naata 11.02.04, 23:53 Myślę, że to dobry pomysł, jeden post do poduszki? Nooo.. można dwa, jak kto się uprze, można też wierszem, fraszką? Czym jeszcze? Można piosenkę zanucić linkiem ;))) Dzisiaj późno, więc mówię tylko, DOBREJ NOCY, Wszystkim. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikos Re: Dobranoc... 12.02.04, 20:07 tank ju ,wery macz i doswidanja samych haroszych i prekrasnych flaguzi :]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 12.02.04, 21:18 Idziesz spac o dwudziestej? a co to flaguzi? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 12.02.04, 21:24 Magikos pewnie zna język, którego my nie kumamy, mógły słownik podac z tłumaczenem, offkors ;]]]]]]] A pora na sen to faktycznie wymówka, no chyba, że wyjeżdża w trasę i odpoczywa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 12.02.04, 22:23 Ja sie jednak zegnam, jestem nieprzytomna, chyba pogoda zmieniac sie bedzie. Dobrej nocy wiec zycze i na nic juz nie licze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 12.02.04, 22:49 A ja dopiero jestem "wolna", na chwile zostanę, pewnie znowu sama, jak zawsze :) Jutro mnie nie bedzie, więc nadrobie dzisiaj ;)))Dobranoc, miłych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 13.02.04, 22:21 Dobranoc. Wysiadam, moj podopieczny sie niepokoi czy z nim wyjde. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 13.02.04, 22:26 Też się pożegnam, wyrko czeka a jutro trochę podróżowania. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 13.02.04, 22:40 no to dobranoc, ja tez padam jakoś dziwnie, to po piwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 14.02.04, 02:01 ...dobranoc... ...śnij czego pragniesz bierz tam czego łakniesz zamień wszystkie westchnienia na radość ... spełnienia śnij... a po dobrym śnie lepiej żyj dobranoc dobrej nocy dobrych snów tej nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 16.02.04, 22:39 no proszę znalazłam tutaj ILE, przydazą się na dzisiaj dobre zyczenia nocne. Dzisiaj już padam, choć chciałam jeszcze zabawić tutaj jeszcze chwilę, Wszystkim Dobranoc powiadam :) i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 16.02.04, 23:21 Tego sie nie spodziewalam, to z kim ja bede gadala, a tu taki piekny program byl na jedynce o Niemenie. Bardzo mnie poruszyl i wzruszyl. Przypomnialam sobie z Niemenem moje najmilsze chwile, bo to tak sie wlasnie skladalo. Nostalgia mnie dopadla. Bylam tez zaskoczona jak spiewal piosenke Fogga Warszawo ty moja a Gogg go rekomendowal jako swojego kolege, super. No i pierwszy raz widzialam jak Laskowik/a to numerant/ pytal go ten jacht, ktory dostal w Sopocie na festiwalu, a On odpowiedzial, ze go jeszcze nie widzial, no i skomentowal, ze pseudonim to sobie fajny wybral, najlepszy jaki mogl.taki dlugi i jeszcze pod prad plynie, No i jak zaspiewal na koniec Czemu cieniu odjezdzasz to sie splakalam i jeszcze trwam w tym stanie. Ale rano bede jak nowa. Trudno jak spac to spac. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 16.02.04, 23:44 No nie mogę tak Ciebie zostawić...choć nie oglądałm tylko migawki, miałam przymusową przerwę :(( To jednak juz cieszę sie na powtórkę, będę pilnować. Wyobrażam sobie, że sie wzruszyłaś, to naprawdę kawałek naszej młodości, wspomnienia, wspomnienia...No i same sławy, nasze :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 16.02.04, 23:47 Wiedzialam, wiedzialam, ze nie wytrzmasz yes yes tak myslalam i teraz moge spokojnie pojsc spac i Tobie tez radze, bo niedlugo ranek i psy chca wychodzic wczesnie. Nie wiem jak ja dozyje bez spania a uwielbiam/ podobno naduzywam tego slowa. Widocznie mam go uzywac tylko w jednym wiadomym wypadku hehe niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 17.02.04, 00:07 I masz rację,(juz błENdy robie paskudne) osobiście wolę wcześniej wstac, choć ostatnio z pójściem spac tez różnie bywa, ale to juz siła wyższa :( A nie żałuj uwielbiania, co Ci szkodzi, chociaz mówią, żeby nie rozpieszczać hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 17.02.04, 10:58 O ?!! Dlaczego tu się z tym wpisałaś a nie w "Niemenie" ? Ja tam pisałem przed chwilką. Też widziałem ten program, świetny. Pierwszy raz widziałem ten fragment z Foggiem i z Laskowikiem. Ale gwoli wyjaśnienia, to na koniec śpiewał "Bema pamięci rapsod żałobny" a nie "Dziwny...." pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 17.02.04, 21:48 Ja tak czasem cos pokrece, cos mi sie przypomni, w domu mowie, ze nalezy sie przyzwyczaic, lepiej juz nie bedzie. Ja nie pisalam, ze Dziwny jest ... tylko, ze na koniec pieknie spiewal, Czemu cieniu odjezdzasz. A z Foggiem i Laskowikiem tez nigdy nie widzialam. Podobal mi sie jeszcze super ten jednoosobowy chor. Pamietam jak eksperymentowal i wychodzily fajne kawalki. No splakalam sie i tyle, szkoda, ze tak krotko. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 17.02.04, 22:47 Zycze dobrej nocy, juz dzisiaj nie wroce po spacerku do komp. Za duzo wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 17.02.04, 22:51 ... pójdź więc tam gdzie spokoju jest nisza ... niech Cię kołysze odpoczynek i przytula cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 17.02.04, 23:25 No i ja powiem dobranoc, śpijcie spokojnie sobie, a jutro stawcie sie rano ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 03:13 a tu co ? co jest z Wami ??? dzień wstaje a Wy pod kołdrami ?? :)))) dobrego dnia po smacznym spaniu i uśmiechu przy wstawaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 10:11 Ale tu sie nocnie zrobilo mile i wszystko to zawdzieczamy Ile Naata Mu dzielnie sekunduje to moze i ja sie w ten ton wczuje. Pozdrawiam przedczwartkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 11:30 ...:))) To bedzie nas juz trzy, cztery? co wierszykiem sie bawią ranki i wieczory... ;))) i tez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 12:15 No to macie wierszyk, chociaz nie moj hehe Stary baca, co zyl w Poroninie, Mial referat w KC o Leninie: "Roz podcas myk imienin Strasnie spil sie nom Lenin, Bo te Ruskie to pijom...jak swinie. A tu moze cos dla naszych panow ku przestrodze: Pewien Kozak, co zyl nad Donbasem Tlukl w kopalni bryly wegla kutasem, Zawsze zbieral medale Jako gieroj,coz,ale To narzedzie zmarnowal przed czasem. Milego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 12:29 HAHAHAHAHAHAHAAAA Nie mogę, śmiejemy sie z Alex ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 14:41 hehe ... dobre... :)) wiosna chyba już krew gorącą obudziła "soki" krążą w kierunku gdzie by się "spełniła" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 14:56 haha...dobre, dobre.... Wiosna kojarzy mi się jednoznacznie… Pszczółki, motylki, bzykanie… Ale kiedy spojrzę na Panie… Nie mogę czekać na wiosnę Napiję się piFka i……zasnę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 17:34 ...a póki co? :))) rozrywka.krakow.pl/znalezione/tit/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 18:46 ... :)))) rozrywka.krakow.pl/znalezione/asf/Grok.swf Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... albo.. :)) 18.02.04, 21:30 Naata! Ty to masz pomysly, usmialam sie do lez. No nie mozna sie przy Tobie nudzic, nawet w nocy hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 18.02.04, 22:23 No to wierszyk na dobranoc aby zyczeniu Naaty uczynic zadosc. Slawna dama z miasta pod Wawelem, Zniesmaczona Vaclawem Havelem /Przedstawinym jej w piwiarni w Pradze/, Rzekla: Vaclav,przy twojej nadzwadze Nie obzeraj sie tak tym knedelem! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 18.02.04, 22:50 Świetnie Ci to wychodzi, Toju! Już za późno, już musisz...pisać dalej :))))) Cieszę się, że mogę trochę rozweselić, bo po dzienniku już humoru nie miałam, ale wystarczy "do nas" wejść...:)) i tak trzymać :) M<ówię dobranoc, bo padam, chyba grypuję...eeeestarość czy cÓś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 18.02.04, 22:59 bravo bravo Miłe Panie za z humorem tu stawanie ! no tak :)) choć proszę i namawiam dalej się łapiecie na wiadomości wabia a potem ni ma humoru i wesołości wierzycie że' wiedzieć to' coś tam uprości ??? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 18.02.04, 23:26 Wcale nnie wierzę nasz Drogi ILE, Ale, wiesz - baba - ciekawa co chwilę :))) Dzisiaj juz TV nie mam w "programie' Poczytam sobie co lubię i co dla mnie :)) I porozmyślam sobie, byc może? Kidy wiosna nadejdzie to sił nam dołoży :)) No to juz idę, i życzę Wam, dobrej nocy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 19.02.04, 11:09 Pewnie macie racje, ale to jak z uzywkami, trudno bez nich zyc. No i lubie wiedziec dzie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 19.02.04, 21:12 No i na dobranoc starym zwyczajem cos na sen: Adwokatowi w Kolchidzie Stawal na okrzyk "Sad idzie"!- -ale na stare lata z nawykow adwokata nic juz nikomu nie przyjdzie... Dobrej nocki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 19.02.04, 21:47 hehe ..dobre! A my jak dzieci Kofta Jonasz -------------- Wiosennej burzy zielona grzywa Horyzont smuży, bruki obmywa A my naprzeciw A my naprzeciw Jak dzieci Skaleczy serce bolesna drwina Świat się nie kończy i nie zaczyna A my naprzeciw A my naprzeciw Jak dzieci Oby nam dane było najwięcej Otwarte oczy i czułe serce A my naprzeciw A my naprzeciw Jak dzieci Jest frasobliwa radość istnienia Kto nie przeżywa świata nie zmienia A my naprzeciw A my z nadzieją A my jak dzieci Niech nas wyśmieją My pomachamy do nich Z daleka Tak długa droga jeszcze nas czeka To na dobranoc, ode mnie, nie mam dzisiaj siły na myślenie, a Koftę bardzo lubiłam, i ten wiersz pasuje trochę do mnie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 19.02.04, 21:58 :)) za przypomnienie tego wiersza powiem bez hecy masz ode mnie całusa co już do Ciebie leci... :)) to jest to !!! a gdyby jeszcze tak Rericha więcej sie czytało miała by wytchnienie dusza i swą radość ciało Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 20.02.04, 21:00 :)) dzisiaj nie ma nocy ! :)) dziś jest świętowanie każdemu z osobna wysyłam chęć na nie :)) a.... rano będzie "wspaniale" :)) i na sobotę przedłużymy bale :))))) a więc dobrej dla wszystkich zabawy każemu takiej jaka mu się marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 20.02.04, 22:17 To swietowanie to chyba jutro dopiero?. Ostatnia sobota u mnie mini domowo. Szkoda, ze jestescie tak daleko, sledzik bylby nasz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 21.02.04, 01:39 OJJJJ! Smutna ja dzisiaj byłam, z wirusem walczyłam , paskudnym, chciał mi zeżreć cały system, ale się nie dałam a potem sie nie dałyśmyyyy! Uratowane ale z karta graficzną cos nie tak i dziwnie mi sie strony otwiera i "dotyka", pływaja po monitorze hehehe. Teraz się smieję ale zajęło to "trochę" czasu...taki miałam bal :( Bawcie się dobrze, ale chyba juz śpicie jak znam życie :))Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 21.02.04, 16:38 "nieźle" było wczoraj a dzisiaj poprawka ;)) ... wierzę' też dacie radę tradycji ostatka :)) niezawodnie:))))) a dobranoc ? nad ranem się stanie albo i wcale' kiedy chętne będzie śledzikowanie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 21.02.04, 21:51 Czy dzisiaj juz dobranoc powiedziec,? jeszcze wczesnie. Chociaz faktycznie nikogo nie widac. No tak, ale ostatnia sobota karnawalu ma swoje prawa i trzeba ja tancujaco spedzic. Zamiast dobranoc mowie wesolej zabawy. Naatko! czy Ciebie znowu jaki wirus przesladuje? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 22.02.04, 02:05 Dobrywieczór i dobranoc... Zgadłaś Toju, dopiero skończyłyśmy. Był problem, ale juz wszystko, jak nowe. Pozdrówki od Alex Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 22.02.04, 22:01 Oj, oczeta mi sie kleja, wiec zabawie Was jeszcze tradycyjnie nie moim wierszykiem i ide odpoczywac. Pletwonurkowi z miasta Pekin Urode zycia odgryzl rekin. Choc czytal Mao, Lecz nie odrastao, Wiec pracowal jako damski manekin. DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 23.02.04, 10:07 Buuuhahahahaha ;-))) No proszę jak może zmienić się kobieta, która ostała się słomianą wdówką ;) To tak od tego wyjazdu pojawiły się takie frywolniejsze kawałki. Mam nadzieję, że po zakończeniu stanu wdowieństwa utrzymasz ten dowcip :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 23.02.04, 22:16 To nie do konca prawda, co piszesz Chetorku.Moze dzisiaj dla odmiany wierszyk na inny temat hehe Pewna sliczna blondynka z Poznania Przed poznaniem fizyki sie wzbrania. Kiedy slyszy fizyka, Umysl jej sie zamyka, Bo dochodzi do przeladowania. Prawda, ze grzeczny? No coz mam robic, lubie limeryki, szkoda, ze pamiec juz nie taka. DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 24.02.04, 22:21 A dzisiaj na dobranoc troche dyplomatyczny wierszyk W Bialym Domu nasz charge d'affaire Po kryjomu nasral na skwer. Nikt nie widzial, okey, Gdyby nie CIA. Niby nic, ale troche nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 24.02.04, 22:21 A dzisiaj na dobranoc troche dyplomatyczny wierszyk W Bialym Domu nasz charge d'affaire Po kryjomu nasral na skwer. Nikt nie widzial, okey, Gdyby nie CIA. Niby nic, ale troche nie fair. Dobrej nocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 25.02.04, 00:36 Pewien polityk z Poznania miał dobre notowania tak sie tym przejął że barwy zmienił teraz jest nie do opisania ;-))) Dobranoc Toju!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 25.02.04, 20:08 No to tradycji niech stanie sie zadosc i na dobranoc wierszyk przytocze łotrzyk pewien powążąc rydwanem w sciane domu wyrżnął łbem nad ranem. widząc ów wypadek rzekl pewien świadek: "czaszka pękła, cóż, nie jest taranem" Tym optymistycznym akcentem konczac, zycze milych snow. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 25.02.04, 22:04 Dzięki za wierszyk, usmiałam się aż miło sie zrobiło :))) ponury dzisiaj dzień miałam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 25.02.04, 22:22 A to na dobranoc ;-))) Wróbelek Konstanty Ildefons Gałczyński ----------------------------- Wróbelek jest mała ptaszyna, wróbelek istotka niewielka, on brzydką stonogę pochłania, lecz nikt nie popiera wróbelka. Więc wołam: Czyż nikt nie pamięta, że wróbelek jest druh nasz szczery?! Kochajcie wróbelka dziewczęta, Kochajcie do jasnej cholery! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 26.02.04, 12:03 hahahahaha, ale masz pomysly i po co te szyfry? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 26.02.04, 12:37 .........nie kapuję, jakie szyfry? Poważnie. To bezszyfrowy wierszyk, który mi sie kojarzy ze mną, wszyscy mnie potrzebują, ale nikt mnie nie 'kocha" hyhyhyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 26.02.04, 12:58 Ale ToJi się kojarzy, ot rozłąka i te dwie sztuki ocalone ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 26.02.04, 19:44 Eeeeeee...nie widzę, żadnego związku, proszę nie dorabiać 'idełologii' ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 26.02.04, 22:27 Na Dobranoc .........................(tylko bez żadnych szyfrów, lubie Lechonia) ;-))) Aria z kurantem Lechoń Jan -------------------------------- Smutek taki mnie chwycił, że zda się, aż skomli, Ani przed kim się żalić, kto wie, kiedy minie. Gdybyż to było można usiąść przy kominie I czytać sobie stare wiersze Syrokomli! I marzyć, jakbyś pocztą wędrował podróżna. O owych lasach, rzekach, tych dworach, tym zdroju, I myśleć, że są wszyscy w przyleglym pokoju, Od których ciągle listów wyglądasz na próżno. Cóż znajdę, jeśli wyjdę takiego wieczoru? Tu wszyscy obcy i każdy gdzieś śpieszy. Ach żadna mnie muzyka dziś nie pocieszy, Chyba "Aria z kurantem" ze "Strasznego Dworu". :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 26.02.04, 23:14 Piekny, tylko smutny. Ja dzisiaj nie mam wierszyka, wszystko mi z glowy umyka. No taka roztargniona jestem. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 27.02.04, 00:02 Cieszę sie, że sie Tobie podoba, Lubie poezję, bujam w obłokach ;))) Ale to takie przyjemne hehe Uciekam bo oczy..... Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 27.02.04, 19:44 Spadam na wygodny fotel i w rączkę wezmę ***** ;P Miałem dzisiaj bardzo ciężki dzień i bardzo niebezpieczną sytuację na drodze. Na szczęscie wszystkie ciała i przedmioty pozostały całe :D Pozdrawiam i dobranoc. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 27.02.04, 19:53 :)) Życzę Ci "duzo" do rączki i odpoczywaaajjjj........;D ;P :)) Nalezy szalenie uważać, pogoda i zmęczenie wiosenne dają nizłą mieszankę. Dzięki Bogu ze nic Ci sie nie stało! Pozdrawiam toże, Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 27.02.04, 20:41 No to ja tez dobranocuje, ide wczesniej spac, przyda mi sie. Ale jeszcze na spacerek z przybocznym. Kiedy wroce nie wiem, bardzo wymagajacy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 28.02.04, 23:25 A mnie nie było, sobota :) Goście :) Jutro się zjawie a dzisiaj wysiadam. PozdróFka dla Wszystkich i Dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 02.03.04, 23:29 Dobranoc,dobranoc, ale wierszyka nie bedzie, nie jestem w poetyckim nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 02.03.04, 23:42 nie mam równiez nastroju do wierszowania... Wystarcza mi poezja życia hehehe Dobranoc! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 03.03.04, 23:08 No i nie doczekalam sie zalogi, wiec zycze wszystkim dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 04.03.04, 10:01 no to ja zacznę w tym wątku sie witać , wczoraj miałam problemy z komputerem i dzisiaj chyba tez, ale to juz nie wirus a zasilacz....musimy dać do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 04.03.04, 22:57 No i na dobranoc przyszla pora, dobrze, ze nie na Telesfora. Zegnam wszystkich co juz spią. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 05.03.04, 21:42 Dzisiaj zamiast wierszyka na dobranoc taki maly kawalek: Maz pyta zone w lozku: - Dobrze bylo?! - Dobrze. Odpowiada cicho zona. - Mialas orgazm?! - Mialam. - To co sie mowi?! Uslyszalam to to w takim miejscu, w ktorym sie nie spodziewalam, wiec i Wam przekazalam. Dobrej nocki zycze, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 05.03.04, 22:18 ..no a co sie mówi?? dziękuję czy 'jeszcze'??? hahahahahahahaaaaa A to na jutro rano na śniadanie ;))))) go.to/funpic Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc... 06.03.04, 01:22 ja też wszystkim mówię dobranoc śpijcie dobrze :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 06.03.04, 23:23 Witaj i dobranoc Anaiss :)) Dobranoc reszcie B4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 08.03.04, 00:08 No to tylko ja? W dobranocce? Jeszcze przed snem...:))) Co to jest ekonomia alternatywno po Śląsku? Ecik z Grytą maja córkę. Gryta powiada do mynża - Musim Ecik gardyny kupić bo nasza dziołcha mo juz 16 roków i sasiad ją podgląda jak sie zeflika wieczorym - Eeee tam, zarozki gardyny! Ty miast córki byndziesz sie zeflikac w jej pokoju no i gardyny kupi se somsiad! hehehe..to nie moje to, Masztalskiego Ecika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 08.03.04, 23:21 Dobranoc Wszystkim! nie mam cierpliwości na dalsze otwieranie stron, jeszcze tak paskudnie nie było, mam nadzieję że jutro będzie lepiej... Dzięki za pamięć z okazji dnia 8 Marca! ;-)))) Pozdrawiam milutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 09.03.04, 23:05 Widze, ze wszystko spi, wiec ide jeszcze pobuszowac, a Wam mowie dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 09.03.04, 23:57 nie śpie jeszcze ale 'wejście" na forum skutecznie mnie przegoniło, dopiero teraz jako tako idzie, ale padnieta już jestem. Dobranoc zatem i mam znowu nadzieję, że jutro bedzie lepiej :)) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 10.03.04, 22:55 Czekalam, czytalam, troche pisalam, ale sie nie doczekalam wiec dobranoc mowie wszystkim spiacym. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 12.03.04, 21:02 I tym razem wypada mi tylko powiedziec DOBRANOC ! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 12.03.04, 21:49 YYY... znowu się spóźniłam, dopiero mogę troche posiedzieć ale już pusto... Zostaje mi równiez powiedzieć DOBRANOC ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc... 14.03.04, 21:10 na dzisiaj mowię GRUDZIĄDZOWI dobranoc i dziękuję po stokroć Wam kochani za wsparcie, słowa i otuchę na Brodnicy... śpijcie dobrze i odpoczywajcie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 14.03.04, 22:18 Ja coprawda nie Grudziądz, ale tez życzę spokojnej nocy i kolorowych snów... :)) Dobranoc wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 15.03.04, 22:23 Nie mam sily czekac, az sie cos wysle. teraz juz rano we dnie i wieczorem do baniiiiiiiii. Do kitu to forum, wszyscy tak macie? Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 15.03.04, 22:39 Chyba nam specjalnie utrudniają hehe U mnie to samo, czekam na otwarcie strony i nie mam cierpliwości więcej, idzie jak po grudzie, jak sie porawi dam jeszcze znać ...A jakby w razie nie, to DOBRANOC wszystkim :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 16.03.04, 22:09 Dobrej nocy zycze wszystkim samotnym i zaprzyjaznionym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 16.03.04, 22:56 Dziękuję jako jedna i druga hehehehehehe Dobranoc Wszystkim! /dobrnęłam uffffff/ ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 18.03.04, 21:50 Jako, ze juz wszyscy poszli, niektorzy nie przyszli, zycze Wam dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 18.03.04, 22:03 Ja byłam i znowu jestem, ale jak juz wszyscy poszli to ja chyba też....powiem Wam dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 21.03.04, 21:53 Wymeczona sztormem ide spac i zycze Wam spokojnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 22.03.04, 23:00 Dobranoc, dosc na dzisiaj, wiatr sie uspokoil, mysle sie wyspac. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 22.03.04, 23:27 Nie miałam dzisiaj głowy do pisania i myślenia, chyba zmęczenie wiosenne. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 24.03.04, 21:39 No to wybywam na obchod nocny. Do jutra.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 24.03.04, 21:47 Cóż mi pozostaje? No to Dobranoc Toju i Reszto B4 ;)) Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 29.03.04, 22:53 Dzisiaj mialam ciezki dzien i przygotowuje sie do snu. Zycze wszystkim jak najlepiej, do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 29.03.04, 23:04 i ja po ciężkim dniu, padam, mam jeszcze ksiażke do poduszki i znowu mam nadzieje ze przeczytam może z dwie strony :)) DOBRANOC Wszystkim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 31.03.04, 21:01 Nie klei mi sie dzisiaj pisanie,może jutro będzie lepiej? Dobrej nocy zyczę Wszystkim.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 02.04.04, 21:10 Dobranoc, weźcie wszystkie pchły na noc a karaluchy pod poduchy. Do jutra - wirtualnie i w realu. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 02.04.04, 21:25 Tobie piwko przed snem, dobrze działa na zasypianie :-) Dobranoc, śpijcie dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc... 02.04.04, 21:41 już tak szybko zmykacie? niedługo zamkną nam kramik kto to widział?!?!? tak długo konserwować ;-) dobranoc wszystkim anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 04.04.04, 17:25 Za prędko na sen, ale ja żegnam się juz, teraz. wybywam. miłego wieczoru życzę Wszystkim. :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 04.04.04, 19:15 Jeju, ale narobilas mi strachu, o tej porze spac, kto to widzial, chyba choroba jaka, no dobra, zycze milego wybycia. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 05.04.04, 22:54 Naata! co sie dzieje, myslisz, ze powiesz w niedziele dobranoc to i za poniedzialek wystarczy? Kochana, prosze sie nam tu odzywac, bo bez Ciebie bedziem sypiac. Odpowiedz Link Zgłoś
ile Re: Dobranoc... 06.04.04, 01:14 :)) dobranoc Kochani... dobranoc... wieści dobre niech wam śle kazda następna... Dobra Noc... niech Wam daje uśmiech w duszy niech najtkliwsze co w Was wzruszy... ...ile... ps' dobrze widzieć dobrze słyszeć dobrze z Wami być o świcie... ... no i pozdrawiam like always... niezawodnie be good :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Dobranoc... 06.04.04, 19:25 Od wczoraj jeszcze śpicie? No, to dobranoc :( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 06.04.04, 22:44 O! Ile wrocil, niepokoj wyrzucil. Dopiero sie szykujemy, lozeczko przygotowujemy. Oby spac spokojnie, nie myslec o wojnie. DPOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc... 06.04.04, 22:51 Witam ILE! nie było Cię...trochę :) Skonana jestem, nie do rymów mi dzisiaj, ale jak znam, zycie same bedą się układały, niech no tylko słońce mocniej zaświeci.:)) Pozdrawiam DOBRANC Wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 06.04.04, 23:14 Naatko, plisssssssss o dobranoc dwa, prosze sie nie smiac, spac sie chce a tu trzeba tak dlugo wchodzic.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc... 10.04.04, 22:10 Naata, chyba tu nie doszlas, ponawiam prosbe. No i zycze dobrej nocy, przyjemnych snow, a jutro czeka nas nagroda: SWIETA Odpowiedz Link Zgłoś