Gość: Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:40 Podobno 14 października jest w Toruniu premiera tej komedii o Krzyżakach? I to w ramach jakiegoś festiwalu większego. Chciałem to zobaczyć, bo tyle opinii o tym filmie ile ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: Premiera filmu o Krzyżakach u nas w pazdziern IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:02 Nie zapomnijcie napisać o tym wydarzeniu do TV Kultura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr psychoza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 12:55 Ludzie, ale wy macie jakąś psychozę, ja tylko pytam, czy ktoś słyszał i czy to prawda, że 14 października jest premiera filmu w Torunuiu?! O kulturalną rzecz pytam a tu bagno jakieś bulgocze. Jak nie wiecie to dajecie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miuka Re: psychoza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:09 tak będzie premiera w Toruniu na TFF Toffi, zapraszamy serdecznie:) www.toffi.filmforum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: psychoza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:57 Jątrzący Leszek, bydgoszczanin z tym w/w IP, słynie z takiego jątrzenia. Tu jest więcej: torun-bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=403 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M3man Re: psychoza? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.08.05, 16:10 Dziękuje Gazecie za wykasowanie tych kilku bezsensownie napastliwych postów, które tu jeszcze dziś tkwiły rankiem. 14 października to doskonały termin na premierę, ale wolelibysmy mówic o szczegółach jak one się pojawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Premiera filmu o Krzyżakach u nas w pazdziern IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.08.05, 18:47 List leszka to dowod na zakompleksienie bydgoszczan. Czlowiek zalozyl watek w ktorym nikogo nie atakuje, pisze o pewnym fakcie, a tu znalazl sie psychol ktory ma kompleksy. Psycholem jest znowu zakompleksiony bydgoszczanin Odpowiedz Link Zgłoś