Gość: PEGAS IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 09:51 Kto z was był nabywcą takich cudów techniki, które jeździły po naszych drogach - ja miałem rower wyscigowy, więc te cudeńka mie omineły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Figo Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 11:11 A ja miałem i Wigry 3 i Jubilata. Cięzkie to było dziadostwo, ale jeździło, no i przede wszystkim było na moją kieszeń. Pamiętam, że składaka Wigry 3 kupiłem za kasę z przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 11:12 Zapomniałem dodać, że wciąż można je spotkać na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.01.03, 13:38 Zal serce sciska , ze mnie te WSZYSTKIE cudownosci ominely; i zegarki i rowery i rajstopy, hmm !! Bezpowrotna strata i ............niewypelnialna luka w zyciorysie :)) I zadaje sobie pytanie, jak z takim handicapem moge dalej kontynuowac moje "dziurawe" zycie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 13:57 A stałeś kiedyś w 100 metrowej kolejce bo kawę rzucili do spożywczaka. Kiedyś się robiło rodzinne kolejki. Teraz można sobie kupić 100 rodzajów kawy i nie ma problemu. Takie same numery były np. z cukrem i innymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 14:14 kiedyś wypchnęli mnie z kolejki po masło w której zakotwiczyli mnie rodzice i musiałem stanąć na końcu, nawet wobec dzieciaków nie było wtedy sentymentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.01.03, 15:03 Tylko nie strzelaj sobie maciek w głowę z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: WIGRY 3 i JUBILAT 23.01.03, 18:34 Jubilata - to mi przerobili na bank !!! a wigry 3 ????? Ach te mazurskie jeziora ????? i noce .......?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.01.03, 19:59 naka napisała: Ach te mazurskie jezior a ????? i noce .......?????? ================ W pelni cie popieram: i noce w ........barchanowych kalesonkach i...........witaminy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 23.01.03, 21:02 Gość portalu: Maciek napisał(a): > naka napisała: > Ach te mazurskie jezior a ????? i noce .......?????? > ================ > > W pelni cie popieram: i noce w ........barchanowych kalesonkach > i...........witaminy :)) To czyli jednak wiesz co to były i sa za kalesony - te barchanowe!!! przyznaj sie pewnie teraz je obecnie używasz. Zawsze kalesony bliższe ciału niż marynarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 23.01.03, 21:58 Naka wyjasnila mi wszystko na prv; nawet to, ze mozna ponoc swietne od ruskich kupic. Tylko dlaczego trzeba az do ruskich jezdzic po glupie kalesonki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: WIGRY 3 i JUBILAT IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.01.03, 08:54 Nie jeździ się do rusków tylko chodzi na targowisko do nich, bo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: WIGRY 3 i JUBILAT 24.01.03, 09:16 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Naka wyjasnila mi wszystko na prv; nawet to, ze mozna ponoc swietne od ruskich > kupic. Ha! To już wiem czemu Naka tak często po targowisku biega! Kalesonki kupuje! > Tylko dlaczego trzeba az do ruskich jezdzic po glupie kalesonki ?? Eeee, kalesonki to do nas przyjeżdzają same: "pani, bieri, za wosiem". Macku, a moze kupic Ci kilka par i zapakować, co? Prześlemy Sową :) -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: do Moooni IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 13:37 Jestes niedoceniona !! Wlasnie temperatuta idzie w gore i na weekend zapowiadaja juz tylko -7 ( zamiast tych -40 ktore mielismy przez ostatnie pare dni ) , to czy zamiast tych "barchanowek" wchodziloby w gre przyslanie mi......... paru flaszeczek "Niagarki" ??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: do Moooni IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.01.03, 13:45 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Jestes niedoceniona !! Wlasnie temperatuta idzie w gore i na weekend > zapowiadaja juz tylko -7 ( zamiast tych -40 ktore mielismy przez ostatnie > pare dni ) , to czy zamiast tych "barchanowek" wchodziloby w gre przyslanie > mi......... paru flaszeczek "Niagarki" ??:)) Maciek ty tylko jak na rasowego polaka przystało o piciu, a moze o czyms innyma nie tylko wóda i wóda. Są kalesony na rozgrzanie, ciepła butelka w nogach i inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: do Moooni IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 18:20 Gość portalu: PEGAS napisał(a): Maciek ty tylko jak na rasowego polaka przystało o piciu, a moze o czyms innyma nie tylko wóda i wóda. Są kalesony na rozgrzanie, ciepła butelka w nogach i inne. ======================================= PEGAS, ty to sie zdecyduj czego naprawde ode mnie oczekujesz :)) Sugerujesz powyzej, zebym o czym innym niz o wodzie !! A jak pisalem o tym "czym innym", to mnie podsumowales, ze jestem "one track mind" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: do Moooni 24.01.03, 18:40 Widze , ze kalesony i to jeszcze do tego barchanowe stały sie waznym atrybutem wabrzeskiego Forum !!! Ale jeszcze nie wiem jakie lubicie ??? czy moze w kwiatki, czy w paski a moze czekoladowe z wisienka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: do Moooni IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 18:47 Naka male sprostowanie; wisienka to miala byc na ............lody, ktore masz ponoc obiecane na wabrzeskim rynku. Bo nie wyobrazam sobie wisienke i....barchanowe kalesony; toz to jak wol do karety :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: do Macka !! 25.01.03, 19:15 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Naka > male sprostowanie; wisienka to miala byc na ............lody, ktore masz ponoc > obiecane na wabrzeskim rynku. Bo nie wyobrazam sobie wisienke i....barchanowe > kalesony; toz to jak wol do karety :)) Ależ Maciek !!! dlaczego nie lubisz kalesonowej wisienki - wiesz jaka ona jest ozdobna ???? Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: do Moooni 24.01.03, 18:44 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Jestes niedoceniona !! Wlasnie temperatuta idzie w gore i na weekend > zapowiadaja juz tylko -7 ( zamiast tych -40 ktore mielismy przez ostatnie > pare dni ) , to czy zamiast tych "barchanowek" wchodziloby w gre przyslanie > mi......... paru flaszeczek "Niagarki" ??:)) Nie, Maćku. Ja Ciebie rozpijać nie bedę. Postanowiłyśmy z Naką, że zamiast Niagarki dostaniesz polskom kiełbasem! :) Skoro robi się u Ciebie ciepło to zapakujemy kalesonki nie barchanowe a koronkowe :P A jak Ci będzie zimno to pod drugim dnem znajdziesz termoforek. Lepiej? -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: do Moooni IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 24.01.03, 22:20 Dziewczyny nie rozpieszczajcie mnie, bo inni sie wnerwia. A propos wedlin, to musze wam doniesc, ze przed paru laty znalazlem tu taki polski sklep gdzie sprzedaja cudowna surowa poledwice wedzona !! Niebo w gebie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: do Moooni IP: gateway.d* / 10.3.36.* 27.01.03, 07:57 Eeeeeee tam. Tylko jeden rodzaj kiełbaski. Ludzie, naprawdę trzeba mu coś wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo nie pij wódki nie pij wina..... IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.02.03, 11:17 kup se rower Ukraina. Pamiętacie tą maszynkę? ;-)))))) Szczególnie popularna na wsiach - lusterka, frędzelki, skórki itp. gadżety. :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: nie pij wódki nie pij wina..... IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 24.02.03, 21:47 pamietam pamiętam nawet pamiętam pewnego nauczyciela, który non top na Ukrainie do szkoły popedzał bachory niegrzeczne uczyć.. he he he to były czasy, wigry 3 i Jubilaty przy ukrainach sie chowały. Ukraina była dumna, była wielka, miała szerokie opony i spory łańcuch. Ten kto ją kierował czuł się jak na bicylku canajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś