kinder0610 04.10.09, 20:04 Mamy dwu trzy i czterolatków zapisałyście swoje maluchy na jakieś zajęcia dodatkowe? Podpowiedzcie gdzie są jakieś ciekawe i wygląda to cenowo. Wiem, że sa w Berku ale tam wydaje mi się drogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota975 Re: Zajęcia dodatkowe 05.10.09, 10:22 My od wtorku będziemy chodzić z naszą 2-latką na zajęcia żłobka artystycznego przy teatrze Kalambur (organizowane przez Wrocławskie Centrum Twórczości Dzieci). Tanio nie jest, ale chodziliśmy kilka lat temu na te zajęcia ze starszą córeczką i były rewelacyjne. Wiem, że dość szeroką ofertę dla dzieci w różnym wieku ma fundacja Mamy Dziecko. Jak tam wygląda z cenami to trzeba sprawdzić na stronie tej fundacji, ale wydaje mi się, że tam trochę taniej (i duży wybór zajęć). Widziałam w Internecie jeszcze ofertę kilku innych miejsc, ale mi lokalizacja nie pasowała więc się nie interesowałam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Zajęcia dodatkowe 05.10.09, 11:52 Mój czterolatek chodzi na aikido. Oczywiście aikido brzmi bardzo ambitnie, tak naprawdę są to zajęcia ruchowe z elementami aikido. Tak żeby dzieci się dobrze bawiły :) Płacimy 50 złotych miesięcznie. Odpowiedz Link Zgłoś
burdziaa Re: Zajęcia dodatkowe 06.10.09, 22:30 polecam fundację Mamy Dziecko,duzy wybór zajęć/ Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Zajęcia dodatkowe 09.01.10, 21:04 A mogę poprosic o namiar na te zajęcia, będę zobowiązana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bast3 aikido 10.01.10, 21:18 Mogłabym prosić o namiary na te zajęcia??Przyjmują tam 3,5 latków?? Moje dziecko potrzebuje zajęć ruchowych, a aikido to mądra forma wyładowania energii. Odpowiedz Link Zgłoś