Dodaj do ulubionych

Nova Trading pokonała SMS

IP: *.tvk.torun.pl 11.04.07, 21:41
Drogi Panie Łazowy,
W jaki sposób Duda Leszno, która wygrała dziś różnicą 28 punktów (92-64) z
Cukierkami Brzeg (nie podał Pan tej informacji), ma przegrać w Łomiankach???
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki torun Re: Nova Trading pokonała SMS IP: 83.238.147.* 11.04.07, 23:17
      Witam . A ja wierze że SMS pokona dude . Sęk w tym aby Cukierki też odpuściły
      mecz toruniowi tak jak odpuściły mecz w Lesznie. Z drugiej strony widać coraz
      lepszą postawę Moniki Roberts - która z meczu na mecz się rozkręca .
      PS . Nawet jak Nova Trading nie utrzyma się to przy powiększeniu ligi Toruń
      powinien wykupić dziką kartę - bo to jedyna szansa na podtrzymanie przy życiu i
      tak mocno kulejącej dyscypliny w Toruniu . Skoro klub było stać na płacenie
      takiej Ewie Borys 3 tyś. miesięcznie , to przez 2 lata gry w Toruniu padła ładna
      sumka!!! A wiele z pewnością nie wniosła do gry. Podobnie Dobrzyniewicz ,
      Milewicz czy Gołumbiewskiej . Zamiast tej plejady gwiazd warto postawić na 2
      wartościowe , ograne zawodniczki typu E.Lamparska , J.Jarkowska , na pewno jest
      to lepsze rozwiązanie. Po za tym dlaczego - choćby przeciwko SMSowi trener
      Broczek nie wystawiał do boju Justyny Zielińskiej!!!!!!!. Kiedyś ,,Wyborcza "
      napisała że Zielińska ma w przyszłości decydować o obliczu drużyny . Teraz już
      wiem że przez Broczka talent tej zawodniczki poszedł na marne.
      PS . Na przyszły sezon radze działaczom obudzić się szybciej z kontraktowaniem
      nowego trenera - proponuje Kszysztofa Koziorowicza!!!! No i szybciej zmontujcie
      wartościowy zespół - a nie legie cudzoziemską o przeciętnym poziomie
      • Gość: luzak Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:54
        kuki stajesz się nudny
      • Gość: Reggi Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.cdif.cable.ntl.com 13.04.07, 20:33
        Z szacunkiem do Justyny Z....ale ona nie umie grac w kosza.I gdyby taki wielki
        trener Broczek,lub asystent dali szanse grania dobrym zawodniczkom to by cos
        bylo.Rozumiem frustracje ale czlowieku jak zawodniczka ma sie pokazac skoro nie
        gra.Taka Dobrzyniewicz to ma taki ciag na zbiorki ,swietnie bronic potrafi
        (la),a ten trener to zmarnowal! Golumbiewska tez duzo potrafi(rok nie
        grala ),Borys(6miesiecy nie grala ) ma swietne niekonwencjonalne zagrania ale
        oni tlumili to w DZiewczynach!Milka jest WAleczna potrafi zbierac ma rzut!W
        kase mistrzu to nie zagladaj bo to taka praca! Trener postawil na zone,asystent
        postawil na siostre no i powodzenia popatrz ile kobieta grala i ile
        wnosila.Skad wogole Ci trenerzy...? Prowadzenie druzyny
        (zalamujace),wprowadzanie zawodniczek po kontuzji (denne),jakis pomysl na Styl
        druzyny (zaden).Zawodniczki byly takie,a nie inne. Podajesz przyklad
        E.Lamparska omijana przez kontuzje super gra po wiecej niz 2 minuty w meczu lub
        sekundy ,regularne wystepy budza pewnosc siebie ,wiare w umiejetnosci.Co do
        Jarkowskiej to ja bym ja sciagnal zamiast Roberts,Lady KOvalenko.
        Ciekawi mnie tez jak trenerzy dobierali zawodniczki do meczu,czy liczyl sie
        progres na treningach? To moze odrazu odpowiem ,ze nie ! Czasami jak sie nie ma
        pojecia o czyms to lepiej sie rwac do przodu Panowie Trenerzy!Podziwiam Prezesa
        za Takie zaufanie!
        Zero pomyslu,jakas wiedza,frustracja,wstyd,zal zachowania trenerow na lawce
        trenerskiej=0.Jak trener wstydzi sie swojej druzyny ktora buduje nieprzerwanie
        dwa lata to chyba cos nie tak ! To mozna bylo wywnioskowac po zachowaniu takim
        a nieinnym. Staram sie przysiegam znalezc plusy.NIC NIE WIDAC ! Gdyby mogli w
        trakcie sezonu to bys sciagneli jeszcze 15 zawodniczek bo To ciagle zawodniczki
        budzily frustracje byly za slabe to zawilych rozwiazan taktycznych ! Trener
        nigdy nie jest winny !
    • Gość: Bydgoszcz Nova Trading II Liga!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 23:25
      Brawo Leszno!!!
      • bezhabilitacji Re: Nova Trading II Liga!!! 12.04.07, 08:54
        Głupiś, albo prowokator!
      • Gość: kuki torun Re: Nova Trading II Liga!!! IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 11:29
        Kadus - liga ślepych
    • bezhabilitacji Nova Trading pokonała SMS 12.04.07, 08:52
      Pan Łazowy to taki chłopiec od pisania bajek, w dodatku bezsensownych!
    • Gość: Chris Nova Trading pokonała SMS IP: *.tvk.torun.pl 12.04.07, 11:03
      O Bajerski też grał:)))Ale literówka:)))
      • Gość: do kuki Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 15:29
        Brzeg nieodpuscil nam meczu!!! mozna to stwierdzic nawet faktem iz Wiliams
        dostala przewinienie dyskwalifikujace!! Gdyby grala sobie "na luzie" napewno by
        sie az tak niedenerwowala otrzymujac 2 przewinienia techniczne! Predzej moznaby
        powiedziec ze brzeg wlasnie wam "sprzeda" mecz a zachowanie Wiliams to tylko
        pretekst zeby nie grala w nastepnym meczu! ale nawet jesli wygracie w Brzegu to
        i tak nic wam to nie da bo My wygramy w Łomiankach...pozdro :)))))))))))
        • Gość: kibic Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 23:28
          ja jestem z Leszna i wiem, że Brzeg sprzedał nam mecz u siebie przecież chyba
          wiesz, że takie słabizny jak Leszno nie wygrałyby w Brzegu 1-punktem gdy w
          normalnym sezonie wycykali nas 20-toma
          • Gość: seba byd Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 23:34
            Cześć . Wreszcie ktoś kto normalnie zna realia PLKK . Tak , zgadzam się że Brzeg
            sprzedał wam mecz , choć gdyby Nova Trading wygrała swoje mecze , to sprzedanie
            meczu byłoby na marne . A Cukierki zagrały w Toruniu z takim zaangażowaniem jak
            by walczyły o medale , za to u siebie a szczególnie w Lesznie Cukierki wyraźnie
            odpuściły . Przykro mi że tam także na brak ambicji nie narzekają . jeżeli
            mialoby to decydować o np: medalu , to Cukierki rozniosły by Dude. A tak
            odpuściły i kit im w oko!!!
        • Gość: kuki torun Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 23:29
          Musze ciebie rozczarować ale jestem pewien że Bibrzycka , błaszczak i reszta
          rozwalą was . Ale i tak Leszno, Toruń , Brzeg i Łomianki spotkają sie w
          następnym sezonie w ekstraklasie.
          • Gość: Leszno team Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 00:29
            haha co niektorzy sa smieszni :) nie wiem czy wiecie ale w tm momencie
            obrazacie nas i klub z Brzegu. A ja jestem pewien ze ibrzycka jujka czy
            poltorak itd itp nie sa w stanie z nami wygrac!! a co do meczu z brzegiem
            poprostu motywacja a przede wszystkim laski chcialy wygrac dla kibicow ktorzy
            pojechali tam liczna grupa w przeciwienstwie co do niektorych klubow!!! A co do
            Torunia no to panowie i panie trzbasie pogodzic z porazka i szykowac 50tys na
            dzika karte :) oczywiscie jesli liga zostanie powiekszona ( na 99%)pozdro z
            Leszna
            • Gość: kuki torun Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 09:40
              Przecież SMS wygrał u was , to u siebie nie wygra? A wogóle to wystarczy
              popatrzeć na składy . Widać gołym okiem że gdyby Cukierki miały o co walczyć to
              by Leszno rozniosły - poza BELL , przecież nie mają nikogo!!! (41 - 55 z SMS )W
              przyszłym sezonie się zobaczymy.
              • Gość: do kuki Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 13:43
                Skoro wy wygraliscie u nas to dlaczego u siebie nie wygraliscie z
                nami??????????????? Skoro tak na to patrzysz...
                • Gość: Franek Re: Nova Trading pokonała SMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 15:42
                  I gdzie sa Ci wszysscy powniacy z Torunia??? Leszno nie wygra w Łomiankach. Zal
                  mi Was! Mozecie sie starac o dzika karte!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka