aaa.psik 05.09.06, 23:59 Wszystko na to wskazuje iz będzie ten sam Prezydent! Warto by się zastanowic nad sukcesami jak również porażkami obecnego Prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carwszechrusi Re: Nowy-Stary Prezydent 06.09.06, 13:57 Mówisz o Skrzypku? Łojezu! Nie dziwota chlep daje na zakrent i pana Jezusa w sercu nosi. Broni dobrych wartości coby nam sie tu pedeły nie panoszyły i ludzie w długich włosach bo to szataniści som. Dba ło naszom sportowom młódź coby nam chłopcy na potenge rośli i do wojska jak pan Bóg przykazał szli. I som darmowe busy do REALU i do TESKU. Szkoda że ten do URSUSU już nie jeździ łale z Bożom pomocom i to nam Pan Skrzypek załatwi. Policmajstrów wzmocnił co koło UBEZPIECZALNI tych narkusów trzepiom na ulicy- bo to oni sa źli i dybiom na nasze niewinne dzieci bo to pedofile napewno też... Odpowiedz Link Zgłoś
sloogi Re: Nowy-Stary Prezydent 11.09.06, 20:14 Dobre.. nie jesteś taki głupi, jakby to z niektórych postów wynikało... :) Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: Nowy-Stary Prezydent 11.09.06, 22:23 sloogi napisał: > Dobre.. nie jesteś taki głupi, jakby to z niektórych postów wynikało... :) O jejku!!! carzewszechrusi - ta zniewaga krwi wymaga );-)) Ja bym Mu nie popuścił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Nowy-Stary Prezydent 12.09.06, 15:47 Bo Ja jestem Pan, Bóg twój, Bóg zazdrosny, karzący nieprawość ojców na synach w trzecim i w czwartym pokoleniu - tych, którzy Mnie nienawidzą Odpowiedz Link Zgłoś
bermo Re: Nowy-Stary Prezydent 31.10.06, 15:44 Mam nadzieję, że wygra ktoś m ł o d s z y. Ale włocławianie pewnie są zadowoleni jak im ktoś dowozi obiadki na Zakręt. Odpowiedz Link Zgłoś
smila5 Re: Nowy-Stary Prezydent 31.10.06, 21:11 car znowu przedstawienie dał, krytykanctwo naszą religią, módlmy się,,, Odpowiedz Link Zgłoś
magdiii Re: Nowy-Stary Prezydent 03.11.06, 19:58 Zagłosujcie na Pałuckiego!!!!!!!!! Będzie wtedy dobrze i w końcu Włocławek coś dostanie od UE. To chyba jedyny prezydent, który wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
smila5 Re: Nowy-Stary Prezydent 03.11.06, 22:50 ale czy może Pani konkretnie powiedzieć,co bedzie dobrze, co Włoclawek dostanie i co mówi kandytat? trzeba znać szczegóły, wtedy mozna głosować...albo i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Nowy-Stary Prezydent 04.11.06, 20:11 Z bernem nie mam nic wspólnego. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bermo Re: Nowy-Stary Prezydent 06.11.06, 22:03 A konkretnie, oprócz tego, że przyzwyczaił się do kierowania ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: Nowy-Stary Prezydent 06.11.06, 23:18 Każą nam grać oferując wytarte karty - ja w kabinie z przyjemnością skreślę wszystkich! To będzie mój protest za nie poważne traktowanie wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
smila5 Re: Nowy-Stary Prezydent 06.11.06, 23:54 no to co, nie ma żadnego porządnego kandydata w tym mieście? Skrzypek rzundzi? a ja tak pragnę spełnić swój obywatelski obowiązek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekkujawiak Re: Nowy-Stary Prezydent 08.11.06, 21:27 Bardzo się ciesze że prezydent Skrzypek będzie ponownie wybrany. W tym roku głosować będe po raz pierwszy i wreszcie będe mógł pokazać swoje poparcie dla działań naszego prezydenta wspierających młodzież. Bardzo się ciesze, z nowego boiska oraz skateparku, a dzisiejsza wiadomosć o nowych inwestycjach we Włocławku jeszcze bardziej mnie cieszy. Na szczególną uwage należą też wspaniałe rajdy rowerowe z udziałem pana Skrzypka... oby tak dalej:) Trzymam kciuki i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
grig11 Re: Nowy-Stary Prezydent 11.11.06, 00:56 On nie jest durniem! On jest wazeliniarzem - zbiera punkty Odpowiedz Link Zgłoś