troll_koronny 14.09.09, 08:55 Zwiazki zawodowe juz dawno przestaly byc tym, czym byly kiedys. Tak samo powolywanie sie na idee "Solidarności" w ich przypadku to czyste naduzycia :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stinger47 najwieksza mafia w Polsce - związki zawodowe 14.09.09, 10:30 Moze w koncu ktos zabierze sie za tych pseudodzilaczy, ktorzy sami zrobili dawno temu skok na kase i bronia sie jak moga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protestuję! Re: najwieksza mafia w Polsce - związki zawodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 15:56 Nie interesują mnie związki zawodowe, urzędy, dyrektorzy. Interesują mnie moje pieniądze, które ciągle płace i o których ktoś decyduje nie pytając mnie o zdanie. Moja rodzina wyjątkowo korzysta z porad lekarskich. Tylko wtedy, kiedy potrzebna jest recepta i to najczęściej w ramach wizyt w gabinecie prywatnym. Teraz prywatyzuje się szpitale. A może ja nie chcę płacić za leczenie w takim szpitalu? Może takich jak ja jest więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Skok na kasę IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 12:58 PO szła do wyborów z jasno określonym celem zarobienie na służbie zdrowia. Teraz ten cel konsekwentnie realizuje. Trzeba myśleć jak się głosuje. Odpowiedz Link Zgłoś