lehoo 19.03.06, 22:05 Moja Świętej Pamięci Prababcia miała zwyczaj jeszcze za II RP dawać dziadowi pod kościołem 50 groszy ze słowami :"Módl się dziadu, żeby cham panem nie został". I proszę, jak proroczo przewidziała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechir Re: Kiepska pamięć 20.03.06, 16:01 Coś w tym być musi! Bo mój Św.Pamięci Dziadek mawiał do mnie: "pamiętaj wnusiu, nigdy z chama nie zrobi się pana!" To byli jednak mądrzy ludzie. Szkoda, że ich brak. A my? Nie potrafimy odzielić plew od ziarna. Biedna ta nasza Rzeczypospolita! Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwyzenek Na tle innych Lepper to maz stanu 21.03.06, 21:44 Wiemy kim jest i skad sie wzial, Lepper sam tego nie ukrywa, - problemem sa ci co udaja ze sa kims innym. Obiecanki, psychodrama, malosc i koronacja... Zreszta to Kaczynscy zrobili Leppera marszalkiem - Pis -dzielcy to przeglosowali. Co dzis podziela? Odpowiedz Link Zgłoś
o_murphy Bardzo dobry felieton prof. Filar! 21.03.06, 09:30 Bardzo dobry felieton prof. Filar! Takich jhak Lepper nalezy pietnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Bardzo dobry felieton prof. Filar! 22.03.06, 08:12 Lepper chlopem byl i chlopem pozostal - kazdy wie kogo widzi. Najgorsi sa ci, ktorzy chlopami sa, a dyplomami machaja i z lakierkow im sloma wychodzi. Ci robia najwiecej zlego... Odpowiedz Link Zgłoś
lechir Re: Bardzo dobry felieton prof. Filar! 22.03.06, 18:35 Prawdziwy chłop /taki ze wsi/ - nigdy "panu" w d... nie właził! A ten chłop -po palcu w ..... PiS'owi, aż przykro słuchać i oglądać! Natym tle - PSL - to jednak klasa! Odpowiedz Link Zgłoś