym forum
                chciałbym walczyć po ewentualnym zatwierdzeniu mnie na admina.
                Osobiście nie czuję się urażony twoim wpisem, mało tego daję ci szansę zmiany
                zdania i zagłosowania na mnie.
                • Gość: torek Re: gorliwy.litwin, sdb i muchutor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:18
                  Balum, nie żartuj sobie !
                  Nigdzie cie nie poparłem, nie uzurpuj sobie.
                  Żartowałem ze trzeba by forum torunskie poświecic, żeby cie wpuścic.

Dalej pisze "na serio..." i wymieniam moje kandydatury:
                  gorliwy.litwin, sdb i muchutor!
                  Ten pierwszy i ostatni są najlepsi.
                  • Gość: torunianka poparcie dla baluma IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:21
                    torek, nie wypieraj się. Poparłeś baluma przecież. Czytałam i cieszę się, że
                    tak się ze mną zgadzasz:)
                    • Gość: balum Re: poparcie dla baluma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:25
                      Właśnie głos wyrażony głos oddany - nie ma wyjmowania głosów z urny czy też
                      mataczenia przy listach wyborczych.
                      W tym miejscu chciałem oddać głos - głos na siebie.
                      Jak wynika z obliczeń oddano na mnie trzy ważne głosy !
                      • Gość: torunianka Re: poparcie dla baluma IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:32
                        jasne, nie ma wyjmowania głosów z urny, ani listów ze skrzynki pocztowej.

i dobrze, że sam na siebie zagłosowałeś, bo jak sami w siebie nie wierzymy, to
                        nie możemy liczyć na to, aby inni w nas uwierzyli.

ale tej kwestii, balum to nie rozumiem
                        > Jak wynika z obliczeń oddano na mnie trzy ważne głosy !

a co z moimo kolejnymi głosami na Ciebie? Mam je wyjąć z urny, czy co? Ale
                        wtedy przecież to będzie przekręt i całe głosowanie zostanie unieważnione.
                        • Gość: balum Re: poparcie dla baluma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:43
                          Niestety toruninanko nie ma głosowań na dwie ręcę ani podwójnego wrzucania kart
                          wyborczych a tym bardziej pośpiesznego poprawiania list wyborczych przy świetle
                          latarki w polonezie. Dodam od siebie iż łącznie z leszkiem21 który to cieszy
                          się powszechnym mirem na tym forum oddano na mnie 4 ważne głosy !
                          Czuje w związku z tym duże poparcie społeczne. Cieszy mnie to że jestem tak
                          lubiany na tym forum. Fakt faktem bezemnie to forum byłoby na pewno inne i nie
                          tak atrakcyjne co przyznaje skromnie.
                          • Gość: torunianka Re: poparcie dla baluma IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:50
                            niestety, balum nie ma podwójnych ról. Nie można być kandydatem i komisją
                            wyborczą jednocześnie, a nawet Komisją Sejmową sprawdzającą wszelkie
                            okoliczności afery.

Możesz tylko być kandydatem i głosującym i tyle.
                            No i chyba możesz być swoim komitetem wyborczym jeszcze.
                    • Gość: torek Nigdy nie poparłem baluma!!!!! Brrrr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:34
                      Nigdy nie poparłem baluma!!!!! Brrrr.
                      Poczytaj niby - "miłe" posty balum:

balum podważa ilośći turystow w Toruniu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26917828&v=2&s=0
                      jest ogromnym przeciwnikiem TV w Toruniu i wstawia kłąmliwe opisy, jakoby Torun
                      blokował TV w Toruniuu (normalne chamstwo):
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26686920&v=2&s=0
                      wysmiewa torunskie forum i naszego moderatora:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=26718735&a=26789354
                      wyśmiwa torunskie studio TV i pochwala bydgoskie blokady:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=23936632&v=2&s=0
                      CZY KTOS PODWAŻAJĄCY TORUNSKIE SPRAWY NADAJE SIE NA MODERATORA W TORUNIU?
                      Zaproponuj jeszcze z bydfgoszczy jatrzącego leszka, macieja, mańka i ethanaka
                      • Gość: torunianka Re: Nigdy nie poparłem baluma!!!!! Brrrr. IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:39
                        e, torek - słowo się rzekło, więc się nie wypieraj;)
                        a macieja też mogę poprzeć bez problemu, jak sugerujesz.
                        I z bydgoszczan jeszcze może być luci, oczywiście.

Ale Ciebie, torek też mogę poprzeć, jak przestaniesz się wstrząsać i krzyczeć;)
              • Gość: torunianka balum, incognitto, zarek IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:18
                z moim podwójnym poparciem to balum ma już 3 głosy, a jak dorzuci swój głos to
                nawet 4 głosy, czyli prowadzi w tej statystyce.

z innych kandydatur to dla równouprawnienia płci wytypowałabym incognitto.
                A zarek też może być.
                • Gość: zarek Popieram incognito, oraz głosy na sdb i michutora. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:25
                  Poprzyj baluma 5x to bedzie mial 5 głosów :-)

Dzieki turounianko za poparcie - oddam je w całosci, zebys tylko nie wspierala
                  takich bydgoszczan. Łatwo sie dajesz zbajerowac i oni ci pasuja, ale zobacz,
                  jak atakuja.

Popieram głos torunianki na incognito, oraz głosy na sdb i michutora.
                  • Gość: torunianka Re: Popieram baluma, incognito i michu IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:29
                    > Poprzyj baluma 5x to bedzie mial 5 głosów :-)

tylko 5 x? Na Toruń głosowałam już znacznie więcej razy to na baluma też mogę:)

Ale gdyby tak naszym forum współrządził bydgoszczanin, a bydgoskim forum
                    torunianin to mogłoby być całkiem ciekawie, nie sądzisz?
    • Gość: zarek sdb - to fajny gostek, pisze do nas nawet z Moskwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:10
      sdb - to fajny gostek, pisze do nas nawet z Moskwy, gdzie jezdzi na jakies
      szkolenia. To swiatowy gosc :-)
      • arium in medium armorum 31.07.05, 11:23
    • ka_zet Ja! 25.07.05, 19:20
      Tzn. nie ja, ale forumowicz o nicku "ja" :)

Bydgoszczy wprawdzie nie lubi i się z nim często nie zgadzam ale do spraw toruńskich podchodzi
      obiektywnie i sądzę że będzie dobrym moderatorem.
      • Gość: torunianka Re: Ja! IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:22
        ja nie chcę
      • Gość: zarek "Ja" pisze tez jako szlachcic i morciasz i butters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:23
        "Ja" pisze tez jako szlachcic i morciasz i butters77 - jest tez OK.
        Ale michutor i sdb - lepsi!
        • Gość: torunianka Re: "Ja" pisze tez jako szlachcic i morciasz i bu IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:25
          to "ja" jest w trzech osobach? To on będzie potrójną normę musiał wyrobić i
          żadnych postów nie zostawi;)

to jeszcze jeden głos oddaję na baluma i na Ciebie też.
          • leszek21 Balum moderatorem !!! 25.07.05, 19:27
            Popieram "Baluma" !!!

To już kolejny głos!
            • Gość: bartosz O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:38
              O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy!
              Nie bedziesz pisał o oszołomach torunskich?
              Nie zarzucisz nam chamstwa i torunskiego złodziejstwa?

Podpisz sie jesezcze innymi swoimi nickami - a_weirdo, kopiarka, dwumiasto...
              No i balum - sam sie poprzyj.
              • Gość: bartosz Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:40
                Czemu najbardziej chamscy bydgoszczanie (balum, leszek) wypowiadaja sie o
                torunskim forum?
                • Gość: torunianka Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 19:41
                  bartoszu, a gdzie staropolska gościnność?
                  • Gość: karol Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:06
                    Oddaje głos na baluma. Podoba mi się jego poczucie humoru.
                    • Gość: zosia Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 20:15
                      > Oddaje głos na baluma. Podoba mi się jego poczucie humoru.

tak, mnie też. też oddaję mój głos na baluma.
                      • Gość: balum Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 22:08
                        Podsumujmy efekty głosowania. Niekwestionowanym liderem przeszłej moderacji w
                        dniu pierwszym eliminacji zostałem ja. Oddano na mnie 6 ważnych głosów co
                        świadczy o dużej popularności mojej kandydatury.
                        Oto spis osób ktore oddały na mnie głos:
                        1) toruninka
                        2) torek
                        3) leszek21
                        4) balum :)
                        5) karol
                        6) zosia
                        Dziękuje wszystkim osobom które oddały na mnie głos (szczególnie toruniance)
                        oraz zachęcam wszystkich niezdecydowanych do poparcia mojej kandydatury.
                        • Gość: torunianka mieszanie ról IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 22:27
                          balum, bo zostaniesz zdyskwalifikowany, jak będziesz grzebał w urnie.
                          Masz tylko prawa wyborcze czynne i bierne.
                          • babbik Re: mieszanie ról 25.07.05, 22:34
                            Balum lubi mataczyc i to nieraz na tym forum pokazywal.
                            • Gość: torunianka Re: mieszanie ról IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 22:47
                              chyba jednak nie przeczytałeś całego wątku. I proszę do rzeczy, bo na razie to
                              jest od rzeczy.
                        • Gość: interna Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 23:32
                          to się decyduję i oddaję mój głos na baluma, który jako jedyny prowadzi dobrą
                          kampanię wyborczą
                          • Gość: tor Re: O jatrzący leszek zawitał z Bydgoszczy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:47
                            > Podsumowujac "the best of":
                            > 1. rappaport
                            > 2. sdb
                            > 3. michutor
                            > 4. staszekk
                            >
                            > Niech sie chetni wypowiedza.

Wszyscy są OK.
                            • siwy51 1rappaport 2sdb 3michutor 4staszekk 5gorliwy.litwi 27.07.05, 08:03
                              Gość portalu: tor napisał(a):

> > Podsumowujac "the best of":
                              > > 1. rappaport
                              > > 2. sdb
                              > > 3. michutor
                              > > 4. staszekk
                              > >
                              > > Niech sie chetni wypowiedza.
                              >
                              > Wszyscy są OK.

OK
                              1rappaport 2sdb 3michutor 4.staszekk1 5gorliwy.litwin
        • telek_ Re: "Ja" pisze tez jako szlachcic i morciasz i bu 28.07.05, 21:38
          Gość portalu: zarek napisał(a):

> "Ja" pisze tez jako szlachcic i morciasz i butters77 - jest tez OK.

Co do Morciasza nie byłbym taki pewien.
    • babbik Kto z Torunian mogłby byc 25.07.05, 22:41
      Bydgoszczan typu balkum, leszek (jątrzący), a_weirdo itp. dyskwalifikuje -
      traktując jako żart wieczorny.

Kto z Torunian mogłby byc (zbieram wszystkie opinie):
      agent_smith - pisal nieraz, jest fajny
      gorliwy .litwin - ma fajne poczucie humoru
      rappaport - konkretny facet, mily
      ja czy butters77 - OK, choc nie kojarze za bardzo
      incognito!
      sdb - to najlepsza kandydatura - facet rzeczywiscie czesto pisze i raczej z
      glowa, jest czesto obecny.
      michutor - bomba! to test bardzo dobra osoba
      staszekk1 - fajny facet, wywazony

Podsumowujac "the best of":
      1. rappaport
      2. sdb
      3. michutor
      4. staszekk

Niech sie chetni wypowiedza.
      • Gość: torunianka Re: Kto z Torunian mogłby byc IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 22:45
        wypowiadam się jako chętna.
        a czemuż to uzurpujesz sobie prawo do dyskwalifikacji??? Masz jeden głos w tym
        głosowaniu, jak to przy wyborach bywa. I tak dobrze żeś się obudził, bo
        nieobecni nie mają racji;)
        • Gość: tor Re: Kto z Torunian mogłby byc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 23:46
          > Podsumowujac "the best of":
          > 1. rappaport
          > 2. sdb
          > 3. michutor
          > 4. staszekk
          >
          > Niech sie chetni wypowiedza.

Wszyscy są OK.
          • Gość: ciekawe Re: Kto z Torunian mogłby byc IP: 213.25.208.* 26.07.05, 00:48
            • patajka1 Re: Kto z Torunian mogłby byc 26.07.05, 08:28
              Czy ciekawe, to znaczy że popierasz wszystkich 4:

> 1. rappaport
              > 2. sdb
              > 3. michutor
              > 4. staszekk

czy tylko pierwszego?
    • Gość: iv Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 00:32
      powiem jedno

SDB
    • Gość: on ETHANAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 02:02
      ETHANAK będzie najlepszy - on ma dystans i dużo czasu.
      • michutor Re: ETHANAK 26.07.05, 08:24
        dziekuje wszystkim ktorzy o mnie pamietali
        jednak wiem ze nieznajde czasu aby byc dobrym opiekunem forum
        wakacje to czas nadrabia tego co sie nie udalo w roku akademickim,
        poza tym konferencje, wyjazdy,praca w laboratorium najlepsza jest
        zawsze w okresie wakacyjnym.

ale BALUMOM i innym przyjaznym sympatykom torunia mowie stanowcze NIE
        to jest forum TORUNSKIE i powinni sie nim opiekowac ludzie zwiazani
        z Toruniem, mam nadzieje ze bedzie to osoba ktora bedzie rownie ostra
        a moze nawet bardziej w stosunku do torunian,ktorzy czasami pisza rownie
        glupio jak ich rowiesnicy z bydgoszczy.

pozdrawiam
        • Gość: arek michutor, zgodz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:26
          Ethanak, balum, leszek - to traktuje jak żart i złośliwość bydgoską.Takich mamy
          sąsiadów, niestety.

Ale ty michutor, zgodz sie! nie musisz zawwse, moze czasem?
          Poza tym sdb, sineira, staszek, gorliwy litwin, rappaport = OK!
    • patajka1 Najbardziej rappaport i sdb 26.07.05, 08:32
      A czemu mnie nikt nie wziął pod uwage? Jestem miła, sympatyczna, lubie
      wszystkich forumowiczów... czuję sie pominięta :-)
      A tak wogóle to sdb, michutor, sine.ira, rappaport, zawacki.and.zawacki,
      staszekk1, mynda.
      Najbardziej rappaport i sdb.

No i ja !!! Głosujcie na mnie a zapewnię wam niskie podatki i wysokie dochody.
      • Gość: balum Najlepszy jakub_lauder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 08:35
        Najlepszy jest jakub_lauder - zawsze obiektywny nie ulegający propagandzie
        sukcesu. Jak uważam on jedną z tych osób które mogłyby zapewnić rzetelną
        moderację tego forum.
        • patajka1 rapaport i sdb, ew. michutor, zawacki.and.zawacki 26.07.05, 08:39
          Ten stary maruda? Podbijacze wątków nie powinni byc opiekunami, bo sami łamia
          regulamin, poza tym na kilometr pachnie Brdą.

Ponawiam rapaport i sdb, ew. michutor, zawacki.and.zawacki, staszekk.
        • Gość: torunianka no nie! IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 09:19
          balum, wyjmujesz głos z urny?!
          to nieładnie.

W tej sytuacji, to ja zabiorę mój głos także i przekażę na rzecz incognitto.
          Ale to nie jest ostateczna decyzja. Muszę się głęboko zastanowić.
          • Gość: obiektywny adminem może być tylko zalogowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:54
            adminem może być tylko osoba zalogowana

dobrymi kandydatami by byli:
            -balum
            -leszek21
            -michutor
            -torunianka
            -radca
            • Gość: arek Incognito, sdb, staszek, gorliwy.litwin! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:45
              > dobrymi kandydatami by byli:
              > -balum
              > -leszek21

To ta sama osoba, zwana jatrzącym leszkiem:
              Tu jest więcej: torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403

Incognito, sdb, staszek, gorliwy.litwin!
            • Gość: torunianka :)) IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 20:39
              bardzo dziękuję za obiektywne zgłoszenie, ale ja się nie loguję:)
              No i nie mogę być cenzorem bo czytam wątki dość wybiórczo.

Moje typy już podałam:
              balum i incognitto.

I przy tym będę obstawać. A może redakcja ma dwa miejsca wolne dla obojga moich
              kandydatów?
    • Gość: b3ut Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.torun.mm.pl 26.07.05, 11:07
      SDB - światowy, kulturalny gość no i staż na forum ma jeden najdłuższych
    • Gość: lupus Po co te makaronizmy!!!!!! IP: *.torun.mm.pl 26.07.05, 12:13
      • Gość: fan Caalcana CAALCAN MODERATOREM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 12:49
        CAALCAN MODERATOREM !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aaa SDB - światowy, kulturalny gość no i staż na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:41
      Gość portalu: b3ut napisał(a):

> SDB - światowy, kulturalny gość no i staż na forum ma jeden najdłuższych

popieram!
      • Gość: darek balum najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:54
        Balum będzie najlepszy, jest najbardziej obiektywny
        • staszekk1 dzieki za poparcie! 26.07.05, 16:49
          Zwłaszcza ze z B-czy - znam jego obiektywizm, masz powyzej...

A dzieki za poparcie! Ja sie nadaję?
    • Gość: ja Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 18:25
      Hahahahahahahahaaaa
      To jestem w 3 osobach niektorzy twierdza. Dobre, dobre.
      Az sie boje ze bede tez w 4 osobie .... diabla
      • ka_zet Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń 26.07.05, 21:31
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Hahahahahahahahaaaa
        > To jestem w 3 osobach niektorzy twierdza. Dobre, dobre.
        > Az sie boje ze bede tez w 4 osobie .... diabla

Ty się nie zajmuj szczegółami tylko pisz czy się zgadzasz na swoją kandydaturę :)
    • Gość: ja Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 18:26
      Jeszcze jedno.
      Jestem obiektywny jesli chodzi o sprawy torunskie i bydgoskie.
      Tak samo wysmiewam oszolomow torunskich jak bydgoskich
    • Gość: TORUNIANIN Re: Uwaga: poszukujemy współopiekuna forum Toruń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 18:29
      Proponuję "toruniankę"
      • Gość: pleple Glos sasiada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:04
        Jako milosnik zdrowego rozsadku proponuje "ja". Mozecie ten glos uznac,
        odrzucic, wysmiac, zignorowac, zaakceptowac, uwzglednic ale powinniscie go
        uslyszec. Wasza wola.
        • Gość: OKI "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 21:07
          "ja" = szlachcic jest fajny.

• Gość: ja Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 22:27
            Tu akurat sie zgadza
            szlachcic to moja skrzynka pocztowa a nie chce mi sie logowac i dlatego ja bo
            nie chcialo mi sie wymyslac dluzszego nicka
            • Gość: torunianka Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 22:30
              chcesz powiedzieć żeś leniwy nieco jest?
              • Gość: jędrzej szlachcic, rappaport, michutor a zwłaszcza sdb!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:34
                szlachcic, rappaport, michutor a zwłaszcza sdb!!!

• Gość: ja Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 22:35
                Leniwy NIE, ulatwiam sobie zycie jak moge
                • Gość: torunianka Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 22:46
                  to czemu piszesz "bo mi się nie chce"?
                  • Gość: juzwa calcaan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:49
                    calcaan najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: ja Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 22:50
                    Bo nie robie nic w czym nie widze sensu. po co mam sie logowac skoro i tak
                    napisze co mam do przekazania
                    • Gość: torunianka Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 23:04
                      Gość portalu: ja napisał(a):

> Bo nie robie nic w czym nie widze sensu ...

e, nie mów! To czemuś tak bezsensownie kłócił się ze mną o stawianie łódki na
                      betonie?
                      • Gość: ja Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 23:08
                        Tu sens widzialem. Ta rzezba mogla juz stac. Caly czas twierdze ze do
                        zrealizowania pomyslu Bocka jest jeszcze daleko i cala zabawa pewna nie jest.
                        • Gość: torunianka Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 23:10
                          ale ten Twój sens był bezsensowny. Naturalnym środowiskiem łódki jest woda, nie
                          beton;)
                          • Gość: ja Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 23:23
                            A bulwar to jest woda czy beton? Zawsze jak tam bylem wychodzilem suchy.
                            Wiec chyba jednak tez beton
                            • Gość: torunianka Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.petrus.com.pl 26.07.05, 23:44
                              to zrób sobie zdjęcie i zobacz czy jest tam woda czy nie?
                              • Gość: ja Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 26.07.05, 23:56
                                miejsce rzezby - Bulwar70% Multiplex-30%
                                czas realizacji Bulwar10% Multiplax 90%
                                finansowanie Bulwar10% Multiplez 90%

To jest ocena 3 podstaw zrealizowania pomyslu. Tylko w jednej z nich bulwar
                                jest lepszy. Dlatego sklonny bylem na postawienie rzezby przy multipleksie mimo
                                ze pierwotnie pomysl zakladal bulwar
                                • Gość: torunianka Re: "ja" = szlachcic jest fajny. IP: *.petrus.com.pl 27.07.05, 21:24
                                  to jest BARDZO nieadekwatna ocena, tak sądzę.
    • Gość: jędrzej 1. sdb, 2. michutor, 3. rappaport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:56
      1. sdb, 2. michutor, 3. rappaport
    • Gość: krotki popieram sdb ale i szlachcica IP: *.torun.mm.pl 26.07.05, 23:50
      ale mam pytanie czy ja =szlachcic to dawny "szlchcic" ?

generalnie cenzury nie popieram a juz na pewno nie w wydaniu aktualnego
      administratora - kasuje bez sensu wypowiedzi (nie zostawiając śladów tak jak
      robia to wszedzie indziej) ba, nawet pokasował swe własne przeprosiny w
      stosunku do mnie, za to, że skasował moje pytanie, dlaczego skasował czyjś
      wątek!! dlatego juz na Torun nie pisuję

Pozdrawiam

pwnie tez to skasuje ale ja robie o tak kopie ;)
      • siwy51 stawiam na sdb, rappaport, michutor i telek_ !!! 27.07.05, 07:58
        Nie wiesz co tu sie nieraz dzieje 3-4 nad ranem - bydgoszczacy urzadzaja sobie
        testy pisania.... nie chcialbys takiego forum, gdybys je zobaczyl.

A ja stawiam na sdb, rappaport, michutor i telek_ !!!
        • telek_ Re: stawiam na sdb, rappaport, michutor i telek_ 28.07.05, 21:49
          siwy51 napisał:

> Nie wiesz co tu sie nieraz dzieje 3-4 nad ranem - bydgoszczacy urzadzaja
          sobie
          > testy pisania.... nie chcialbys takiego forum, gdybys je zobaczyl.
          >
          > A ja stawiam na sdb, rappaport, michutor i telek_ !!!

Wymienienie mej kandydatury w tak zacnym gronie niebezpiecznie łechce mą
          próżność :-), sam chętnie oddałbym głos na sdb, radcę oraz wiecha, którego
          dawnom tu nie widział (Wiesiu - pozdrawiam).
    • jabbur Zamknięcie wątku 27.07.05, 15:17
      Witam,

Dziękuję za Waszą uwagę i kandydatury. Z osobami, które wymieniliście
      spróbujemy się umówić. Swoją drogą szkoda, że mało osób się w własnym imieniu
      zgłosiło ;)

pozdrawiam,
      j/a
      • jakub_lauder Re: Zamknięcie wątku 27.07.05, 15:29
        Ja tez chce byc moderatorem! Obiecuje, ze bede wycinal tylko niekulturalne
        wypowiedzi oraz spam :P
      • Gość: torunianka Re: Zamknięcie wątku IP: *.petrus.com.pl 27.07.05, 21:08
        > Dziękuję za Waszą uwagę i kandydatury. Z osobami, które wymieniliście
        > spróbujemy się umówić. Swoją drogą szkoda, że mało osób się w własnym imieniu
        > zgłosiło ;)

to prawda;) Tylko mój kandydat sam się zgłosił o otrzymał najwięcej głosów:))
        pozdrawiam także
        • davoo Re: Zamknięcie wątku 27.07.05, 23:20
          torunianka....ale ty starasz sie byc niemozebnie absorbujaca...grrrr. bez
          odbioru!

"ja" to faktycznie niegdysiejszy szlachcic?
          szkoda ze esdeba niet na forum, bylby z tej moskwy, niezlym kontriolerem,
          hehe:) a'propos wyborow:) niestety spoznilem sie do urny:), w dalszej
          kolejnosci- "ja" szyli szlachic, nadto ka_zet i jakub_lauder- dla ostudzenia
          torunskich szowinistow, ale mysle, ze i bydgoskich goracych glow

..no a na pierwsza dame, pania adminowa, s.p. sarenke, ale tez w kniei sie
          zaszyla, slad bezpowrotnie zaginal, moze gdzies juz fundacje zaklada;)
          pzdr
          • Gość: torunianka Re: Zamknięcie wątku IP: *.petrus.com.pl 27.07.05, 23:38
            w czasie wyborów trzeba się starać i urny pilnować, bo inaczej....
            a teraz wycofuję się do czasu, aż mnie coś znowu zainteresuje;)
          • milk_sam Re: Zamknięcie wątku 27.07.05, 23:55
            a może kazet i w Bydgoszczy i w Toruniu ?
          • szlachcic Re: Zamknięcie wątku 28.07.05, 23:17
            Ano, sarenka kiedys duzo pisala, teraz pewnie kupa dzieci :)
            • jakub_lauder Re: Zamknięcie wątku 29.07.05, 07:06
              > zarek:
              > "Ja" pisze tez jako szlachcic i morciasz i butters77
              > - jest tez OK. Ale michutor i sdb - lepsi!

Tak sie zlozylo, ze znam Morciasza osobiscie i on na pewno
              nie pisze i nigdy nie pisal tu jako "szlachcic" i "butters".
              Juz Ci Zarek kiedys zwrocilem uwage, zebys nie podawal
              niesprawdzonych wiadomosci.
              • Gość: ja Re: Zamknięcie wątku IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.07.05, 16:52
                Nigdy nic nie wiadomo.
    • Gość: torunianka torek moderatorem???? IP: *.petrus.com.pl 23.08.05, 17:44
      a to ci historia. Najpierw popierał baluma, potem się tego wypierał i podawał
      inne kandydatury publicznie, a faktycznie to sam się na cenzora wpisał.

torek - moderatorek.
      To Ty wyciąłeś mój post z wątku rubinkowskiego?
      to powodzenia w wycinaniu.
      • sdb Re: torek moderatorem???? 26.08.05, 16:45
        hehehee w koncu sie dowiedzialem ze tu sie mowi o mnie beze mnie ;P mam
        was!!! :P milo mi ale troche nie mam czasu tzn jak mam czas to mam ale jak nie
        mam to nie mam(chyba logiczne nie?) i przeze mnie forum moze wtedy lezec
        odlogiem. "ja" i "szlachcic" to ta sama osoba- jak moglem przez tyle czasu na
        to nie wpasc :DDD krotki nie uciekaj :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka