toja50 01.11.06, 19:48 Witam melancholijnie, wspomieniowo, pozdrawiam,piekny dzien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
parkowy Re: Hola,hola! juz listopad. 01.11.06, 20:13 Podpisuję się za Tojką, z jednym zastrzeżeniem:Cały dzień leje.Jest zimno,wietrznie,temperatura bliska zera.:( Wychodzę na kolejną szychtę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 02.11.06, 07:23 Witam z rańca. Wczoraj w Toruniu, ok 11-tej posypało deszczem z gradem, potem wietrznie, zimno z opadami. Wszyscy pomarznięci. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Hola,hola! juz listopad. 02.11.06, 12:03 witam! pogoda piekna, słoneczna, resztki sniegu spływają wąskimi strużkami do studzienek kanalizacyjnych. spłowiała czerń asfaltu połyskuje w blasku błękitnego nieba. wiatr szarpie krzewy na kląbach i łysiejące korony drzew... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 02.11.06, 16:37 Pozdrawiam i oznajmiam,ze nie tylko korony drzew lysieja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Hola,hola! juz listopad. 02.11.06, 17:30 nic mi o tym nie wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 03.11.06, 09:07 Spadł pierwszy śnieg tej jesieni. Ale szybko w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 03.11.06, 11:10 śnieg pada, śnieg pada cieszą się dzieci, tu płatak, tam płatek na ziemię leci.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 03.11.06, 16:03 Pieknie, bialo, popadalo, ale ja tam wole lato. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 03.11.06, 19:19 i przysypało melancholię na biało. U mnie szczególnie mocno. Odgarniany przed domem śnieg nie wróży lata. Ale co się odwlecze to nie uciecze. Pozdrawiam w zimowym nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 04.11.06, 12:53 Pozdrawiam w sobotni dzionek, rowniez pozdrowienia od Naaty. Jest smutna, bo ma awarie komputera, no a tyle sie dzieje wokolo niedobrego. Jakis nowy Tey potrzebny od zaraz. Powolutku, po cichutku fundamentalizm zbliza sie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 04.11.06, 15:43 Pozdrawiam bezawaryjnych, a Naata to nasz szczególy przypadek awaryjności. Bidulka bez kompa nie wie co się dzieje na swiecie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 06.11.06, 11:50 Pozdrawiam w brzydki jesienny dzionek, brrr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 06.11.06, 17:26 Alez dolujaca jest ta pogoda, zupelnie nie mam zycia w sobie. Pozdrawiam reszta sil w imieniu swoim i Naaty! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Hola,hola! juz listopad. 06.11.06, 20:11 Dzięki za pozdrówka.:) Jak ONA wytrzymuje ten post netowy?:) Siąpi od wczoraj,typowo barowa pogoda.;pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 07.11.06, 09:15 Ciekawy dzien sie zapowiada, ale czy bedzie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 08.11.06, 09:16 Idzie zima, idzie - czas wyciągac odpowiednie ciuchy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 08.11.06, 20:44 Pozdrawiam nadal podwojnie:-) Szkoda, ze konczy sie piekna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 09.11.06, 09:08 dzień dobry. Dzisiaj moja Mama ma piękne święto. Nie mogę sobie odmówić, aby tu o tym wspomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 09.11.06, 09:21 Witam i pozdrawiam. Stóweczko, złóż Mamie serdeczne życzenia ode mnie, nieznanego, wirtualnego znajomego :)) Chetor Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 09.11.06, 10:43 Pozdrawiam czwartkowo, troszke wietrznie,nie lubie, bo wtedy chce mi sie wieszac:-( Stowko! zycz Mamie duzo zdrowia i radosci i powiedz,ze my mowimy,ze ma fajowska corke. Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 09.11.06, 11:23 z tej właśnie przyczyny podzieliłam się z Wami. Dziękuję, przekażę Jubilatce. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: podziękowania od Mamy 09.11.06, 20:05 Sto lat dla mamy naszej Stówki.:) Liczę godziny,może uda mi się wybrać w ojczyste strony na parę godzin.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: podziękowania od Mamy 09.11.06, 20:32 A moze Ci sie uda jeszcze co inszego? Byloby milo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 10.11.06, 14:53 Pozdrawiam piatkowo! A w niedziele prosze zachowac zimna krew i zdrowy rozsadek odwiedzajac lokal wyborczy! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 10.11.06, 15:04 Witam i znikam, zarobiony domowo to raz, a dwa to nocna impreza przede mna, uffff pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 10.11.06, 16:15 niedługo cisza wyborcza, więc jeszcze dzisiaj, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 10.11.06, 16:39 Wiecie juz, na kogo bedziecie glosowac, bo ja ciagle sie waham? Pozdrawiam weekendowo. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 11.11.06, 07:47 Witam z rana niewyspany i przytomny, mimo zarwanej, wesołej nocki w G. Jednak można poszaleć bez nadużycia ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 07:38 Chetorowi dziekuje za akceptacje fotek. Niedlugo sezon na zdjecia sie skonczy bo robi sie za szaro, wiec sobie odpoczniesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 08:45 Nie ma za co. Nie oceniam ich w żadnych innych kategoriach poza przyzwoitością :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 13:52 Witam i pozdrawiam w ten szczegolny dzien. Mam nadzieje,ze wybierzemy madrze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 15:29 Witam niedzielnie i wyborowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 18:08 Wybory byly i sie prawie skonczyly a wyborowa przy tej pogodzie by sie przydala:-)) Chetora znowu fotkami zameczylam, ale intencja byla dobra, bo jakos malo chetnych a forum zdjeciowe miasta jest. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 18:44 POczekaj, aż odetchnę od wszelakich prac domowych, wtedy dodam swoje fotki. Na razie tylko Ty utrzymujesz przy życiu to nasze fotoforum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 12.11.06, 20:12 Na to licze. Ja mam wlasnie maly luzik-blusik i stad ta aktywnosc. Niestety niedlugo sie to skonczy:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 13.11.06, 12:42 Witam poniedziałkowo i pochmurnie. Kraj drży powyborczo ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 13.11.06, 16:32 Witam, no coz, niektorzy drża inni rża i jakos sie kreci, a przeciez o to chodzi. Ale ogolnie nie jest zle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 13.11.06, 18:30 Witam poniedzielnie! No i nie jest źle, siły się podzieliły mniej więcej równo, a kołalicjanty dostali na co zasłużyli. Właśnie słucham prezia Wielkiego, podPisał ustawę, teraz zacznie się zabawa.. Pozdrawiam "wykształciuchów" :D Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 13.11.06, 19:06 dziękuję za pozdrowienia, wzajemne. U mnie dogrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 13.11.06, 23:08 u nas też.. ale nie jestem zainteresowana, podobnie jak w Grudziądzu, stara-nowa gwardia zostaje, nic nowego pod słońcem. kościelni rządzą :( Odpowiedz Link Zgłoś
pirce listopad - bedzie jeszcze smutniej 14.11.06, 00:08 Tutaj Was znalazlem! Spodziewalem sie, ze nasze forum bedzie dzisiaj iskrzylo od komentarzy powyborczych. No coz... Jakos w podswiadomosci dzwieczy mi cos w rodzaju ; "...przy kominku zmrok szary zapadl jak mgla..." Jest ciemnosc, nie ma ciepla, nie ma nadzieji...Chyba sie wkurze... Jeszcze nie musze na siebie uwazac... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: listopad - bedzie jeszcze smutniej 14.11.06, 00:17 Pirce, czego oczekujesz? Głosuję juz od niepamiętnych czasów, i nieważne, że to było za PRL-u czy za III i IV tej, dla mnie jest ciągle ta sama Polska, tylko kukiełki się zmieniają! Ciągle jest to samo, obniecanki cacanki a głupiemu staje.. wizja dobrobytu! Ułuda, obłuda i zawsze bieda dla zwykłych, którym każą pracować(?) i płacić podatki! Sie wkurzaj, jak Ci to pomoże. Ja juz i tak w nic i nikomu nie wierzę! Zawsze musimy wybierać "lepsze" zło!I tak z tego gówno będzie!!! O! i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
pirce Re: listopad - bedzie jeszcze smutniej 14.11.06, 09:45 Dziendobry Naato! Masz racje. Od pamietnego: "...pomozecie rodacy...no co...?" tez juz w nic i nikomu nie wierze. To sie tak mowi, poniewaz (jak mysle)w kazdym z nas tli sie jeszcze ta iskierka, ze moze jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: listopad - bedzie jeszcze smutniej 14.11.06, 09:47 I ta nadzieja nas trzyma i pcha na kolejne wybory :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 14.11.06, 11:45 Kiedys by tu wrzalo, rzeczywiscie, ale sie bractwo ze swoimi sadami schowalo , przycichlo, a nie wszystko mozna zbyc zartem, tyle donosow na kandydatow, ile w obecnej kampanii, nie bylo od dawna. O czyms to swiadczy, a mnie po prostu przypomina lata gomulkowe. Ot, do czegosmy doszli i jeszcze miec nadzieje? mam, bo trzeba miec. Pozdrawiam wszystkich, szczegolnie Parkowego! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 14.11.06, 16:05 nadzieję to i ja mam, ale... Toju, masz rację, kiedyś było swobodniej, teraz chyba ludzie się boją, by nie byli targani po sądach za obazę uczuć i odczuć. Internet, jak wiadomo anonimowy nie jest. A nuż chlapnę coś i gorliwiec doniesie.. A ja i tak chlapnę niech się tylko "polepszy".;) A dlaczego, szczególnie Parkowego? A my to co? ;P Pozdrówki dla wsiech, szczególnie.. eee nie zdradzę dla Kogo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 14.11.06, 17:42 tak, ja też tak odbieram, ostrożniej jest wszędzie. Poza wiodącymi sztandarami. Ale wiatr wieje, one łopocą. A mu tu ze zrozumieniem pozdrawiamy się wzajemnie, i nie tylko. Czekam na Szczygła i pracuję. Trudny miesiąc, był czas kiedy pracownicy mogli nie brać urlopów wypoczynkowych. Z dużym uśmiechem. Przeżyjemy. Byle do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 14.11.06, 18:28 Cale szczescie sto,ze na Szczygla, bo w pierwszym czytaniu myslalam, ze na Szczyglo, tfuj,pfuj. Jezeli nie dostaniesz w najblizszych dniach, kupie Ci u nas i wysle. Wiec czekamy na decyzje:-) Naata! Parkosia, bo On taki rzadki gosc ostatnio:-( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 15.11.06, 14:42 Witam i pozdrawiam zagoniony. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 15.11.06, 19:33 Pozdrówki i uciekam, mam chora mamę a i sama się czuję niebardzo. pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 15.11.06, 19:58 dziękuję Toju za złote serce, ale własnie wróciłam z Wawy z "Gottland'em". A ponadto Stephen'a Clarke "Merde! rok w Paryżu". Życzę zdrowia mamie Naatki. Sama czasami drżę. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Hola,hola! juz listopad. 15.11.06, 22:20 Wiem,wiem,pozdrowienia przyjąłem jako naganę,mimo to dziękuję.Parę dni odpoczywałem,a konkretnie leczyłem nadwyrężone kolano,po ostatnim wypadzie do Grudziądza.Czytam wszystkie wpisy,czasem łapka sama szuka w zasięgu nożyczek.;)Na razie trzymam się moich wcześniejszych deklaracji : żadnych dyskuji politycznych,by znów nie urazić wrażliwców;nie dam się wciągnąć w zaczepki głównych prowokatorów naszego forum.Na dziś tyle ( ale się rozgadałem :-) ). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 09:41 Witam urlopowo, niestety jednodniowo:-((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 11:33 I tak zazdraszczam tego urlopu, a zdjęcia fajne, dzięki :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 11:33 Chetorowi dziekuje za super szybka akceptację zdjec. PS. Wlasnie czekam na "Wieczor kawalerski" z Montenegro, bo lodowka pusta, a ja nie moge wyjsc z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 12:02 Po konsumpcji: polecam pozycje wyzej w menu: tortellini "Dylemat". Te same skladniki, ale zamiast szynki kurczak, dzieki temu smak jest bardziej wyrazisty. Ale oczywiscie sos jest ten sam i jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 12:44 Z "Dylematu" korzystałem także, jednak wolę "wieczór..." Powiedz potem w czym dostarczają jedzenie, też mam ochotę czasem zamówić. Zdjęcia Twoje akceptuję, gdy tylko zaglądam na FG. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 12:51 Tortellini dostarczja w aluminium- dostalam gorace. Czekalam 30 minut w srodmiesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 13:13 Jeśli już w tym wątku gawędzimy o jedzeniu, to podaj nr telefonu do nich i powiedz ile biorą za dostawę. Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 13:23 056 46 20 237, koszt dostawy 3 zl Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 14:09 Dzięki, pewnie przy okazji skorzystam :) A teraz czekam na opr od pewnych osób, że w tym wątku gadam o jedzeniu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 17:39 Odkrylam:-) niedawno, ze zamawianie do domu jest tansze niz pojscie do knajpy. Nie placisz za napoje, przy jakiejs tam wysokosci zamowienia dostawa jest gratis. Nie tracisz czasu na pojscie. Same ++++ Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 19:35 A jak z napiwkiem? No toscie sobie uzyli, no,no i nikt nie opr? Pozdrawiam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 20:36 Jeśli chodzi o napoje to fakt, wypada taniej. Nie wiem tylko ile kosztować będzie ewentualna dowózka do Mniszka. Może być więcej nie trójeczka, ale pewnie i tak się opłaci. I proszę tu więcej nic nie pisać w takich "obżartowych: tematach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 20:40 Hahahaha a czemu do Mniszka? Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 20:56 Miniszek - dowoz 4 zl, a powyzej 80 zl gratis. Na kolacje zjadlam spaghetti z resztkami z lodowki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 16.11.06, 21:12 Tak z piec lat temu dowoz byl gratis. Jak to sie wszystko zmienia,a najbardziej jakosc.Ja nie przepadam za takim "szybkim" jedzeniem. Moze to kwestia wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 17.11.06, 09:10 Toju śmieszko, wiesz dlaczego do Mniszka. Mogę zamówić to arcydzieło będąc oczywiście u teściowej, słoneczka mojego ;-))) Od czasu do czasu można coś "szybkiego" przekąsić :) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 17.11.06, 10:19 Dzis zamiast makaronow pozdrawiam patrzac na kanapki na moim biurku :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 17.11.06, 11:16 piękny listopad, wiosenny listopad. Jadę odpocząć, czego wszystkim życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 17.11.06, 14:55 Piekna pogoda, cieplo, az za, wrocilam umeczona ze spaceru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paperella Re: Hola,hola! juz listopad. 17.11.06, 18:15 Witam i zegnam, bo na miesiąc wyjeżdżam. Dostep do netu bede co prawda miala, ale nie na takich warunkach zeby tu bywac. Pozdrawiam cieplo (bo na dworze caly czas 10 stopni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 18.11.06, 18:31 Uff, ale tu dzisiaj ruch ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 18.11.06, 19:48 przy sobocie po robocie i.. nie ma z kim pogawędzić ;-) No to pozdrawiam i znikam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 18.11.06, 20:04 Pozdrawiam sobotnio, dalej cieplo, ale jakos ciezkawo:-) a moze sie tylko objadlam. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 19.11.06, 14:26 Jak niedziela tooo, tylko w Grudziądzu, w Grudziądzu ;))) Tłok dzisiaj wszędzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 19.11.06, 15:20 Kolejny mily,cieply dzien. No i gdzies Ty Chetor te tlumy widzial, chyba w marketach:-)Pozdrawiam i czymajta sie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 20.11.06, 15:40 Odpozdrawiam wszystkim, którzy dzisiaj mnie pozdrowili (w myślach też) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 20.11.06, 17:04 Witam w szary dzien, niech sie ten listopad skonczy,bo przez te krotkie dni z niczym nie moge zdazyc:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 21.11.06, 09:08 Witam bez ściskania i całowania ;-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 21.11.06, 11:10 Witam Was zupełnie normalnie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 21.11.06, 11:48 Naatuś, a dotychczas było nienormalnie?! Nie wiedziałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 21.11.06, 12:43 Klaniam sie nisko i pozdrawiam. Chyba pojade szukac jodu. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Hola,hola! juz listopad. 21.11.06, 22:28 U Was też tak zimno?:) Pozdrawiam zakatarzony Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 22.11.06, 11:15 Nastepny szary dzien. Parkos! a Ty nas jeszcze pamietsz? Od wczoraj mozesz z Twojej ulicy wjezdzac do Lesniczowki, na nastepne odwiedziny bedziesz mial blisko:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 22.11.06, 13:51 Szary, ale z nadzieją na bardzo ładny weekend. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 24.11.06, 12:07 .. co to? cisza? dlaczego? Nooo przywitać i pozdrowić to chyba można? Co czynię właśnie. :-) To że Lis odwołał wczorajszy program, to rozumiem, nie chce być gorszy od obowiązujących obecnie "standardów", ale co my mamy wspólnego z tą medialną histerią? mnie uczono, że żałobę nosi sie w sercu, tak też jest, moi nieobecni bliscy są żywi w mojej serdecznej pamięci. mimo smutku, pozdrówki w piękny słoneczny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia798 Re: Hola,hola! juz listopad. 24.11.06, 12:19 Witam. Właśnie coś straszna cisza na forum. Dzień jest faktycznie piękny:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Hola,hola! juz listopad. 24.11.06, 15:30 Milo pozdrawiam, alem nieczasowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 24.11.06, 17:29 i ja pozdrawiam. Morze szare, ale szumi nadzwyczaj uspokajająco. Polecam o każdej porze roku. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 24.11.06, 19:15 Witam po niezłych podróżach, a jutro ciężki dzionek mnie czeka. Mam nadzieję, że to ostatni taki zapracowany mocno łikend. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 25.11.06, 10:02 Jeszcze kilka dni i grudzień! A pogoda zadziwia wiosną ;) Ponoć nie ma byc zimy... i bardzo dobrze! :-) pozdrawiam łykendowo! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 25.11.06, 13:07 Jaki piękny dzień, zielono, słonecznie. Ale piec montuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 26.11.06, 18:47 niesamowite, jesienny listopad kokietuje nas wiosną! Cudownie było, dziś! :-) pozdrówki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 27.11.06, 10:59 Witajcie w szewski poniedziałek :-) u mnie słońce, dużo słońca! :-) pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 27.11.06, 11:21 Witam w poroboczy(!) łikend, w którym jednak dalsza część prac wyznaczonych :( Pozdrawiam mgielnie, baaardzo mgielnie Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 28.11.06, 13:37 Witam dzień po poniedziałku zamglonym. Dzisiaj lekkie przejaśnienie. Pozdrawiam PS. Telegram od Putina po wygranym meczu z Rosją: Gratulacje-Stop Gaz-Stop Ropa-Stop Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 29.11.06, 10:42 Hmm, fajnie jest witać się sam na sam :( Tojka wybywszy, Parkoś związany robotą wszelaką, Naatka się zamknęła w skorupce(?), An(masz maila) na rozdrożach i w pytaniach ;) Pozdrawiam jednak niezmiennie swoich i mniej swoich :) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Hola,hola! juz listopad. 29.11.06, 16:54 ze znacznym, ale nie znaczącym opźnieniem, pozdrawia ślę. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Hola,hola! juz listopad. 30.11.06, 06:44 Masz rację stary,przed nadejściem zimy nie wiem w co najpierw ręce włożyć.:) Mam nadzieję,że skończę z wszystkim przed czasem.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Hola,hola! juz listopad. 30.11.06, 18:08 Serwus Przygodo! :-))) Ech, gdyby mi się tak chciało, jak mi się nie chce :-P pozdrówki! ps.. trochę zajęta jestem, sprawami poważnymi, baaardzo .. jak przeżyje będzie git! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Hola,hola! juz listopad. 30.11.06, 18:26 OOooo - w jakiś "rejs" płyniesz Naatko? Uda Ci się na pewno :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś