mariussz_tor 05.08.08, 18:50 W karambolu uczestniczyło kilka pojazdów w tym 2 autobusy MZK, które wpadły na siebie. Trwa usuwanie rozbitych pojazdów. Miasto od 1,5 godz jest całkowicie zakorkowane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_lauder Re: Karambol na moście drogowym 05.08.08, 18:53 To ma swoj maly plus - moze niektorym uswiadomi w koncu, ze jeden most to za malo i trzeba skonczyc z gra pozorow... czekajacy kierowcy powinni dzwonic do urzednikow i radnych odpowiedzialnych za te wieloletnia grande. Odpowiedz Link Zgłoś
mariussz_tor Re: Karambol na moście drogowym 05.08.08, 18:59 To samo sobie pomyślałem. Przeciskająca się karetka przez całkowicie zapchane miasto i policja, która nie wie co robić, ludzie łamiący zakaz zawracania na oczach strażników miejskich i blokujący przeciwny pas ruchu - widok bezcenny. Odpowiedz Link Zgłoś
jestergirl Re: Karambol na moście drogowym 05.08.08, 22:17 Oj ludzie ludzie po co wam most, dostaliście fontannę przecież. Podświetlaną! - normalnie Wersal. Jeszcze marudzicie? Niewdzięcznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarsem Re: Karambol na moście drogowym 05.08.08, 19:46 mariussz_tor napisał: > W karambolu uczestniczyło kilka pojazdów w tym 2 autobusy MZK, które wpadły na > siebie. Trwa usuwanie rozbitych pojazdów. Miasto od 1,5 godz jest całkowicie > zakorkowane. miasto to jest OD KILKU LAT całkowicie zakorkowane Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Re: Karambol na moście drogowym 05.08.08, 22:11 No wybierzcie Zaleskiego na trzecia kadencje... to most bedzie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sharjah75 Re: Karambol na moście drogowym 06.08.08, 08:21 Wczorajszy karambol to przede wszystkim jednak dowód brawury kierowców MZK. Wiem, bo byłam pasażerką 11, której kierowca powinien ponieść całkowitą odpowiedzialność za ten wypadek. To jego brawura i "nonszalancja" doprowadziły do licznych obrażeń pasażerów obydwu autobusów, sparaliżowania komunikacyjnego miasta...Ten kierowca nigdy nie powinien przewozić pasażerów, skoro jeździ jakby przewoził ziemniaki nie ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Karambol na moście drogowym 07.08.08, 00:22 Smutne jest to, ze niektorzy od razu powiedza, ze trzeba zamontowac fotoradary i progi zwalniajace... Odpowiedz Link Zgłoś
alquoz Re: Karambol na moście drogowym 07.08.08, 21:04 sorki ale tak z ciekawosci skad ma Pani takiego nicka? ma to jakis zwiazek z miastem Sharjah w emiratach arabskich? pozdrawiam - byly mieszkaniec tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
tasman.xyz Re: Karambol na moście drogowym 08.08.08, 18:39 Następny dowód na to jak bardzo Toruń potrzebuje nowego mostu!!! Małe pytanie, czy karetka mogła przejechać??? Szkoda, że takie chorągiewki jak Antoni.M ciągle podkładaj nam kłody pod nogi. Mam nadzieję, ze ktoś z PO uświadomi liderów o możliwości klęski w przyszłych wyborach, jeśli most nie powstanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sharjah75 Re: Karambol na moście drogowym 11.08.08, 13:47 : ) Tak ma to związek z SHARJAH w Emiratach Arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś