GoĹÄ: NIN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 07:45 dwa dni będzie łowił. odreagowuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 09:37 Gość portalu: NIN napisał(a): > dwa dni będzie łowił. odreagowuje. POWSTAJE PYTANIE TYLKO PO CZYM ODREAGOWUJE? STRESUJE SIĘ NA FIGO CZY CO? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 10:08 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > POWSTAJE PYTANIE TYLKO PO CZYM > ODREAGOWUJE? STRESUJE SIĘ NA FIGO CZY CO? poprzedni tydzien był bardzo stresujacy zapewne dla każdego mieszkaca tego kraju: - 1 maja - święto pracy, czyli pochód ze szturmówkami, wybijanie szyb gdzie popadnie itp. - 2 maja - dzien kominiarza, strażaka i hutnika (3 akademie każdego wykoncza), - 3 maja - wiadomo, msze okolicznościowe, salwy armatnie, itp. - 4 maja - niedziela - majówki, pikniki, browar, drinki. i tu nagle 5 maja na kacu trzeba przyjśc do pracy czy to nie stresujace? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 10:20 No tak to juz zrozumiałem. I jeszcze jedno chciałbym dodac, oprócz tych obowiązków które wymieniłeś figo jeszcze musiał sprostać jako innym: - obowiązki domowe (podobno jest niezłym kucharzem - przynajmniej za takiego sie uważa) - tutaj sporo pracy w upałach i wys. temp. - obowiązki bycia atrakcyjnym (hu, hu, hu - tutaj tez sporo energii może pójść) - obowiązki typowe dla mężczyzny (wiadomo o co chodzi) no tak tylko ryby i to dwudniowe moga temu zaradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 12:29 Zazdrośnicy (pojawiłem się na chwilę w pracy). Ale z rana już byłem na rybkach. Popływałem łódeczką, luzik............. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 12:38 Banalne pytanie czy "bieru" czy "nie bieru" i ile złapałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 12:44 Ni bieru bo się trą. A teraz spadam i idę na browarka. Cześć pracy. :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 12:50 To ja nie rozumiem - to po co chodzic na ryby? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 08.05.03, 13:28 spotkałem Figo przed pół godzinka "na mieście". na rowerku, wyluzowany, udawał się na browarek. a jeszcze wczoraj lał dzieciaki pod blokiem. jednak te rybki relaksuja, oj relaksuja! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 08.05.03, 13:43 lał dzieciaki pod blokiem?????? nie wiedziałem, że tak daleko ma figo juz posunietą agresję!!!!! jeszcze patrzeć a niedługo do nas zacznie startować, ze np buty mu sie nie podobają. Kurde co za czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.05.03, 16:18 Cale szczescie ze ja jestem daleko, to moze mnie sie chociaz nie dostanie :)) A tak a propos, czy nie moglibyscie czesciej wysylac go na rybki, skoro maja na niego tak zbawienny wplyw !! Chociaz moze i mnie przydaloby sie pare rybolowczych seansow :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 12.05.03, 08:40 Spuścić wam łomot synki? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grizelda Re: Figo wybrał się na ryby IP: 158.75.47.* 20.05.03, 21:16 Gość portalu: Figo napisał(a): > Spuścić wam łomot synki? ;-))))) Hi hi hi podobasz mnie się jesteś taki błyskotliwy hi hi hi... zawsze się celnie wstrzelisz możę poflirtujemy troszkę zapraszam na czat na onecie randka pasujesz do nas, czekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 07:42 Gość portalu: Grizelda napisał(a): > Gość portalu: Figo napisał(a): > > > Spuścić wam łomot synki? ;-))))) > > Hi hi hi podobasz mnie się jesteś taki błyskotliwy hi hi hi... zawsze się > celnie wstrzelisz możę poflirtujemy troszkę zapraszam na czat na onecie randka > pasujesz do nas, czekamy... lepiej podaj mejla - to figo na pewno napisze do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 08:18 Gość portalu: Grizelda napisał(a): > Hi hi hi podobasz mnie się jesteś taki błyskotliwy hi hi hi... zawsze się > celnie wstrzelisz możę poflirtujemy troszkę zapraszam na czat na onecie randka napisz Figo czy flirtowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 08:28 Ja Figo proponuje też czat na webcam - zawsze bedziecie mogli do siebie pomachać trochę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 11:32 Zrobię sobie czat z tobą PEGAS - pokażę ci dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 11:59 Masz na mysli swoją tę biologiczną, czy chodzi ci o Twoją dziewczynę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 21.05.03, 12:23 Przedłużenie moich pleców ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grizelda Re: Figo wybrał się na ryby IP: 158.75.47.* 21.05.03, 19:38 Przepraszam, że koleżance kawalira zarywam, ale myślę, że to silny mężczyzna i podoła obowiązkom. Póki co możemy się razem "powdzięczyć" do naszego Samca hi, hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 21.05.03, 19:55 Gość portalu: Grizelda napisał(a): > Przepraszam, że koleżance kawalira zarywam, ale myślę, że to silny mężczyzna i > podoła obowiązkom. Póki co możemy się razem "powdzięczyć" do naszego Samca hi, > hi, hi... Ciekawe co na to Figo - będzie niezadowolony z określenia "nasz samiec". Jaki on Wasz co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.05.03, 10:47 To juz jest figo prowokacja? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.05.03, 11:24 ważna informacja! wasz samiec Figo się rozchorwał. katarek ma biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.05.03, 11:52 Gość portalu: NIN napisał(a): > ważna informacja! > wasz samiec Figo się rozchorwał. katarek ma biedactwo. Wyszło mu pewnie moczenie kija w wodzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.05.03, 21:33 Naka, a jakie to witaminki sa dobre na........mokry kij ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 09:50 Kurcze, jestem sławny. Co z tymi witaminkami Naka? Jeszcze trochę mnie trzyma (a przez jesień i zimę to nawet kataru nie miałem). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NIN Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 11:36 Gość portalu: Figo napisał(a): > Kurcze, jestem sławny. nie ciesz się tak, już zgłosiłem ten wątek do kasacji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PEGAS Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 12:32 Gość portalu: NIN napisał(a): > Gość portalu: Figo napisał(a): > > > Kurcze, jestem sławny. > > nie ciesz się tak, już zgłosiłem ten wątek do kasacji. Ale i tak go nie skasują - nie masz się co cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.05.03, 12:57 Nie odbieraj mi sławy NIN ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Figo wybrał się na ryby 26.05.03, 17:34 --Nie wiecie jakie witamki ??? eeeeeeeeee chłopaki ??? tylko uwazajcie na.......sars !!!!! Naka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.05.03, 11:23 Nie straszne nam deszcze i burze... :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 18.06.03, 13:08 W dniu dzisiejszym w godzinach wieczornych również wybieram się na rybki (nocne łowienie w stawie połączone z grillem, ogniskiem, piwem i innymi atrakcjami). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 18.06.03, 13:51 Grilla znamy, piwko znamy, ognisko znamy !! Po imprezce skrobnij nam wiec cos o tych .......innych atrakcjach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 23.06.03, 12:22 Fajnie było, osczędzę Maćkowi szczegółów bo to nie to forum ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 23.06.03, 14:05 Kurcze, Figo, widze za postawiles sobie zadanie........zeby trenowac moja cierpliwosc :)) Czy na te twoje "opowieci nocy letniej" mam czekac az do letniego przyjazdu do Wabrzezna ?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.03, 09:19 Grzecznie po dobranocce położyłem się spać do namiotu ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Re: Figo wybrał się na ryby IP: *.ssss.gouv.qc.ca 25.06.03, 13:56 UUUUUUUUUUUU :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Figo Re: Figo wybrał się na ryby IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.03, 14:39 Haaaaaaaaaaaaaaaa :-DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś