salsa13 01.08.08, 12:51 a Wiesz w ostatni weekend zwiedzałam Twoje okolice piękne tereny i te jeziora i ten zachód słonka nad Wisłą bajeczny widok Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Sauber:-) 02.08.08, 16:02 salsa13 napisała: > a Wiesz w ostatni weekend zwiedzałam Twoje okolice > piękne tereny i te jeziora i ten zachód słonka nad Wisłą > bajeczny widok > I widzisz, czy ja kiedykolwiek przesadzam? Miło, że sprawiłaś sobie taka przyjemność. Piękny jest jednak ten nasz kraj )) Odpowiedz Link
radca Re: Sauber:-) 07.08.08, 21:53 Wisla... krolowa polskich rzek - ...nasza Wisla -)) radca Odpowiedz Link
sauber1 Re: Sauber:-) 09.08.08, 00:49 radca napisał: > Wisla... krolowa polskich rzek - > ...nasza Wisla -)) > > radca Może i nasza? Ale bardziej powinna być nasza, jak i ten kraj cały bardziej przyjazny dla nas wszystkich winien być i to bez znaczenia czyśmy są z nad Odry, Bugu czy Brdy? Odpowiedz Link
zauber07 Re: do Saubera 15.09.08, 15:03 Kopyrtnij sie na forum o dluznikach.. Pojawił sie nowy oszołom,niejaki Piotr Matuszak..nieźle gościu szmąci:) Odpowiedz Link
sauber1 Re: do Saubera 22.09.08, 15:06 zauber07 napisał: > > Kopyrtnij sie na forum o dluznikach.. > Pojawił sie nowy oszołom,niejaki Piotr Matuszak..nieźle gościu > szmąci:) Kopyrtnę się i tam, ale najsampierw muszę na gorąco zmieścić własne, o mały włos prawie że tragiczne przeżycia tam gdzie trzeba i należy, by inny ktoś niechybnie i nie daj Pnie Boże przypadkiem nie musiał ponieść większego uszczerbku na zdrowiu ... (z czystej skromności nie wspomnę o szczegółach, ale wiadomo o co chodzi?) Pozdrawiam wszystkich)) Odpowiedz Link
sauber1 Re: Sauber:-) 25.04.09, 11:21 salsa13 napisała: > a Wiesz w ostatni weekend zwiedzałam Twoje okolice > piękne tereny i te jeziora i ten zachód słonka nad Wisłą > bajeczny widok > Wisła to piękna i nasza rzeka Odpowiedz Link