Dodaj do ulubionych

Figo wybrał się na ryby

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 07:45
dwa dni będzie łowił. odreagowuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 09:37
      Gość portalu: NIN napisał(a):

> dwa dni będzie łowił. odreagowuje. POWSTAJE PYTANIE TYLKO PO CZYM
      ODREAGOWUJE? STRESUJE SIĘ NA FIGO CZY CO?
      • Gość: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 10:08
        Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> POWSTAJE PYTANIE TYLKO PO CZYM
        > ODREAGOWUJE? STRESUJE SIĘ NA FIGO CZY CO?

poprzedni tydzien był bardzo stresujacy zapewne dla każdego mieszkaca tego kraju:
        - 1 maja - święto pracy, czyli pochód ze szturmówkami, wybijanie szyb gdzie popadnie itp.
        - 2 maja - dzien kominiarza, strażaka i hutnika (3 akademie każdego wykoncza),
        - 3 maja - wiadomo, msze okolicznościowe, salwy armatnie, itp.
        - 4 maja - niedziela - majówki, pikniki, browar, drinki.

i tu nagle 5 maja na kacu trzeba przyjśc do pracy czy to nie stresujace?
        • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 10:20
          No tak to juz zrozumiałem. I jeszcze jedno chciałbym dodac, oprócz tych
          obowiązków które wymieniłeś figo jeszcze musiał sprostać jako innym:

- obowiązki domowe (podobno jest niezłym kucharzem - przynajmniej za takiego
          sie uważa) - tutaj sporo pracy w upałach i wys. temp.

- obowiązki bycia atrakcyjnym (hu, hu, hu - tutaj tez sporo energii może pójść)
          - obowiązki typowe dla mężczyzny (wiadomo o co chodzi)

no tak tylko ryby i to dwudniowe moga temu zaradzić.
          • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 12:29
            Zazdrośnicy (pojawiłem się na chwilę w pracy). Ale z rana już byłem na rybkach.
            Popływałem łódeczką, luzik.............
            • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 12:38
              Banalne pytanie czy "bieru" czy "nie bieru" i ile złapałeś?
              • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 12:44
                Ni bieru bo się trą. A teraz spadam i idę na browarka. Cześć pracy. :-DDDDDD
                • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 12:50
                  To ja nie rozumiem - to po co chodzic na ryby?
                  • Gość: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 13:28
                    spotkałem Figo przed pół godzinka "na mieście". na rowerku, wyluzowany, udawał się na browarek. a jeszcze wczoraj lał dzieciaki pod blokiem. jednak te rybki relaksuja, oj relaksuja!
                    • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 13:43
                      lał dzieciaki pod blokiem?????? nie wiedziałem, że tak daleko ma figo juz
                      posunietą agresję!!!!! jeszcze patrzeć a niedługo do nas zacznie startować, ze
                      np buty mu sie nie podobają. Kurde co za czasy?
                      • Gość: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.05.03, 16:18
                        Cale szczescie ze ja jestem daleko, to moze mnie sie chociaz nie dostanie :))
                        A tak a propos, czy nie moglibyscie czesciej wysylac go na rybki, skoro maja na
                        niego tak zbawienny wplyw !! Chociaz moze i mnie przydaloby sie pare
                        rybolowczych seansow :))
                        • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.05.03, 08:40
                          Spuścić wam łomot synki? ;-)))))
                          • Gość: Grizelda Re: Figo wybrał się na ryby IP: 158.75.47.* 20.05.03, 21:16
                            Gość portalu: Figo napisał(a):

> Spuścić wam łomot synki? ;-)))))

Hi hi hi podobasz mnie się jesteś taki błyskotliwy hi hi hi... zawsze się
                            celnie wstrzelisz możę poflirtujemy troszkę zapraszam na czat na onecie randka
                            pasujesz do nas, czekamy...
                            • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 07:42
                              Gość portalu: Grizelda napisał(a):

> Gość portalu: Figo napisał(a):
                              >
                              > > Spuścić wam łomot synki? ;-)))))
                              >
                              > Hi hi hi podobasz mnie się jesteś taki błyskotliwy hi hi hi... zawsze się
                              > celnie wstrzelisz możę poflirtujemy troszkę zapraszam na czat na onecie
                              randka
                              > pasujesz do nas, czekamy...

lepiej podaj mejla - to figo na pewno napisze do Ciebie
                              • Gość: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 08:18

> Hi hi hi podobasz mnie się jesteś taki błyskotliwy hi hi hi... zawsze się
                                > celnie wstrzelisz możę poflirtujemy troszkę zapraszam na czat na onecie
                                randka

napisz Figo czy flirtowałeś
                                • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 08:28
                                  Ja Figo proponuje też czat na webcam - zawsze bedziecie mogli do siebie
                                  pomachać trochę!!!
                                  • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 11:32
                                    Zrobię sobie czat z tobą PEGAS - pokażę ci dupę.
                                    • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 11:59
                                      Masz na mysli swoją tę biologiczną, czy chodzi ci o Twoją dziewczynę?
                                      • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 12:23
                                        Przedłużenie moich pleców ;-)))))
    • naka Re: Figo wybrał się na ryby 21.05.03, 18:35
      • Gość: Grizelda Re: Figo wybrał się na ryby IP: 158.75.47.* 21.05.03, 19:38
        Przepraszam, że koleżance kawalira zarywam, ale myślę, że to silny mężczyzna i
        podoła obowiązkom. Póki co możemy się razem "powdzięczyć" do naszego Samca hi,
        hi, hi...
        • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 21.05.03, 19:55

> Przepraszam, że koleżance kawalira zarywam, ale myślę, że to silny mężczyzna
          i
          > podoła obowiązkom. Póki co możemy się razem "powdzięczyć" do naszego Samca
          hi,
          > hi, hi...

Ciekawe co na to Figo - będzie niezadowolony z określenia "nasz samiec". Jaki
          on Wasz co?
          • naka Re: Figo wybrał się na ryby 23.05.03, 10:33
            • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.05.03, 10:47
              To juz jest figo prowokacja?
              • Gość: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.05.03, 11:24
                ważna informacja!
                wasz samiec Figo się rozchorwał. katarek ma biedactwo.
                • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.05.03, 11:52

> ważna informacja!
                  > wasz samiec Figo się rozchorwał. katarek ma biedactwo.
                  Wyszło mu pewnie moczenie kija w wodzie
                  • naka Re: Figo wybrał się na ryby 23.05.03, 20:21
                    • Gość: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.05.03, 21:33
                      Naka, a jakie to witaminki sa dobre na........mokry kij ??
                      • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 09:50
                        Kurcze, jestem sławny. Co z tymi witaminkami Naka? Jeszcze trochę mnie trzyma
                        (a przez jesień i zimę to nawet kataru nie miałem).
                        • Gość: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 11:36
                          Gość portalu: Figo napisał(a):

> Kurcze, jestem sławny.

nie ciesz się tak, już zgłosiłem ten wątek do kasacji.
                          • Gość: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 12:32

> Gość portalu: Figo napisał(a):
                            >
                            > > Kurcze, jestem sławny.
                            >
                            > nie ciesz się tak, już zgłosiłem ten wątek do kasacji.
                            Ale i tak go nie skasują - nie masz się co cieszyć.
                            • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 12:57
                              Nie odbieraj mi sławy NIN ;-)))))
                              • naka Re: Figo wybrał się na ryby 26.05.03, 17:34
                                --Nie wiecie jakie witamki ??? eeeeeeeeee chłopaki ???
                                tylko uwazajcie na.......sars !!!!!

Naka.
                                • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.05.03, 11:23
                                  Nie straszne nam deszcze i burze... :-DDDDDD
                                  • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.06.03, 13:08
                                    W dniu dzisiejszym w godzinach wieczornych również wybieram się na rybki (nocne
                                    łowienie w stawie połączone z grillem, ogniskiem, piwem i innymi atrakcjami).
                                    • Gość: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 18.06.03, 13:51
                                      Grilla znamy, piwko znamy, ognisko znamy !! Po imprezce skrobnij nam wiec cos o
                                      tych .......innych atrakcjach :))
                                      • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.06.03, 12:22
                                        Fajnie było, osczędzę Maćkowi szczegółów bo to nie to forum ;-))))
                                        • Gość: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.06.03, 14:05
                                          Kurcze, Figo, widze za postawiles sobie zadanie........zeby trenowac moja
                                          cierpliwosc :)) Czy na te twoje "opowieci nocy letniej" mam czekac az do
                                          letniego przyjazdu do Wabrzezna ??
                                          • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.03, 09:19
                                            Grzecznie po dobranocce położyłem się spać do namiotu ;-)))))))
                                            • Gość: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 25.06.03, 13:56
                                              UUUUUUUUUUUU :))))))
                                              • Gość: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.03, 14:39
                                                Haaaaaaaaaaaaaaaa :-DDDDDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka