Gość: beat IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 14:58 że się w Toruniu nic nie dzieje??? w piątkowym dodatku Wyborczej "Co jest grane" po prostu pustki: impreza w Bydgoszczy, Myślęcinku, Golubiu Dobrzyniu A dla Torunia tylko repertuar kin... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Co się dzieje IP: 217.97.134.* 07.07.03, 15:40 wszyscy wekują ogórki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Co się dzieje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 09:25 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > wszyscy wekują ogórki... Toruń zagłębiem ogórkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Co się dzieje IP: 217.97.134.* 08.07.03, 09:36 Gość portalu: beat napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > > > wszyscy wekują ogórki... > Toruń zagłębiem ogórkowym? nie wiem. zapytaj Michała Ogórka, on powinien znać sie na tym najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molton. Re: Co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.03, 17:16 Gość portalu: beat napisał(a): > że się w Toruniu nic nie dzieje??? > w piątkowym dodatku Wyborczej "Co jest grane" po prostu pustki: impreza w > Bydgoszczy, Myślęcinku, Golubiu Dobrzyniu > A dla Torunia tylko repertuar kin... ...i do tego multikina nie macie; chociaż mała sala w Orle z trejkotaniem projektora w tle to też orgia dla kinomana. Nadal orzeł nie ma klimatyzacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Co się dzieje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 09:22 Gość portalu: molton. napisał(a): > ...i do tego multikina nie macie; chociaż mała sala w Orle z trejkotaniem > projektora w tle to też orgia dla kinomana. Nadal orzeł nie ma klimatyzacji? ależ zapraszamy zapraszamy-sam się na własnej skórze będziesz miał okazję przekonać polecam w Orle seanse w tzw małej sali-grają tam głównie ambitne filmy więc nie wiem czy repertuar podpasuje Multikiniarzowi A byłeś w "Naszym Kinie" na ul Prostej? ps. jakiś miesiąc temu postanowiłam się wybrać do Bydgoszczy do kina Oczywiście Multikino rzuciło same "superhity" kinowe alternatywą więc był repertuar "Pomorzanina" Też nie ma klimy Na szczęście dla mnie to sprawa drugorzędna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Co się dzieje IP: 217.97.134.* 08.07.03, 09:34 Gość portalu: beat napisał(a): > polecam w Orle seanse w tzw małej sali-grają tam głównie ambitne filmy np. 'jądro ziemi' dla przykładu... ;)) 'Orzełek' mocno spuścił z tonu niestety. Dobrze, ze powstało 'Nasze kino', przynajmniej tam można jeszcze natrafić na coś fajnego... A i samo kino też sempatyczne :) pozdr. dla fanów X muzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Co się dzieje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 09:58 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Gość portalu: beat napisał(a): > > > polecam w Orle seanse w tzw małej sali-grają tam głównie ambitne filmy > > np. 'jądro ziemi' dla przykładu... > ;)) > 'Orzełek' mocno spuścił z tonu niestety. > > Dobrze, ze powstało 'Nasze kino', przynajmniej tam można jeszcze natrafić na > coś fajnego... A i samo kino też sempatyczne :) > > pozdr. dla fanów X muzy > :) w tym roku chyba nie robią już senasów pod chmurką? gdzież te czasu gdy do Orła szło się z prowiantem na maratony filmowe Pamiętam że kino pękało w szwach- 3 filmy za 10 zł... daaawne to były czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Co się dzieje IP: *.one.pl / 192.168.1.* 08.07.03, 16:25 Kurna, Torun na pierwszej stronie GW od kilku dni a wy ze nic sie nie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Co się dzieje IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 08.07.03, 18:37 no suuuper! pijany debil-kierowca zabija swojego kolegę psychopata morduje 2 osoby dzieciaczki w nieodpowiedzialnej zabawie prawie shajcowaly kolege... Beut, dzięki za takie dzianie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molton. Re: Co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 18:40 Gość portalu: beat napisał(a): nie > > wiem czy repertuar podpasuje Multikiniarzowi > A byłeś w "Naszym Kinie" na ul Prostej? > ps. jakiś miesiąc temu postanowiłam się wybrać do Bydgoszczy do kina > Oczywiście Multikino rzuciło same "superhity" kinowe alternatywą więc był > repertuar "Pomorzanina" > Też nie ma klimy > Na szczęście dla mnie to sprawa drugorzędna;) multikino jest komercyjne nie wyłącznie w wymiarze repertuaru, ale również poprzez wszechstronność. Jeżeli ktoś chce pójść na film Terminator, bo oczekuje że zaskakujący scenarusz kończy sie slubem głównych bohaterów, bedzie na pewno niemile zaskoczony i to nie z winy multikina. Bo to film raczej o mordobiciu i tyle. multikino ma tę przewagę że dwie sale dalej mogą grać zupełnie coś innego; dla widza o bardziej wysublimowanym guście. Odpowiedz Link Zgłoś