Gość: NIN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 08:18 "CO ???!!! DĄBCZAK JEST ????" Wiecie z czego to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 08:46 "nas bohaterów prądem"!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 08:52 Gość portalu: maciej napisał(a): > "nas bohaterów prądem"!!!!!!! A miało być tak pięknie!!! albo Teraz to się proszę pana dopiero zacznie wywiady, wizyty w zakładach pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 08:47 "to ja tu na deszczu moknę - wilki jakieś a h... ci w dupe stary" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 08:48 Gość portalu: NIN napisał(a): > "CO ???!!! DĄBCZAK JEST ????" > Wiecie z czego to? Proste. Nie ma róży bez ognia. A to: "- Po angielsku. Znacie ten język? - Nie, tak czytam." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 09:18 Gość portalu: KAB napisał(a): > A to: > "- Po angielsku. Znacie ten język? > - Nie, tak czytam." Odp. Bareja "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 08:51 A to z wczoraj: -Tato, a co to jest ta alternatywa. - Lekcje odrobiłeś -Józiek tak nie można, trzeba dziecku wytłumaczyć. - Jak dorośnie to mu dziewuchy wytłumaczą co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 09:42 Ty smrolu ty, sam jesteś polokoktowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:50 Gość portalu: Figo napisał(a): > Ty smrolu ty, sam jesteś polokoktowiec. "-Ja wiem, że oni nas nie kochają. Ale my ich będziemy tak kochać, że oni nas w końcu pokochają!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 10:00 "OSTATNI RAZ ZA KIEROWNIK WSIADŁEŚ! OSTATNI RAZ!" "CO JEST SZEFIE? POSTRZELIŁ SIĘ PAN?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 10:06 Panowie, ja już więcej nie pije. Zaczynam widziec białe samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 10:16 W damskiej ubikacji napisano głupi kaowiec. Zgadzam się z przedmówca. Przejdzmy od słów do czynów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:44 Gość portalu: Figo napisał(a): > Zgadzam się z przedmówca. Przejdzmy od słów do czynów Daj mi agrafkę, żywcem mnie nie wezmą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 10:58 - Jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo - Bo zadzwonie po Policje - To ja jestem Policja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:19 Gość portalu: Figo napisał(a): > - Jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo > - Bo zadzwonie po Policje > - To ja jestem Policja -Baczność, baczność! Do oficerów synu mówisz, do oficerów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 12:01 Lądy i morza przemierzam Kulę ziemską z otwartym czołem Polski mam paszport na sercu Skąd pytam, skąd go wziąłem A wziąłem go z trudu i znoju Z potu codziennej pracy Ze stali, z żelaza, z węgla A węgiel to koks, to antracyt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 12:15 Podróżny pamiętaj! Podróż pociagiem skraca czas przejazdu koleja. A ten kon co taki brudny. Umyc trzeba. I nie tamowac ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.07.02, 12:30 Proszę Pana! Jak ktoś całe życie mieszkał w mieście to się do wiochy za Chiny nie przyzwyczai. A jak mnie glina spyta skąd jestem? To co mu powiem, że z Natolina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Filmowe cytaty IP: *.Wabrzezno.com.pl 23.07.02, 17:46 "Mariano Italiano" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 07:37 Z wczoraj: "Gdzie idziesz? Do kościoła tak? I pewnie jeszcze do spowiedzi?! Takie świństwo chciałaś matce zrobić!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 08:38 "Wyjście awaryjne". A kto pamięta jak się nazywali Panowie z Vabanku, którzy grali w Kingsajzie (chodzi o ksywki filmowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 09:23 Gość portalu: Figo napisał(a): > A kto pamięta jak się nazywali Panowie z Vabanku, którzy grali w Kingsajzie > (chodzi o ksywki filmowe) Jeśli chodzi o Machulskiego i Pietraszaka to Kwintek i Kramerko (ciekawe dlaczego:-). OLO RATUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Filmowe cytaty IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 09:25 Gość portalu: KAB napisał(a): > Gość portalu: Figo napisał(a): > > > A kto pamięta jak się nazywali Panowie z Vabanku, którzy grali w Kingsajzi > e > > (chodzi o ksywki filmowe) > > Jeśli chodzi o Machulskiego i Pietraszaka to Kwintek i Kramerko (ciekawe > dlaczego:-). OLO RATUJ! ale spaliłem jest mi głupio i wstyd:-))) Nawet czytać mnie nie nauczyli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 09:44 Bardzo dobrze - dostateczny KAB-Dartanian (sprawdzę jak to się faktycznie pisze, chyba że mam się kierować ustawą o czystości języka czy coś tam takiego) Przyznam się, że ktoś kiedyś zadał mi takie pytanie i mnie zastrzelił, bo jakoś nie zwróciłem na to uwagi. Ale widać są nieźli zawodnicy na tym łez padole. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia1 Re: Filmowe cytaty 25.07.02, 16:41 " przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 17.09.02, 12:18 Jeszcze tu kur...... wrócimy. Z Olem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Filmowe cytaty IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.09.02, 08:09 Jaj jestem kobieta pracujaca. Żadnej pracy się nie boję. (wczoraj na TVP2 był jubileusz Kwiatkowskiej) Odpowiedz Link Zgłoś