Gość: stefan IP: *.as.kn.pl 23.09.09, 19:43 No i jak zapełnimy stadion na maślicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dolcanista Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 19:45 haha brawo!Byłem na meczu i powiem ze Śląsk sie nie skompromitował tylko przegrał z lepszą drużyną...Dolcan udowodnil juz ze potrafi wygrywajac z widzewem czy wisła plock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: 213.25.69.* 23.09.09, 19:49 Tarasiewicz mógł wystawić głębokie rezerwy -byłoby przynajmniej łatwiej wytłumaczyć porażkę. A tak Ząbki pokazały Śląskowi miejsce w szyku! I niestety nie jest to miejsce w pierwszym szeregu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenaj Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.lanet.net.pl 23.09.09, 21:34 Brawo brawo na pastwisku też nie umią grać a ponać baranom na łacve nieżle wychodzi . Obciach w pełny, zakresie - rozgonić te dziadostwo a zatrudnić jakieś żąbki ąbki może nielby czy pasiurowice Odpowiedz Link Zgłoś
intraneus Ale jesteście dowcipni... 23.09.09, 19:49 Lepiej uważajcie na swoje ząbki, a tez bym nie powiedział, że to była kompromitacja, bo Śląsk odpadł po karnych różnicą tylko jednej bramki, a Dolcan w końcu jest dosyć wysoko w tabeli 1. ligi, bo na piątym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIG ZAP Re: Ale jesteście dowcipni... IP: *.centertel.pl 23.09.09, 20:16 Qu...,znowu się kręci dobry klimat.Były już (Tarasiewicze,Prusiki,Sochy,Matyski)Które z palcem w du... mogły zostac mistrzem.Potem pan C i pan P rozmontowali ekipę i skończyliśmy w trzeciej lidze.Teraz tzw pan Rysiu znowu kombinuje po układach i będziemy mieli wielki ch....Mocno wierzyłem w niego,ale lepiej niech sobie znajdzie coś we Francji.Jak narazie nawet Dolcany pokazują nam miejsce w szeregu. PS.Teraz jakiś debil napisze że jestem z Zagłąbia lub Amici,taki ch...,Jestem z Wrocławia i serce oddaje za Śląsk...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Ale jesteście dowcipni... IP: *.joanitow.finemedia.pl 23.09.09, 22:47 Brawo dobry komentarz,a miało być koncertowe granie prawda jest taka z grajków z ulicy filharmonii nie stworzysz.Mamy czekać do 2012 wtedy to będzie Sląsk dzieki a do tej pory mamy oglądać miernoty.Jak długo bedziemy krzyczeć nic się nie stało i cała Polska w cieniu Sląska.Takie Ząbki pokazały nam nasze miejsce,a teraz możecie mnie skrytykować mam Was w d...Jeszcze kibic Slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kener Re: Ale jesteście dowcipni... IP: *.chello.pl 24.09.09, 19:40 Zgadzam się,drużyna rozwojowa i klasowa nie może przegrywać takich meczy,poza tym widzę że w Śląsku coś się zacięło,wiosną grali o niebo lepiej,mieli swój styl i charakter...a teraz?Miernoty jak większość kopaczy z ligi.Serce się kraje.Panie Rysiu pogoń Pan ich do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denu Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 19:52 może drużyna z Ząbek będzie chciała go wynająć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Śląsk Wrocław zaprasza na koncertowe granie.... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 20:09 Zdejmijcie mi już ten afisz sprzed oczu...bo mam już dosyć kibicowania takiemu Śląskowi. Nasz Trenejro zapowiadał rewanż za Nielbę z tamtego sezonu,niech on mniej mówi a wiecej pracuje na treningach bo to co grają to jest żalosne. Tarasiewicz zapowiadał że w przygotowaniach postawił na organizację gry i podniósł jej jakość o 200%. Czeka nas walka o utrzymanie bo same trudne mecze przed nami, mam już dosyć takiego Śląska i dla kogo budujemy ten wielki stadion ma Maślicach, na końcowkę II ligi bo tam niedługo bedziemy to Oporowska spokojnie wystarczy. Nic się nie stało o Rysiu nic się nie stało, bierz dalej worek pieniędzy i możesz tak grać dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIG ZAP Re: Śląsk Wrocław zaprasza na koncertowe granie.. IP: *.centertel.pl 23.09.09, 20:36 a największą krzywdę to robimy im my:Że chodzimy na mecze,że drzemy ryja na stadionie,że w ogóle jesteśmy.Ziemia już poszła,a w trzeciej lidze nie jest zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szydlak Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: 83.143.165.* 23.09.09, 20:10 Panowie ze Wrocławia : porażka ,to co Wasi u nas grali to było żałosne , a i chciałbym dodać że Dolcan z powodu kontuzji jednego z zawodników całą dogrywke grał w 10 . Cóż ja mogę więcej dodać jedynie to że CAŁA POLSKA JE*** ŚLĄSKA tak jest ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: 78.8.137.* 23.09.09, 20:16 "Panowie ze Wrocławia" naucz się pisać a później pisz a jak chcesz coś je*** to możesz siebie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blecharz Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 20:27 Taras chcial reprezentacje. A po co nam porazki z san marino ? Smieszny koles. Wstydu nie ma, powinien sie podac do dymisji lub niezle pojechac po wyplatach, zaczynajac od siebie. Ale do tego trzeba miec honor. Wiec nie bedziemy wymagac tego od kogos kto gral w czasach pilkarskiego pokera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIG ZAP Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.centertel.pl 23.09.09, 20:51 Dlaczego Tęsior został wychuśtany.Dlatego że facet jak jeszcze grał to zostawiał serducho na boisku i dla mnie to jest honorowy człowiek.Wszystko na tamet.Jesteśmy LUDZIE ZASAD,tylko nasz klub nie ma żadnych....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 20:26 Ikona Śląska upadła czas Tarasiewicza w Śląsku właśnie się skończył.Panie Solorz czas zareagować póki jeszcze czas.Cenię Tarasiewicza bo był świetnym zawodnikiem jednak trenerem jest dużo słabszym, nie ma pomysłu na grę Śląska a zawodnicy grają straszną padakę.Gdyby to było w innym klubie to juz by było po Tarasiewiczu.Szatałow byłby dobrym wyborem lub jakiś dobry trener z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead-sea Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.09.09, 20:45 Dobry tytuł. Zębów chłopaki na pewno nie mają. A i ząbki mocno przytępione. Poziom polskiej piłki to jedna wielka żenada. Poziom Śląska nie może być więc inny. Tarasiewicz jest zaś trenerem, który się nie sprawdził w Jagiellonii i w Śląsku również cudów nie zdziałał/zdziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Sen o potędzę - kolejny :( IP: *.chello.pl 23.09.09, 20:49 Kolejny wrocławski sen o potędze. Po Expo, głównej siedzibie EIT+ supre komunikacji teraz Wrocław śni piłkarskim klubie na europejskim poziomie dobre hahaha. Puki co buduje stadion na którym może grać drużyna z 1 czyli w praktyce II ligi Polskiej. Ligi która jest tak słaba że mistrz polski od wielu już lat nawet eliminacji do europejskiej czołówki (LM) nie przechodzi. Czas się obudzić. Ale jak dobrze pójdzie to Wrocławski stadion będzie najnowocześniejszym w europie obiektem wykorzystywanym do rozgrywek II lub nawet III ligi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Sen o potędzę - kolejny :( IP: 156.17.115.* 24.09.09, 06:46 Zdaniem niektórych urzędników to dzięki temu że będą mieli stadion to zaczną grać dobrze. Teoria z gatunku: "dajmy kapelusznikowi Subaru Impreza to zacznie jeździć jak Hołowczyc", tyle że duuużo więcej będzie nas kosztować. Ale może przynajmniej jakiś fajny koncert da się tam zorganizować raz na 5 lat? Albo w 2013 postawi się na środku jakąś super-mega-wypasioną fontannę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Tarasiewicz do dymisji !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 20:46 Co ten Pan pokazuje?? Ma pełnie władzy, a tu niezrozumiałe decyzje transferowe, zadufany w sobie, bez pokory. Pewnie znów będzie gadał, że pech, albo sędzia, a chłopaki walczyli i wszystko GIT Chłop boi się ściągnąć jakiś lepszych piłkarzy, wszyscy mu nie pasują i śmie grozić, że jak ktoś kogoś kupi wbrew jemu, to będzie siedział na ławce. A później doskonała wymówka, że przecież nie ma składu, pieniędzy itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Nadejdą takie czasy że Śleża nas zacznie przegania IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.09, 20:52 jak niegdys Polar wstyd panie Taras skoncz wstydu oszczedz!!!!!!! Sport we Wrocku znów pada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derty Re: Nadejdą takie czasy że Śleża nas zacznie prze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 21:08 Rysiu Tarasiewicz na selekcjonera kadry :)). Może tam sie sprawdzi. WSTYD na całą Polskę ! Odpowiedz Link Zgłoś
wellu Re: Nadejdą takie czasy że Śleża nas zacznie prze 23.09.09, 22:30 nie daj boże by coś wygrał :D to by była niespodzianka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi x Re: Tarasiewicz out Waldek wróć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 21:11 Racja, Waldek Tęsorowski powinien zmienić Tarasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: 85.128.102.* 23.09.09, 21:16 Ja nie rozumiem czym niektorzy kibice sie zachwycaja... Tarasiewicz nie jest dobrym trenerem i przynajmniej w najblizszym czasie nie bedzie... Jesli rzeczywiscie mamy byc "ligowa potega" to raczej nie z nim. Trzeba odpowiedziec sobie jasno i szczerze - ta ekipa jest zlozona z przecietnych pilkarzy. Oni juz lepiej grac nie beda. Tamten sezon byl w miare dobry glownie dzieki zaskoczeniu przeciwnikow i wysokiej formie Gancarczyka i Mili. Teraz gra Slaska jest tak czytelna, iz laik sie zorientuje o co chodzi. Sama ambicja mozna wygrac kilka spotkan ale nie lige! Ja nie rozumiem dlaczego nie ma w klubie dyrektora sportowego i kilku skautow, ktorzy beda szukac mlodych i perspektywicznych pilkarzy. Tak w Polsce i za granica. Taras nie chcial dyrektora? A pokazcie mi jakikolwiek klub na swiecie, gdzie trener jest osoba od wszystkiego?! Nie ma!!! Bo nie ma takiej mozliwosci, by trenowac, jezdzic po swiecie, ogladac pilkarzy i decydowac o ich przydatnosci samemu! Skoro ktos (Tarasiewicz) lamie ogolnie przyjete zasady funkcjonowania przedsiebiorstwa (a takim jest klub pilkarski), to jest jasne, ze sie do tej roboty nie nadaje. Mam nadzieje, iz Solorz i wladze klubu szybko zrozumieja, ze z tej maki chleba nie bedzie. Czas na zmiany. Zatrudnic menadzera z prawdziwego zdarzenia. Nie musi byc zza granicy choc u nas ciezko bedzie znalezc. I zapie...c ostro. Moze za 2-3 lata doczekamy sie dobrej druzyny. Bo teraz widze ciemnosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.chello.pl 23.09.09, 23:41 Wrocławiowi marzy się klub grający w LM - dobre :))) Tylko niby jak Śląsk ma się znaleźć w LM skoro ich "największą gwiazdą" jest Sebastian Mila - koleś który nawet za najlepszych sportowych lat był tak cienki że grzał ławę w Austrii Wiedeń która to ta samo jak cała Austriacka liga do europejskich potęg piłkarskich nie należy :) Z kim do ludzi ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki 23.09.09, 22:10 Wygląda na to, że Śląsk zbagatelizował przeciwnika, bo jakie zagrożenie stanowić może dla 1 ligowa drużyna z małej mieścinki? Jednak duża pewność siebie może być czasem zawodna... Odpowiedz Link Zgłoś
intraneus A słyszałeś np o TSG Hoffenheim? 24.09.09, 01:15 Też mała mieścinka, a przez pół sezonu trząsła Bundesligą. Pierwszoligowy zespół nie znaczy słaby, a Ząbki zajmują tam 5. lokatę. Wstydu i kompromitacji więc nie ma, jest tylko rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wellu Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki 23.09.09, 22:27 Panie Ryszardzie, coś mi się wydaje, że zasiadł Pan na zeszłorocznych laurach. Z wielkiego Śląska Wrocław, który miał walczyć nawet o mistrzostwo kraju mamy totalnie przeciętną drużynę. Rozmarzył się Pan chyba za mocno o reprezentacji narodowej i zaniedbał drużynę. Proponuję wziąć się do roboty i mniej gadać. Jeżeli dalej będziecie grać przeciętnie to nawet obecnego stadionu nie wypełnicie całego nie mówiąc już o nowym... 44 tysiące ludzi nie przyjdzie oglądać takich "spektakli" nawet za darmo. PS proszę również pamiętać, że przyjdzie czas kiedy Pan Solorz rozliczy pewne osoby za wynik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.lanet.net.pl 23.09.09, 22:38 Jak są zwycięstwa, to każdy pieje z zachwytu, a jak idzie trochę gorzej to już większość tylko chce dowalić Tarasiowi żeby poczuć się lepiej. Otóż tak krawiec kraje jak mu materiału staje. Przypomnę, że w większości 3 ligowym składem Rysiu zdobył 6 miejsce w lidze i Puchar Ekstraklasy! A ile teraz kontuzji jest / było?!? Fojut, Mila, Vuk, Sztyla, Marek Garnek... Mało? To dopiero początek sezonu i zarówno piłkarze jak i kibice powinni wierzyć, że na koniec będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.joanitow.finemedia.pl 23.09.09, 22:53 Powiem jedno facet ośmieszyłeś się tmm komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzelika WKS Ślask IP: 79.110.196.* 24.09.09, 07:14 Do I ligi z takim poziomem gry! Wstd. A miało byc tak kolorowo! hahahahahaha. Ktos tu ma marzenia. Nie stac Was nawet na nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahlas wiadomość raczej smutna, IP: 77.79.192.* 24.09.09, 07:49 ale tytuł ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Mam Propozycje!! IP: 87.105.187.* 24.09.09, 08:21 Zaorac wszystkie stadiony w Polsce i posadzić na nich np. buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bols Składzik !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 09:28 Już dawno pisałem że z kadry Śląska do ekstraklazy nadaje sie może 2- 3 grajków!!!!Taraś powinien ich pogonić lub podać się do dymisji!!! Zacznie się pikowanie w dół! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Składzik !!! IP: 78.8.141.* 24.09.09, 09:48 Bo to już jest bajer zamiast Bajernu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF he he IP: *.net-serwis.pl 24.09.09, 10:02 Ząbki 25 000 ludzi, Wrocław 600 000. W ostatniej kolejce Podbeskidzie pojechało z Ząbkami czwórką. Vivat przyszły selekcjoner kadry! Grają chłopaki koncertowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Obciach-śmieje sie z nas cała polska.Taraś out.. IP: *.as.kn.pl 24.09.09, 10:15 To sie w głowie nie miesci.Grajki ktore zarabiają po 20tys i wiecej przegrywają i kompromitują sie na wiosce.Amatorzy dokopali zawodowcom.Panie Solorz nie lepiej przeznaczyc pieniadze na reaktywowanie koszykarskiego prawdziwego Slaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zf Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: 156.17.134.* 24.09.09, 11:29 jeszcze dziś zwolnić Tarasiewicza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.uni-truck.com.pl 24.09.09, 12:07 zwolnić Tarasiewicza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drhouse zabki pany sa i tyle IP: *.ath.cx 24.09.09, 13:18 no i czym sie chlopaki podniecacie ? ani to pierwsza, ani nie ostatnia „ciekawa” porazka. rzuccie lepiej okiem na tabele u bookmacherow i porownajcie stawki w przypadku wygranej i przegranej. po co grac, jak mozna zarobic wiecej w zakladach. no po co grac? no po co wygrywac ? przechodzac do dalszych rozgrywek trzeba wlozyc wiecej wysilku, wyjechac w polske, narazac sie na gwizdy, faule, niewygody w obcych hotelach. a tak mozna dluzej pospac, wiecej wypic. a w portfelu i tak pelno. przeciez liczy sie kasa, a chlopaki od najnizszego poziomu, az po wszystkich prezesow listkiewiczo-podobnych, wszystkich trenerow, wszystkich dzialaczy maja talent do szybkiego liczenia. na dzis, mamy 300 osobnikow z podejrzeniami o przekrety, machloje, korupcje. najlepsze stawki sa wtedy, jak wynik jest z gory znany, a publicznosc wierzy ze to jest czysta gra. granda-banda lewonoznych, pokretnie myslacych, nie jest po to aby wygrywac. oni sa po to, aby w maksymalnie latwy i przyjemny sposob ZAROBIC WIECEJ NIZ GDZIEKOLWIEK INDZIEJ. i w tym sa dobrzy i trzeba powiedziec ze nawet im to wychodzi. zagraniczne zgrupowania, zagraniczne samochody, cztero albo pieciogwiazdkowe hotele, masazystki z biustem xxx, puby czynne do 5 rano, ... przeciez na taki tryb zycia trzeba miec kase, i co ciekawa ta kasa kurna jakos sie znajduje !! czyli nie podniecajcie sie szanowni dyskutanci. to jest po prostu sposob na zycie. placa nie jest powiazana z wynikami, bo nigdy nie byla powiazana z wynikami. liczy sie kasa, a kasa zawsze byla , jest i bedzie. bez znaczenia czy sie wygrywa czy przegrywa. bo kasa plynie, plynie, plynie. nie ma na remonty, zlobki, szpitale, szkoly, komunikacje. ale miliard z okladem znalazl sie na ekipe slask + solorz + dutkiewicz na emeryturze !! no i czym sie chlopaki podniecacie ? no i czym sie chlopaki podniecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jooker Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 13:40 ...ogólnie jak zawsze nie ma problemu, są porażki, beznadziejna gra, teraz koniec w najsłabszych rozgrywkach na świecie pucharze polski...i znów nie ma problemu... spadniemy z najsłabszej ligi na świecie też nie będzie problemu... panowie troszkę samokrytki, ludzie nie są debilami i każdy widzi jak żałośnie prezentuje się Śląsk Wrocław, nie wystarczy mówić po kolejnym tragicznie słabym spotkaniu przy piłce(nie nazwę tego meczem bo obraził bym prawdziwych piłkarzy)że nic się nie stało i każdy zrobił co mógł... w takim razie Śląsk Wrocław nic nie może w najsłabszej na świecie klubowej piłce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres08 Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.wiih.wroclaw.pl 24.09.09, 15:02 patrząc na poczynania Śląska, aż żal to powiedzieć, widać całkowitego przeciętniaka ligowego , i śmiem twierdzić po meczu w Ząbkach , że i w I lidze niewiele by zdziałał. W sposób oczywisty jest to wina trenera, bo ani zgrania , ani szybkości , ani gry kombinacyjnej jakoś nie widać. Oczywiście nie tylko on jest winnt, bo i jakoś zbytniego zaangażowania zawodników też nie widać , a że sami orłami nie są to i mamy to co widać i niestety, chcę się mylić ale lepiej nie będzie. Trzeba czekać na pieniądze na transfery i dla piłkarzy a to już domena Solorza. Jak Solorz da to i gra będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIG ZAP Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.centertel.pl 24.09.09, 18:59 Kolego,jak Solorz da.W dupie mam to czy Solorz da,czy Schetyna da,czy jakiś inny słynny bohater.Ja od urodzenia czekam na Mistrza Polski i wałki jak były tak są i będą.I co z tego że Solorz da kase,na Oporowskiej i tak go przewalą.Facet ma już galere i spoko.Ze trzydzieści lat serducho moje bije za Śląsk,i przez trzydzieści lat patrze jak różne piłkarzyny,prezesi,trenerzy olewają nas;kibców,przecież Tarasiewicz jest tego przykładem.<MŁODZIEŻY NALEŻY WYTŁUMACZYC HISTORIE> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIG ZAP Re: Puchar Polski: Śląsk Wrocław dostał w Ząbki IP: *.centertel.pl 24.09.09, 19:11 Może kiedyś przyjdzie taki czas,że skończy się ściema.Podobała mi się postawa kibiców KSG na treningu zeszłego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś