Dodaj do ulubionych

Serdecznie witamy !

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 19:20
Serdecznie witam nowych forumowiczów w osobach roberta_wl i Wiech`a.
Cieszę się ,że nieżle ożywiliście nasze forum.Nareszcie jest z kim porozmawiać.
Poza tym mile mnie zaskakuje Wasza aktywność.
Myslałem początkowo ,że jesteście tylko fleszami,ale na szczęście tak się nie
stało.
Jeszcze raz sredecznie witam!Może teraż dojdzie jeszcze pare osób i to nasze
forum lekko sie wzniesie.
O cześć Wam boscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Jeżeli kogoś pominąłem to przepraszam./
Obserwuj wątek
    • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 19:31
      Wcale nie taki nowy ze mnie forumowicz. Pierwsze wzmianki o robercie_wl datuje
      się na pierwsze dni grudnia ubiegłego roku. Nie wiem jak Wiech, ale ja zostałem
      zesłany właśnie w celu rozkręcenia tego forum, bo podobno lekko przysypiało. Po
      ponad trzech miesiącach obecności, witam również.
      • Gość: Krzyżak Re: Serdecznie witamy ! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 19:37
        W takim razie ten który Was zesłał,prosił ,kazał zając się tym forum , musi byc
        łebskim facetem!
        • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 19:40
          To mój szef, cholerna z niego maruda. Ale dobrze płaci, więc jestem:))
          • Gość: Krzyżak Re: Serdecznie witamy ! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 19:44
            Kurcze może by Go tak ......wciągnąć...............................na forum.

No chyba ,że się nie da...................maruda!Stary?/ten szef?/
            • Gość: snoop Re: Serdecznie witamy ! IP: *.wykonawcy.pl 01.02.02, 19:50
              Hehe ja rowniez dołaczam sie do powiatnia :)
              Z tego co widze co piszecie tzn robert_wl i wiech to jestescie naprawde wporzo
              i tak trzymac nara
              • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 19:57
                Gość portalu: snoop napisał(a):

> Hehe ja rowniez dołaczam sie do powiatnia :)
                > Z tego co widze co piszecie tzn robert_wl i wiech to jestescie naprawde wporzo
                > i tak trzymac nara
                Dzięki, witam również.

• robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 19:54
              Coś Ty, to nie robota dla niego.
              • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 19:59
                Kurde, chłopaki czuję się jakoś nieswojo, jak jakaś B. Spears, czy coś na jej
                podobę. Oszczędźmy sobie tych ciepłych przywitań, bo jakoś nie jestem do tego
                przyzwyczajony.
                • snoop Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:14
                  Hehehe jakbym byl kobieta to bys inaczej gadal:)))
                  Nara
                  • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:19
                    Jakbyś, ale nie jesteś i tu jest pies pogrzebany.
                    • snoop Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:21
                      Przykro mi napewno sie nie przerobie na jakas blond pieknosc :))
                      • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:28
                        Ja i tak wolę brunetki, hehe.
                        • snoop Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:30
                          jeszcze jakies wymagania pfffff :))
                          • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:33
                            To żaden wymóg. Moja żona jest brunetką i takie też kobiety najbardziej mi się
                            podobają.
                            • snoop Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 20:35
                              Ja tam lubie takie i takie byle inteligentne i mile:)
                              • Gość: Krzyżak Re: Serdecznie witamy ! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 21:02
                                Nie był mnie godzinkę.No i co to sie porobiło ᡈ Postów.
                                Musze powiedziec dlaczego mnie nie było.Otóz w tym czasie odbywał sie czat
                                NetBiTu.Pewnie wiecie o co chodzi.sTOWARZYSZENIE PRZYJAZNI BYD-TORUNSKIEJ.
                                Jutro mamy spotkanie w realu.Może ,..........kurcze ,tak nie smiało,byscie
                                wpadli.To by było dopiero.Co Wy na to?
                                • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 01.02.02, 21:25
                                  Jeżeli załatwisz mi kogoś, kto pójdzie za mnie na popołudnie, to z chęcią
                                  wpadnę. Życzę miłego spotkania.
                                  • Gość: Krzyżak Re: Serdecznie witamy ! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 21:29
                                    He,he.Nie dam rady.Ale dzieki za dobre checi.
                                    Kurcze,masz dyzur?
                                    • robert_wl Re: Serdecznie witamy ! 02.02.02, 11:41
                                      Dyżur to łagodne słowo. Idę na drogę krzyżową, ale dziękuję za zaproszenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka