kolo82 22.05.07, 17:38 Czy jezdzi jakis bus z Torunia na trasie Torun - Warszawa Okecie. Nie interesuje mnie Komfortbus i Polski Express, ktore i tak tam nie dojezdzaja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bart_lex Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 23.05.07, 13:32 Chyba nic nie jedzie. Zatem pospieszny do Warszawy Centralnej a potem w 175 Odpowiedz Link Zgłoś
kolo82 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 24.05.07, 18:30 a jednak cos jezdzi, tesciowka cos zalatwila, z tego co wiem to prywatna firma :) Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 24.05.07, 19:50 kolo82 napisał: > a jednak cos jezdzi, tesciowka cos zalatwila, z tego co wiem to prywatna firma > :) LOL! A widziałeś kiedyś państwowe busiarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
emem78 Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 25.05.07, 09:40 Kiedyś jeździło Warszawa Toruń Express (ostatnio jechałem w grudniu). Normalnie przystanek pod Pałacem ale można sie było dogadać na podwiezienie na lotnisko bez problemu. Spróbuj telefon 056 659 19 68 (przyjmują zapisy- trzeba rezerwować miejsce!) Odpowiedz Link Zgłoś
lolekako Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 23.11.13, 07:58 Prosze o pomoc...na lotnisku w Warszawie..Okecie musze byc okolo 9 rano... jak moge sie tam dostac z Torunia...moze znacie kogos kto zajmuje sie przewozami? i ma w miare dostepne ceny? Licze na wasza pomoc..Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: Bus Torun - Warszawa lotnisko 23.11.13, 10:44 pora średnia.. a może pomyśl o połaczeniu kolejowym? Z Torunia trzeba wprawdzie wyjechać ok. 3.00 rano, ale dojedziesz pociągiem na samo Okęcie z dużym wyprzedzeniem i po zdecydowanie konkurencyjnej cenie. Masz też połączenie autobusowe. No i każdy taksiarz chętnie Cię zawiezie, ale przy trochę innym budżecie.. Odpowiedz Link Zgłoś