luzak83 04.11.05, 20:19 co myslicie o piatkowych imprezkach w stoci??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:07 .. jedzie pociąg z daleka! Sorki ale ta "pieśń ludowa" nadaje sie na wiejskie biesiady, a nie na dyskę! Taką muzykę spragnieni wesel itp imprez mogą usłyszeć w piątki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:49 Ja tam i tak czuje sie jak na wiejsciej imprezie na reminzie wiec ta muza jak najbardziej tam pasuje... :/ ciulowe miejsce ogólnie ze stokrotki nie lubie tam chodzic zami pozerzy i lanserzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rip Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:58 stokrotka zalatuje pedalami, pseudo cwaniakam, dzieciakami i troche stechlym potem.pozdrowienia (ironiczne) dla stokrotkowiczow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski janusz Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:01 Santana sie nie j.....!!!!!!!!!Mjuz ma calkiem ok jak na jego gust:))))))Anty pozdro dla santany Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 05.11.05, 15:57 kurde wszyscy na stocie marudza ale i tak wszyscy tam ide ja chociaz wole isc w piatek bo przynajmniej nie am tam tyle 5-10-15 i nikt mi po paluchach nie depta a jak widze te mlode gowna po solarce to az mnie bierze czasami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyza Re: STOKROTKA:)))) IP: *.sdm.am.gdynia.pl 06.11.05, 17:19 a ja na stokrotke nie narzekam bo tam nie chodze ... ;) Pozdrowionka dla stokrotkowiczow kimkolwiek są ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 06.11.05, 20:58 hihi:))kazdy swiecianin chyba lub swiecianka tam kiedys byl lub bedzie:))ja tam zycze wszytkim zajebistej zabawy gdziekolwiek by byl;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: STOKROTKA:)))) IP: *.wszib.poznan.pl 07.11.05, 11:46 rodzi sie alternatywa dla stokrotki---czyli sfinx,musze przyznac ze jest tam ciekawie ale tylko w soboty,a co do stokrotki to tam juz nic lepszego nie wymysla.Polecam rowniez MARS w Chelmnie calkiem przyjemna atmosfera pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 07.11.05, 13:28 mars ale jest jeszcze kregielnia gdzie jest super atmosferka.niom tak raczje w stoci sie malo co zmieni po nie maja konkurencji niestety nie obrazajac sfinksa ale tam jakso malo ludzi chodzi i ja tez jakso nie moge sie do niego przekonac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_rachela Re: STOKROTKA:)))) 07.11.05, 15:27 Mars w Chełmni to już nie to co kiedyś. Za czasów mojej młodości (lata 99-01) tam były imprezy i atmosferka a teraz to jest makabra. Się lekko żulownia zrobiła no i wjazd 10 PLN porażka. Wolę raz na jakiś czas pojechać do Sępólna dać sobie na ostro i mam spokój. Ładnie tam wkręcają. Widziałem ze Sfinksa fotki z jakieś imprezy na świeciak.pl i muszę przyznać, że śmiechu było. Na wszystkich fotkach 3 te same laski w kusych spódniczkach zapodających do rytmu " OOOO you touched my talala" :-) A u Santany to jest prawdziwy fenomen, kto się nudzi i lubi pokulać się ze śmiechu to niech zapodaje w piątkowe wieczory właśnie tam. Porcja humoru gwarantowana. Co się ostatnio z czerstwym naśmialiśmy to bania mała. Viva Santana!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelminianka Re: IP: 83.2.8.* 09.11.06, 10:16 kobieto... po 1 w chelmnie nie ma od kilku miesiecy takiego klubu jak MARS, jest zupelnie inny wlasciciel, inna nazwa i inne 'zasady'... nie wiem kiedy za wstep placisz 10zl... ??!! w piateki jest za free, w soboty za 5zl... impreza jest przednia!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gry Re: STOKROTKA:)))) IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 17.11.05, 19:45 impresski sa apoko czasem mozna zabawic sie przy innej muzie . fajny jest taki powrot do starych piosenek ..inaczej byloby nudno gdyby wszyscy ciagle chodzili na te same impry Odpowiedz Link Zgłoś
aniajezewo Re: stokrotka 30.10.06, 23:20 stokrotka niestety to w 90% same dzieci do 18lat... dlaczego????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:04 to po co tam chodzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: STOKROTKA:)))) IP: *.wszib.poznan.pl 08.11.05, 15:02 w piątek w MARSie było za free wejscie,nie bylo mowy o 10 pln,nie wszedl bym :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:58 Wy tam sie na dajecie.. ten klub w piątek to totalna porażka. Sorki ale dyska to dyska, albo sa 3 sale gdzie gra sie rozna muzyka, albo jedna gdzie gra sie elektronike! Stare piosenki to ja w autobusie moge posluchac jak jade, bo radio leci.. ale prawdziwi imprezowicze znajdą za jakiś czas (do wakacji) miejsce do prawdziwych imprez i to będzie w naszym powiecie w najpiękniejszej z gmin :P Co do wypowiedzi "rip" ty tepu idioto jak ci sie stocia nie podoba to na chój tam chodzisz.. dla mnie jest dobry klimat i ostatnim czasem dobra muza i mili ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: STOKROTKA:)))) IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.12.05, 18:14 wszyscy gadaja ze tam jest beznadzieje a i tak tamm chodza ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies grabarza Re: STOKROTKA:)))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 18.12.05, 22:46 wszyscy tam chodza bo santana na zywo zapodaje! to dopiero rarytas! wkleic jedynie piatke i zobaczyc falujace w swietle kolorofonow wlosy tej gwiazdy... niektorzy cale zycie na to czekaja! ach...Santana...az kolana mi sie uginaja na jego widok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: STOKROTKA:)))) IP: *.wszib.poznan.pl 19.12.05, 13:39 mogliby zmienic koncepcje zabaw piatkowych,bo to staje sie irytujace i nudne Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 19.12.05, 15:32 i ciagle ta sama zdarta plyta leci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thefi BMW Re: STOKROTKA:)))) IP: 81.210.32.* 09.01.06, 14:05 No w Chełmnie jest nowy lokal. Naprzeciwko Hotelu Centralnego. Ma swoje plusy. Po 21.00 państwo ktorzy nie są w stanie pokazać plastykowego prostokącika ze zdjęciem - do domu na bajeczkę i paciorek!!! A Stokrotka?? pełna blachar i nic więcej!!! Mało się nie pozabijają jak zobaczą coś szybszego od malucha. Jak jechałem w lato na ognisko rok temu z kumplem wjechaliśmy do stokrotki na parking zobaczyć co u TATY i może jakieś laski. Gadać z nami nie chciały i jeszcze od burakow nam sie dostało :). Miny im zrzedły jak w samochodzie (NISSAN 200SX TURBO) ktory stał zamrogały migacze podniosły sie leflektory a MY otworzyliśmy drzwi. Burakami już NIE BYLIŚMY :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:12 www.mobile.de/SIDup7zuA8rALrlJM6K-ZxnZQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1136815827A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B56% 81J-t- vCaMiMkQuSeSnUnVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100A3E18700AGCPKWA1A1HinPublicA2A0A0A0/cgi- bin/da.pl?sr_qual=G&top=2&bereich=pkw&id=11111111193475435& tez mi Fura...:) 300 EUR Odpowiedz Link Zgłoś
dyszkanaplecach Re: STOKROTKA:)))) 23.01.06, 23:28 Carlos powinien pomyśleć o tym by choć raz w miesiącu w piątek robić impki klimatyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:14 Trzeba było nosić kluczyki z brylokiem w rękach heh, na pewno byście coś wyrwali, a raczej coś by was wyrwało.. no tak racja, za dużo blachar na swiecie się na robilo, ale wierz mi są jeszcze porządne laski :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyszkanaplecach Re: STOKROTKA:)))) 24.01.06, 12:16 Luzak .kiedy Cie zobacze na rurce????????:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kąt Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:11 nie wydaje mnie sieee Odpowiedz Link Zgłoś
dyszkanaplecach Re: STOKROTKA:)))) 26.01.06, 01:51 zobaczymy jak będziesz tańczył na wiosne ...hehe....do zobaczenia na mestaja!!!pozdrawiam strażak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thefi BMW Re: STOKROTKA:)))) IP: 81.210.32.* 01.02.06, 20:26 Podziałało tyle tylko, że teraz mam BETE 5. Niestety blachareczki chyba wyczuły konkurencję (170cm 52kg i bajeczne ciało) ktora trzymała mnie za rączkę. I muszę przyznać, że jest PORZĄDNA. Przez miesiąc chodziłem do niej na piechotę lub jeżdziłem mini busem. Nie wiedziała, że mam samochod i wogole jej to nie przeszkadzało. Pomimo, że panowie podjeżdzali i trąbili pod jej oknami odmawiała kategorycznie mowiąc im DOWIDZENIA! :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chełminiak Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:12 ten nowy lokal koło hotelu centralny to magma .nowy lokal nowa fala .nie dla małolatów.to alternatywa dla marsa bo przypomina cluby studenckie Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 26.01.06, 22:23 na wiosne bedzie inne tanczenie a teraz sa przygotowania dot ego tanca:)) a gdzie w stoci jest rurka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:50 spytaj Luzak może Chucka.. on Ci na pewno powie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smejka Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:12 są najlepsze w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
szejkk48 Re: stokrotka 05.11.06, 13:25 W stokrotce od dłuzszego czasu jest tak samo,,,ale te barmanki szczegolnie Justyna.masakra(jaka ona ma zabuczała buzie)a Magda krolewna ZA 5 groszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tepych dup Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:47 zamien sie z nimi pustaku to zobaczymy jaka bedziesz miala mine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFFF Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 06.11.06, 15:43 Pustakiem Ty jestes...........a one sa beznadziejne.. Odpowiedz Link Zgłoś
szejkk48 Re: stokrotka 07.11.06, 13:24 NIE jestem kobietą...a jak widac one nie tylko mi nie odpowiadaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monk Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 06.11.06, 15:45 Praca jest praca..ja jestem klientem i niestety wymagam....a te miny to niech sobie w domu robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera21 Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 07.11.06, 19:29 nikt nie jest taki glupi zeby sie z nimi zamieniac i pracowac dla pedała! zreszta z tego co słyszałam to smeja justyne juz bzykał i to sa pewne informacje!a te cipy zawsze sa zabuczale i mysla ze sa piekne! justyna to wiesniara a magda to zwykla lafirynda robiaca swojego facecika w ch...! pozdrowionka dla wszystkich ciau!! Odpowiedz Link Zgłoś
sokol555 Re: stokrotka 09.11.06, 00:02 Widzę /szczera21/ że masz złość do Smejusia że cię nie bzyknoł,albo niechce bzyknoć-pewnie jesteś paszkwilem i na ciebie nawet nie spojrzy.A jeszcze jedno /pedał/ to dlamnie ktoś kto lubi chłopców,a Smejuś mi na takiego nie wygląda.I najpierw się dwa razy zastanów kiedy kogoś obrazisz; LAFIRYNDO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera21 Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 09.11.06, 16:21 sokol nie badz smieszny! pedal to pedal! chcesz to idz do stoci i sie mu wypnij! ciau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:29 po.. was ku..,skad wy macie takie informacje?zazdrosni jestescie czy co?z tego co widzielem dziewczyny zawsze sa mile i usmiechniete!!!!zajmijcie sie swoimi problemami a nie oceniacie innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:34 szczera 21 a moze sie podpiszesz skoro taka madra i inteligentna jestes???nie wiem czy wiesz madralo ze podawanie nieprawdziwych informacji jest karalne!!!! widzocznie nie wesz bo jestes za pusta zeby z toba dyskutowac!!!ujawnij sie a pogadamy w inny sposob PROSTACZKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senator Re: stokrotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:33 Do szczerej:Lafiryndą jestes ty.A kto Ciebie dyma?pewnie jakis obwis ze srebrną kietą na szyji.A smejuś ma chociaż trochę złota na sobie.Jesteś pusta jak bęben RolingStonsow po ZAJEBISTYM KONCERCIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:43 Szczera Ty za.. prostaczko .. to ty sie mozesz , kogo Ty ku.. soba reprezentuje wypisujac cos takiego co Ty mozesz wiedziec . Zazdroscisz pracy bo nawet do burdelu cie nie przyjma z taki podejsciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:52 Przez forum to kazdy jest cwany , a w rzeczywistosci to reprezentuje soba dno wypisujac i krytykujac kogos . A te laski z baru sa zajebiste ,tylko im mozecie zazdroscic urody i wdzieku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:47 Zabuczaly to ty jestes chlopcze masz dziwne podejscie do swiata a to przez to ze jestes uposledzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:59 wyludzie jestescie nienormalni a ty szczera albo raczej zaklamana wariatko szczegolnie!z tematu piatkowych imprez w stoci zeszlas na obrazanie ludzi! czyzbys swoja miara mierzyla innych??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senator Re: stokrotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:00 Szczera widzę ze doskonale wiesz jak wygladają te barmanki w pracy więc pewnie co tydzien stoisz ku.. już koło 20tej pod schodami i kisiel ci po nogach zapie.. bo tak jesteś podekscytowana tym że już za chwilę będziesz w środku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera21 Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 11.11.06, 10:42 jak te pipy sa atrakcyjne to wy wszyscy jestescie po....i!!!!!!!!!!! ciau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gra Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:55 wiesz co dziewczyno zazdrosc cie wykancza,lepiej sie nie ponizaj i daj juz spokoj z tymi komentarzami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afro Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 12.11.06, 11:49 szczera21 duzo ludzi ich nie lubi ale po co odrazu to pisac publicznie!!odpusc juz tym barmanka!!zreszta sama widzisz jak justyna sie wkurza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:26 Podejrzewam ze ona ma na was wy..e prostaki !!!! Jak chcecie kogos oceniac to podsumujcie swoj iloraz inteligencji jesli go w ogole posiadacie , ale watpliwa sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 13.11.06, 16:56 Justyna to jest dopiero PROSTA dziewczyna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna.pe Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:29 Poświęciłam się i przeczytałam te debilne wypowiedzi heh... Czy Wam naprawdę się nudzi??? Czy są jeszcze na tym Świecie porządni ludzie? Ludzie na "poziomie" ? Czy to ważne kto kogo cmoknął w tyłek? Jejku ludzie naprawdę uwielbiają zajmować, interesować się zawsze tym czym nie mają, czyli plotami!! Pozdrawiam Luzaka83 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masakra xD Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:30 Jejlu ludzie co wy tu wypisujecie xD widze, ze historia z zalmicie.pl sie powtarza ;] radze znalezc bardziej ambitne tematy niz to kto z kim sie bzykal bo co was to obchodzi :) A co do stokrotki to nie bywam tam za czesto, ale czasami ide sie pobawic do tej "wiesniackiej" muzyki w piatek ;] tylko teraz od 17 lat jest :) kto wie moze cos sie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
sokol555 Re: stokrotka 14.11.06, 20:21 Jak sie komu nie podoba to do domu !!! Skoro komuś nie odpowiada klimat piątkowych dyskotek to niech nie chodzi i nie zawraca DUPY - bo te impry przeznaczone są dla weteranów dyski !!!!! A ty SZCZERA21 zajmij się wkońcu własną dupą i se odpuść ; bo wkońcu się ktoś wku... i oklepie ci MICHE !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 15.11.06, 09:05 o Justynie nerwy pusciły...ona ciagle chciałaby kogos bic..dziewczyno czym Ty sie przejmujesz...Ty zawsze bedziesz posmiewiskiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:35 nie wiem czy wy wszyscy,ktorzy wypisujecie tu obelgi pod adresem roznych osob dokladnie zapoznaliscie sie z regulaminem forum???wydaje mi sie ze nie!jest mozliwosc sprawdzenia danych i podania do sadu osob obrazajacych innych w tak bezczelny sposob...stworzenie forum mialo chyba inny cel...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazda Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:15 Bardzo polecam imprezy w stoci. Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo profesjonalna dyska z zajebistą obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
kukim Re: hej luzaczku to ja;) 25.11.06, 14:55 Hej luzaczku to ja Diablica- chelmno, milo widziec ze zyjesz;) u mnie ok za niecale 2 miechy maluszek bedzie z nami brzuchol ogromny ponad 100 w pasie do polski wracamy na chrzciny w kwietniu dopiero, pozdrow Marcie, 3maj sie cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 28.11.06, 23:44 najlepsze w świeckich dyskotekach sa te 3bdziewczyny czarne jak one wygladaja jak 3 tirowki w tych samych perukach co dyskoteke zamieniaja sie ciuszkami jak one wygladaja takie szmaty kazdy je ma,prostaczki nawet tanczyc nie potrafia tylko laza i sie sztafiruja a wygladaja ?????????!!!!!!!!!!!hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Stokrotka:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 06:57 Hmm...a o kim mowa, bo nie moge skojarzyc o jakich laseczkach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
assia34 Re: Stokrotka:)))) 29.11.06, 10:19 Wiem o kim mowisz choc nie uczesczam tam...A one maja zaledwie 16 lat:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 06.12.06, 19:54 pisze to do dwuch "dziewczynek"ktore powinny zaczac uwazac na to co pisza bo je za...le!takze dajcie se spokoj lepiej bo nastepnym razem nie bede juz taki grzeczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizi Re: stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 06.12.06, 21:15 ta cala stokrotka i jej CALY personel jest do dupy.koniec kropka temat zamkniety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: so:) Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:12 Mam pytanie, jak w stoci bedą wyglądac sylwestra ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:00 wstęp 15 zł za osobę dyskoteka ogólnie dla wszystkich chętnych , można zrobić rezerwacje na sofy od 20 do 40 zł za stolik. z doświadczenia wiem, że raczej nie ma nigdy tłoku bo na sylwka wiara się rozprasza wszędzie. jedzenie można wnieść- co kto lubi, picie do kupienia w barze. pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do debilki re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 15.12.06, 10:26 ty jednak jestes kretynka!!!oj prosisz sie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stina Re: :)))) IP: *.stk-net.pl 16.12.06, 23:13 orientujecie sie ile bedzie kosztowal wstep do Stoci w sylwka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacy Re: :)))) IP: *.stk-net.pl 17.12.06, 00:55 Naucz się czytać.Masz wyżej wszystko napisane.Jak niby można wnieść jedzenie?Podgrzejecie gar z barszczem i wrzucicie do mikrofali kilka kotletów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nos Re: Stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 17.12.06, 12:56 Oo to moze macie tez rożen?:)Zabrałbym kilka kurczaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
martino28 Re: Stokrotka:)))) 17.12.06, 22:26 to dosyć ciekawe żarty, a tu np. niektórzy sobie w poprzednich latach radzili, przecież to nie dancing w restauracji, na dyskotekę przychodzą ludzie z wyboru i przynoszą przekąski, kanapki, paluszki, chipsy, ciastka, nawet sałatki na zimno do tego plastikowe naczynia i prywatna impra jak znalazł, więc każdy coś na stolik i jest impreza za przyzwoity koszt, chyba żę ktoś woli restaurację z obsługą, każdy ma prawo wyboru. pozdrawiam i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja! Re: Stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 29.12.06, 15:38 pewnie ze sobie radzili... jak zawsze najpierw dobra kolacja, jakas karkoweczka i schabik z fryteczkami... potem parkiet do rana w stoci... czyli mile spedzony sylwester... prywatki kazdy wie jak sie przewaznie koncza... wiec troszku kreatywnosci... i mysle ze wieczor mile spedzony! Odpowiedz Link Zgłoś