Dodaj do ulubionych

Bus Torun - Warszawa lotnisko

22.05.07, 17:38
Czy jezdzi jakis bus z Torunia na trasie Torun - Warszawa Okecie.
Nie interesuje mnie Komfortbus i Polski Express, ktore i tak tam nie dojezdzaja!
Obserwuj wątek
    • bart_lex Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 23.05.07, 13:32
      Chyba nic nie jedzie. Zatem pospieszny do Warszawy Centralnej a potem w 175
      • kolo82 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 24.05.07, 18:30
        a jednak cos jezdzi, tesciowka cos zalatwila, z tego co wiem to prywatna firma :)
        • sma1 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 24.05.07, 19:50
          kolo82 napisał:

> a jednak cos jezdzi, tesciowka cos zalatwila, z tego co wiem to prywatna firma
          > :)

LOL! A widziałeś kiedyś państwowe busiarstwo?
          • kolo82 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 24.05.07, 23:15
            Sorki, moj blad :)
        • emem78 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 25.05.07, 09:40
          Kiedyś jeździło Warszawa Toruń Express (ostatnio jechałem w grudniu). Normalnie
          przystanek pod Pałacem ale można sie było dogadać na podwiezienie na lotnisko
          bez problemu. Spróbuj telefon 056 659 19 68 (przyjmują zapisy- trzeba
          rezerwować miejsce!)
          • lolekako Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 23.11.13, 07:58
            Prosze o pomoc...na lotnisku w Warszawie..Okecie musze byc okolo 9 rano... jak moge sie tam dostac z Torunia...moze znacie kogos kto zajmuje sie przewozami? i ma w miare dostepne ceny?
            Licze na wasza pomoc..Pozdrawiam!
            • wiechl Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 23.11.13, 10:44

pora średnia..
              a może pomyśl o połaczeniu kolejowym? Z Torunia trzeba wprawdzie wyjechać ok. 3.00 rano, ale dojedziesz pociągiem na samo Okęcie z dużym wyprzedzeniem i po zdecydowanie konkurencyjnej cenie.
              Masz też połączenie autobusowe. No i każdy taksiarz chętnie Cię zawiezie, ale przy trochę innym budżecie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka