Dodaj do ulubionych

STOKROTKA:))))

04.11.05, 20:19
co myslicie o piatkowych imprezkach w stoci???
Obserwuj wątek
    • Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:07
      .. jedzie pociąg z daleka! Sorki ale ta "pieśń ludowa" nadaje sie na wiejskie
      biesiady, a nie na dyskę! Taką muzykę spragnieni wesel itp imprez mogą usłyszeć
      w piątki :(
      • Gość: migotka Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:49
        Ja tam i tak czuje sie jak na wiejsciej imprezie na reminzie wiec ta muza jak
        najbardziej tam pasuje... :/ ciulowe miejsce ogólnie ze stokrotki nie lubie tam
        chodzic zami pozerzy i lanserzy
        • Gość: rip Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 14:58
          stokrotka zalatuje pedalami, pseudo cwaniakam, dzieciakami i troche stechlym
          potem.pozdrowienia (ironiczne) dla stokrotkowiczow
          • Gość: Ciekawski janusz Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:01
            Santana sie nie j.....!!!!!!!!!Mjuz ma calkiem ok jak na jego gust:))))))Anty pozdro dla santany
            • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 05.11.05, 15:57
              kurde wszyscy na stocie marudza ale i tak wszyscy tam ide ja chociaz wole isc w
              piatek bo przynajmniej nie am tam tyle 5-10-15 i nikt mi po paluchach nie depta
              a jak widze te mlode gowna po solarce to az mnie bierze czasami:))
              • Gość: zyza Re: STOKROTKA:)))) IP: *.sdm.am.gdynia.pl 06.11.05, 17:19
                a ja na stokrotke nie narzekam bo tam nie chodze ... ;) Pozdrowionka dla
                stokrotkowiczow kimkolwiek są ;)))
                • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 06.11.05, 20:58
                  hihi:))kazdy swiecianin chyba lub swiecianka tam kiedys byl lub bedzie:))ja tam
                  zycze wszytkim zajebistej zabawy gdziekolwiek by byl;))
                  • Gość: LenferDook Re: STOKROTKA:)))) IP: *.wszib.poznan.pl 07.11.05, 11:46
                    rodzi sie alternatywa dla stokrotki---czyli sfinx,musze przyznac ze jest tam
                    ciekawie ale tylko w soboty,a co do stokrotki to tam juz nic lepszego nie
                    wymysla.Polecam rowniez MARS w Chelmnie calkiem przyjemna atmosfera pozdrawiam
                    • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 07.11.05, 13:28
                      mars ale jest jeszcze kregielnia gdzie jest super atmosferka.niom tak raczje w
                      stoci sie malo co zmieni po nie maja konkurencji niestety nie obrazajac sfinksa
                      ale tam jakso malo ludzi chodzi i ja tez jakso nie moge sie do niego
                      przekonac:))
                      • dj_rachela Re: STOKROTKA:)))) 07.11.05, 15:27
                        Mars w Chełmni to już nie to co kiedyś. Za czasów mojej młodości (lata 99-01)
                        tam były imprezy i atmosferka a teraz to jest makabra. Się lekko żulownia
                        zrobiła no i wjazd 10 PLN porażka. Wolę raz na jakiś czas pojechać do Sępólna
                        dać sobie na ostro i mam spokój. Ładnie tam wkręcają. Widziałem ze Sfinksa
                        fotki z jakieś imprezy na świeciak.pl i muszę przyznać, że śmiechu było. Na
                        wszystkich fotkach 3 te same laski w kusych spódniczkach zapodających do
                        rytmu " OOOO you touched my talala" :-)
                        A u Santany to jest prawdziwy fenomen, kto się nudzi i lubi pokulać się ze
                        śmiechu to niech zapodaje w piątkowe wieczory właśnie tam. Porcja humoru
                        gwarantowana. Co się ostatnio z czerstwym naśmialiśmy to bania mała.
                        Viva Santana!!!!!!!!!!!!!
                        • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 07.11.05, 16:23
                          hihi:))santana zadzi:))
                        • Gość: chelminianka Re: IP: 83.2.8.* 09.11.06, 10:16
                          kobieto... po 1 w chelmnie nie ma od kilku miesiecy takiego klubu jak MARS,
                          jest zupelnie inny wlasciciel, inna nazwa i inne 'zasady'... nie wiem kiedy za
                          wstep placisz 10zl... ??!! w piateki jest za free, w soboty za 5zl... impreza
                          jest przednia!:D
                  • Gość: gry Re: STOKROTKA:)))) IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 17.11.05, 19:45
                    impresski sa apoko czasem mozna zabawic sie przy innej muzie . fajny jest taki
                    powrot do starych piosenek ..inaczej byloby nudno gdyby wszyscy ciagle chodzili
                    na te same impry
              • aniajezewo Re: stokrotka 30.10.06, 23:20
                stokrotka niestety to w 90% same dzieci do 18lat... dlaczego?????????
        • Gość: Loona stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 10:04
          to po co tam chodzisz???
    • Gość: LenferDook Re: STOKROTKA:)))) IP: *.wszib.poznan.pl 08.11.05, 15:02
      w piątek w MARSie było za free wejscie,nie bylo mowy o 10 pln,nie wszedl bym :]
      • Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:58
        Wy tam sie na dajecie.. ten klub w piątek to totalna porażka. Sorki ale dyska
        to dyska, albo sa 3 sale gdzie gra sie rozna muzyka, albo jedna gdzie gra sie
        elektronike! Stare piosenki to ja w autobusie moge posluchac jak jade, bo radio
        leci.. ale prawdziwi imprezowicze znajdą za jakiś czas (do wakacji) miejsce do
        prawdziwych imprez i to będzie w naszym powiecie w najpiękniejszej z gmin :P
        Co do wypowiedzi "rip" ty tepu idioto jak ci sie stocia nie podoba to na chój
        tam chodzisz.. dla mnie jest dobry klimat i ostatnim czasem dobra muza i mili
        ludzie :)
    • Gość: ggg Re: STOKROTKA:)))) IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 18.12.05, 18:14
      wszyscy gadaja ze tam jest beznadzieje a i tak tamm chodza ;/
    • Gość: pies grabarza Re: STOKROTKA:)))) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 18.12.05, 22:46
      wszyscy tam chodza bo santana na zywo zapodaje! to dopiero rarytas! wkleic
      jedynie piatke i zobaczyc falujace w swietle kolorofonow wlosy tej gwiazdy...
      niektorzy cale zycie na to czekaja! ach...Santana...az kolana mi sie uginaja na
      jego widok...
      • Gość: LenferDook Re: STOKROTKA:)))) IP: *.wszib.poznan.pl 19.12.05, 13:39
        mogliby zmienic koncepcje zabaw piatkowych,bo to staje sie irytujace i nudne
        • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 19.12.05, 15:32
          i ciagle ta sama zdarta plyta leci;))
    • Gość: Thefi BMW Re: STOKROTKA:)))) IP: 81.210.32.* 09.01.06, 14:05
      No w Chełmnie jest nowy lokal. Naprzeciwko Hotelu Centralnego. Ma swoje plusy.
      Po 21.00 państwo ktorzy nie są w stanie pokazać plastykowego prostokącika ze
      zdjęciem - do domu na bajeczkę i paciorek!!! A Stokrotka?? pełna blachar i nic
      więcej!!! Mało się nie pozabijają jak zobaczą coś szybszego od malucha. Jak
      jechałem w lato na ognisko rok temu z kumplem wjechaliśmy do stokrotki na
      parking zobaczyć co u TATY i może jakieś laski. Gadać z nami nie chciały i
      jeszcze od burakow nam sie dostało :). Miny im zrzedły jak w samochodzie
      (NISSAN 200SX TURBO) ktory stał zamrogały migacze podniosły sie leflektory a MY
      otworzyliśmy drzwi. Burakami już NIE BYLIŚMY :)
      • Gość: Tomek Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 14:12
        www.mobile.de/SIDup7zuA8rALrlJM6K-ZxnZQ-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1136815827A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B56%
        81J-t-
        vCaMiMkQuSeSnUnVb_X_Y_x_y~BSRA6D1100A3E18700AGCPKWA1A1HinPublicA2A0A0A0/cgi-
        bin/da.pl?sr_qual=G&top=2&bereich=pkw&id=11111111193475435&

tez mi Fura...:)

300 EUR
        • dyszkanaplecach Re: STOKROTKA:)))) 23.01.06, 23:28
          Carlos powinien pomyśleć o tym by choć raz w miesiącu w piątek robić impki
          klimatyczne...
      • Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 00:14
        Trzeba było nosić kluczyki z brylokiem w rękach heh, na pewno byście coś
        wyrwali, a raczej coś by was wyrwało.. no tak racja, za dużo blachar na swiecie
        się na robilo, ale wierz mi są jeszcze porządne laski :)
        • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 24.01.06, 11:10
          sa sa:))
          • dyszkanaplecach Re: STOKROTKA:)))) 24.01.06, 12:16
            Luzak .kiedy Cie zobacze na rurce????????:) pozdrawiam
            • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 25.01.06, 22:12
              raczej nigdy:))
              • Gość: 3kąt Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:11
                nie wydaje mnie sieee
                • dyszkanaplecach Re: STOKROTKA:)))) 26.01.06, 01:51
                  zobaczymy jak będziesz tańczył na wiosne ...hehe....do zobaczenia na
                  mestaja!!!pozdrawiam strażak :)))
        • Gość: Thefi BMW Re: STOKROTKA:)))) IP: 81.210.32.* 01.02.06, 20:26
          Podziałało tyle tylko, że teraz mam BETE 5. Niestety blachareczki chyba wyczuły
          konkurencję (170cm 52kg i bajeczne ciało) ktora trzymała mnie za rączkę. I
          muszę przyznać, że jest PORZĄDNA. Przez miesiąc chodziłem do niej na piechotę
          lub jeżdziłem mini busem. Nie wiedziała, że mam samochod i wogole jej to nie
          przeszkadzało. Pomimo, że panowie podjeżdzali i trąbili pod jej oknami
          odmawiała kategorycznie mowiąc im DOWIDZENIA! :).
      • Gość: chełminiak Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:12
        ten nowy lokal koło hotelu centralny to magma .nowy lokal nowa fala .nie dla
        małolatów.to alternatywa dla marsa bo przypomina cluby studenckie
        • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 26.01.06, 22:23
          na wiosne bedzie inne tanczenie a teraz sa przygotowania dot ego tanca:))
          a gdzie w stoci jest rurka??
          • Gość: Świątuś Re: STOKROTKA:)))) IP: *.system / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:50
            spytaj Luzak może Chucka.. on Ci na pewno powie :)
            • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 29.01.06, 20:45
              chuck za wysokie progi dla mnie:))
    • Gość: smejka Re: STOKROTKA:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:12
      są najlepsze w polsce
      • luzak83 Re: STOKROTKA:)))) 05.02.06, 23:00
        ??
    • szejkk48 Re: stokrotka 05.11.06, 13:25
      W stokrotce od dłuzszego czasu jest tak samo,,,ale te barmanki szczegolnie
      Justyna.masakra(jaka ona ma zabuczała buzie)a Magda krolewna ZA 5
      groszy.
      • Gość: do tepych dup Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 09:47
        zamien sie z nimi pustaku to zobaczymy jaka bedziesz miala mine.
        • Gość: SFFF Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 06.11.06, 15:43
          Pustakiem Ty jestes...........a one sa beznadziejne..
          • szejkk48 Re: stokrotka 07.11.06, 13:24
            NIE jestem kobietą...a jak widac one nie tylko mi nie odpowiadaj..
        • Gość: monk Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 06.11.06, 15:45
          Praca jest praca..ja jestem klientem i niestety wymagam....a te miny to niech
          sobie w domu robia
        • Gość: szczera21 Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 07.11.06, 19:29
          nikt nie jest taki glupi zeby sie z nimi zamieniac i pracowac dla pedała!
          zreszta z tego co słyszałam to smeja justyne juz bzykał i to sa pewne
          informacje!a te cipy zawsze sa zabuczale i mysla ze sa piekne! justyna to
          wiesniara a magda to zwykla lafirynda robiaca swojego facecika w ch...!
          pozdrowionka dla wszystkich ciau!!
          • sokol555 Re: stokrotka 09.11.06, 00:02
            Widzę /szczera21/ że masz złość do Smejusia że cię nie bzyknoł,albo niechce
            bzyknoć-pewnie jesteś paszkwilem i na ciebie nawet nie spojrzy.A jeszcze
            jedno /pedał/ to dlamnie ktoś kto lubi chłopców,a Smejuś mi na takiego nie
            wygląda.I najpierw się dwa razy zastanów kiedy kogoś obrazisz; LAFIRYNDO !!!!!
            • Gość: szczera21 Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 09.11.06, 16:21
              sokol nie badz smieszny! pedal to pedal! chcesz to idz do stoci i sie mu
              wypnij! ciau
              • Gość: xxx Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:29
                po.. was ku..,skad wy macie takie informacje?zazdrosni jestescie czy co?z
                tego co widzielem dziewczyny zawsze sa mile i usmiechniete!!!!zajmijcie sie
                swoimi problemami a nie oceniacie innych!!!
                • Gość: sss Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:34
                  szczera 21 a moze sie podpiszesz skoro taka madra i inteligentna jestes???nie
                  wiem czy wiesz madralo ze podawanie nieprawdziwych informacji jest karalne!!!!
                  widzocznie nie wesz bo jestes za pusta zeby z toba dyskutowac!!!ujawnij sie a
                  pogadamy w inny sposob PROSTACZKO
                  • Gość: Senator Re: stokrotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:33
                    Do szczerej:Lafiryndą jestes ty.A kto Ciebie dyma?pewnie jakis obwis ze srebrną
                    kietą na szyji.A smejuś ma chociaż trochę złota na sobie.Jesteś pusta jak bęben
                    RolingStonsow po ZAJEBISTYM KONCERCIE!!!!!!!!!
          • Gość: ...... Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:43
            Szczera Ty za.. prostaczko .. to ty sie mozesz , kogo
            Ty ku.. soba reprezentuje wypisujac cos takiego co Ty mozesz wiedziec .
            Zazdroscisz pracy bo nawet do burdelu cie nie przyjma z taki podejsciem
            • Gość: Art Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:52
              Przez forum to kazdy jest cwany , a w rzeczywistosci to reprezentuje soba dno
              wypisujac i krytykujac kogos . A te laski z baru sa zajebiste ,tylko im mozecie
              zazdroscic urody i wdzieku .
      • Gość: ...... Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:47
        Zabuczaly to ty jestes chlopcze masz dziwne podejscie do swiata a to przez to
        ze jestes uposledzony
        • Gość: berta Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:59
          wyludzie jestescie nienormalni a ty szczera albo raczej zaklamana wariatko
          szczegolnie!z tematu piatkowych imprez w stoci zeszlas na obrazanie ludzi!
          czyzbys swoja miara mierzyla innych???
        • Gość: Senator Re: stokrotka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:00
          Szczera widzę ze doskonale wiesz jak wygladają te barmanki w pracy więc pewnie
          co tydzien stoisz ku.. już koło 20tej pod schodami i kisiel ci po nogach
          zapie.. bo tak jesteś podekscytowana tym że już za chwilę będziesz w
          środku...
          • Gość: szczera21 Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 11.11.06, 10:42
            jak te pipy sa atrakcyjne to wy wszyscy jestescie po....i!!!!!!!!!!! ciau
            • Gość: gra Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 13:55
              wiesz co dziewczyno zazdrosc cie wykancza,lepiej sie nie ponizaj i daj juz
              spokoj z tymi komentarzami
              • Gość: afro Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 12.11.06, 11:49
                szczera21 duzo ludzi ich nie lubi ale po co odrazu to pisac publicznie!!odpusc
                juz tym barmanka!!zreszta sama widzisz jak justyna sie wkurza!
                • Gość: ............ Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 13:26
                  Podejrzewam ze ona ma na was wy..e prostaki !!!! Jak chcecie kogos oceniac
                  to podsumujcie swoj iloraz inteligencji jesli go w ogole posiadacie , ale
                  watpliwa sprawa
                  • Gość: Klient Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 13.11.06, 16:56
                    Justyna to jest dopiero PROSTA dziewczyna..
    • Gość: Joanna.pe Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:29
      Poświęciłam się i przeczytałam te debilne wypowiedzi heh... Czy Wam naprawdę
      się nudzi??? Czy są jeszcze na tym Świecie porządni ludzie? Ludzie
      na "poziomie" ? Czy to ważne kto kogo cmoknął w tyłek? Jejku ludzie naprawdę
      uwielbiają zajmować, interesować się zawsze tym czym nie mają, czyli plotami!!
      Pozdrawiam Luzaka83
      • luzak83 Re: stokrotka 14.11.06, 15:31
        :-)
        • Gość: masakra xD Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:30
          Jejlu ludzie co wy tu wypisujecie xD widze, ze historia z zalmicie.pl sie powtarza ;] radze znalezc bardziej ambitne tematy niz to kto z kim sie bzykal bo co was to obchodzi :)

A co do stokrotki to nie bywam tam za czesto, ale czasami ide sie pobawic do tej "wiesniackiej" muzyki w piatek ;] tylko teraz od 17 lat jest :) kto wie moze cos sie zmieni :)
          • sokol555 Re: stokrotka 14.11.06, 20:21
            Jak sie komu nie podoba to do domu !!! Skoro komuś nie odpowiada klimat
            piątkowych dyskotek to niech nie chodzi i nie zawraca DUPY - bo te impry
            przeznaczone są dla weteranów dyski !!!!!
            A ty SZCZERA21 zajmij się wkońcu własną dupą i se odpuść ; bo wkońcu się ktoś
            wku... i oklepie ci MICHE !!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: hihihi Re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 15.11.06, 09:05
              o Justynie nerwy pusciły...ona ciagle chciałaby kogos bic..dziewczyno czym Ty
              sie przejmujesz...Ty zawsze bedziesz posmiewiskiem..
              • Gość: jar Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:35
                nie wiem czy wy wszyscy,ktorzy wypisujecie tu obelgi pod adresem roznych osob
                dokladnie zapoznaliscie sie z regulaminem forum???wydaje mi sie ze nie!jest
                mozliwosc sprawdzenia danych i podania do sadu osob obrazajacych innych w tak
                bezczelny sposob...stworzenie forum mialo chyba inny cel...?
                • Gość: jazda Re: stokrotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:15
                  Bardzo polecam imprezy w stoci. Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo
                  profesjonalna dyska z zajebistą obsługą.
    • kukim Re: hej luzaczku to ja;) 25.11.06, 14:55
      Hej luzaczku to ja Diablica- chelmno, milo widziec ze zyjesz;) u mnie ok za
      niecale 2 miechy maluszek bedzie z nami brzuchol ogromny ponad 100 w pasie do
      polski wracamy na chrzciny w kwietniu dopiero, pozdrow Marcie, 3maj sie
      cieplutko:)
    • Gość: xxx Re: Stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 28.11.06, 23:44
      najlepsze w świeckich dyskotekach sa te 3bdziewczyny czarne jak one wygladaja
      jak 3 tirowki w tych samych perukach co dyskoteke zamieniaja sie ciuszkami jak
      one wygladaja takie szmaty kazdy je ma,prostaczki nawet tanczyc nie potrafia
      tylko laza i sie sztafiruja a wygladaja ?????????!!!!!!!!!!!hi hi
      • Gość: ciekawy Re: Stokrotka:)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 06:57
        Hmm...a o kim mowa, bo nie moge skojarzyc o jakich laseczkach piszesz?
      • assia34 Re: Stokrotka:)))) 29.11.06, 10:19
        Wiem o kim mowisz choc nie uczesczam tam...A one maja zaledwie 16 lat:(((
    • Gość: x Re: stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 06.12.06, 19:54
      pisze to do dwuch "dziewczynek"ktore powinny zaczac uwazac na to co pisza bo je
      za...le!takze dajcie se spokoj lepiej bo nastepnym razem nie bede juz taki
      grzeczny!
      • Gość: mizi Re: stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 06.12.06, 21:15
        ta cala stokrotka i jej CALY personel jest do dupy.koniec kropka temat
        zamkniety!
    • Gość: srede Re: IP: *.stk-net.pl 07.12.06, 21:40
      po raz ostatni cie ostrzegam!!
    • Gość: . Re: IP: *.stk-net.pl 08.12.06, 03:42
      j.t
      • Gość: so:) Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:12
        Mam pytanie, jak w stoci bedą wyglądac sylwestra ??
        • Gość: martino Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:00
          wstęp 15 zł za osobę dyskoteka ogólnie dla wszystkich chętnych , można zrobić
          rezerwacje na sofy od 20 do 40 zł za stolik. z doświadczenia wiem, że raczej
          nie ma nigdy tłoku bo na sylwka wiara się rozprasza wszędzie. jedzenie można
          wnieść- co kto lubi, picie do kupienia w barze. pozdro dla wszystkich
    • Gość: do debilki re: stokrotka IP: *.stk-net.pl 15.12.06, 10:26
      ty jednak jestes kretynka!!!oj prosisz sie .....
    • Gość: stina Re: :)))) IP: *.stk-net.pl 16.12.06, 23:13
      orientujecie sie ile bedzie kosztowal wstep do Stoci w sylwka??
      • Gość: Jacy Re: :)))) IP: *.stk-net.pl 17.12.06, 00:55
        Naucz się czytać.Masz wyżej wszystko napisane.Jak niby można wnieść jedzenie?Podgrzejecie gar z barszczem i wrzucicie do mikrofali kilka kotletów?
    • Gość: Nos Re: Stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 17.12.06, 12:56
      Oo to moze macie tez rożen?:)Zabrałbym kilka kurczaków:)
      • martino28 Re: Stokrotka:)))) 17.12.06, 22:26
        to dosyć ciekawe żarty, a tu np. niektórzy sobie w poprzednich latach radzili,
        przecież to nie dancing w restauracji, na dyskotekę przychodzą ludzie z wyboru
        i przynoszą przekąski, kanapki, paluszki, chipsy, ciastka, nawet sałatki na
        zimno do tego plastikowe naczynia i prywatna impra jak znalazł, więc każdy coś
        na stolik i jest impreza za przyzwoity koszt, chyba żę ktoś woli restaurację z
        obsługą, każdy ma prawo wyboru. pozdrawiam i zapraszam
        • Gość: ja! Re: Stokrotka:)))) IP: *.stk-net.pl 29.12.06, 15:38
          pewnie ze sobie radzili... jak zawsze najpierw dobra kolacja, jakas karkoweczka
          i schabik z fryteczkami... potem parkiet do rana w stoci... czyli mile spedzony
          sylwester... prywatki kazdy wie jak sie przewaznie koncza... wiec troszku
          kreatywnosci... i mysle ze wieczor mile spedzony!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka