Gość: Julka IP: 217.153.37.* 08.11.02, 10:29 Co to za nowe radio brawo? Dzisiaj widziałam reklamy. Czy ktoś z Was już tego słuchał? Jaką muzykę grają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawco Re: radio brawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.02, 10:53 to nowa nazwa radia las vegas tylko teraz nie ma tam d.polo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: radio brawo IP: 158.75.1.* 08.11.02, 10:56 Gość portalu: Julka napisał(a): > Co to za nowe radio brawo? --------już nie takie nowe ma kilka miesięcy Dzisiaj widziałam reklamy. Czy ktoś z Was już tego > słuchał? ---------ja słuchałem i słucham od czasu do czasu Jaką muzykę grają? tzw hity lat minionym czy to polskich czy zagramanicznych(od autobiografii po imegine) nowości pop tam nie uświadczysz .może to i dobrze zlokalizować można ją koło rmf 92 cos mhz chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: radio brawo IP: 217.153.37.* 08.11.02, 14:34 Może i działa już od kilku miesięcy, ale ja dopiero teraz zobaczyłam ich reklamy na ulicach. Dzisiaj chwilę słuchałam i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona. Dużo staroci, których już dawno nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś