Dodaj do ulubionych

Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręgie...

26.10.09, 16:19
No widze ze lobby gejowskie we Wroclawiu coraz silniejsze. Kolejny artykul o
wydarzeniach o ktorych prawie wszyscy zdazyli zapomniec.
Obserwuj wątek
    • Gość: tot ideowa głębia IP: *.e-wro.net.pl 26.10.09, 16:42
      czemu redaktor nie opisał ideowej głębi wystąpienia homoseksualistów?
      • kklement Bo to jest Gazeta Wyborcza, człowieku 26.10.09, 17:00
        GW nigdy nawet nie udawała bezstronności. GW jest jak bolszewicki
        agitator, niosący pochodnię postępu pomiędzy ciemnych kułaków.
        Postępem jest aborcja na życzenie, przedszkolaki karmione bajkami o
        homoseksualnych pingwinach, małżeństwa i adopcje dla ludzkich
        odpowiedników tych pingwinów, nieobecność kary śmierci za nawet
        najohydniejsze zbrodnie, podwójne standardy prawne i moralne dla
        szaraków i "elity" ( casus Romana P. ), kult towarzyszy
        Jaruzelskiego i Kiszczaka, umiłowanie tzw. Romów ( znanych do
        niedawna jako Cyganie ) i ich stylu życia itd.

Aha, dodajmy jeszcze, że nawet Stary Testament nie podkreśla tak
        bardzo szczególnej roli Narodu Wybranego jak czyni to w.w. periodyk.

Nie dziw się więc, że w jednych GW wali ciężką pałą szyderstwa, a
        innym za przeproszeniem robi loda z połykiem.
        • radeberger Re: Bo to jest Gazeta Wyborcza, człowieku 26.10.09, 20:23
          oczywiście fakt, że sympatyzujesz z poglądami skrajnej prawicy jest tutaj zupełnie obojętny?
          • kklement Ja nie jestem dziennikarzem 26.10.09, 21:21
            Nie muszę być bezstronny.
            • Gość: ania Re: Ja nie jestem dziennikarzem IP: 188.33.198.* 26.10.09, 21:56
              tia ... stronniczy ma pretensje o stronniczość ... ty już nawet od przysłowiowej
              małpy pochodzić nie możesz, tasiemiec lub stułbia będą bardziej odpowiednie jako
              bezpośredni krewniacy.
              • Gość: szyna kklement to lekarz psychiatra! IP: 67.159.5.* 26.10.09, 23:13
                kklement to z zawodu lekarz psychiatrii, jego nazwisko to krzysztof klementowski

psychiatra - to widac, slychac i czuc - co nie?

zwariowac mozna!
    • Gość: KS Tęcza Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.09, 16:57
      Napinajcie się, napinajcie pseudonarodowcy. Za parę lat nie będzie po was śladu
      tak jak w innych, normalnych krajach.
      • Gość: pano klement psychiatra IP: 67.159.5.* 27.10.09, 00:39
        psychiatra krzysztof klementowski on-line, wciaz walczy z pacjentami
    • zigzaur Starcia między gejami jawnymi a gejami utajonymi! 26.10.09, 16:58
      Narodowcy lubią wąchać pot spod pachy kolegi wyciągającego w górę ramię.
      • Gość: kapucyn Re: Starcia między gejami jawnymi a gejami utajon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 18:31
        zigzaur napisał:

> Narodowcy lubią wąchać pot spod pachy kolegi wyciągającego w górę ramię.
        >

A Ty co lubisz wąchać u kolegi?
    • Gość: Pol-Pot [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.09, 18:09
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jrk1974 Kolejny artykuł o marszu, to już przesada 26.10.09, 18:39
      Nie jestem homofobem, nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom, ale nie widzę
      powodu, dlaczego najpierw oni muszą epatować swoją seksualnością (marszu
      heteroseksualistów jeszcze nie widziałem), a następnie "Gazeta Wyborcza" musi
      o tym bez przerwy pisać (pewnie jeszcze z tydzień).
      • Gość: KS Tęcza Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.09, 19:16
        Heteroseksualni nie mają powodu do takiego marszu, bo nie są w żaden sposób prześladowani ze względu na swoją orientacje seksualną. Chyba, że maszerują żeby wspomóc tych, którzy prześladowani są, tak jak ja maszerowałem w sobotę.
        • Gość: Pol-Pot Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.09, 19:21
          > Heteroseksualni nie mają powodu do takiego marszu, bo nie są w żaden sposób prz
          > eśladowani ze względu na swoją orientacje seksualną. Chyba, że maszerują żeby w
          > spomóc tych, którzy prześladowani są, tak jak ja maszerowałem w sobotę.

Oczywiście, że nie są prześladowani ale oni chcą by ich ktoś prześladował, bo to
          ich umocni. Jeżeli nie mają wrogów to muszą ich wykreować. Czerpią inspirację od
          pewnego narodu, który ogłupił cały świat wmawiając wszystkim, że każdy ich
          prześladuje. I na tym zbijają kapitał.
        • Gość: hemoroid Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada IP: 77.255.193.* 04.11.09, 09:28
          No, i maszeruj(cie) dalej. Jak już będzie(cie)sz na rogatkach, to
          napisz(cie) - pomacham Wam na pożegnanie.
      • Gość: kasia Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 26.10.09, 22:41
        jrk1974 napisał:

> Nie jestem homofobem, nie mam nic przeciwko gejom i lesbijkom, ale nie widzę
        > powodu, dlaczego najpierw oni muszą epatować swoją seksualnością (marszu
        > heteroseksualistów jeszcze nie widziałem)

Ale na przyklad na poczatku 20. wieku KOBIETY urzadzaly takie podobne
        parady/marsze bo tez jak geje/lesbijki dzis, kobiety wtedy byly dyskryminowane.
        I na przyklad na takie parady ubieraly tez spodnie co w tamtych czasach ruch
        narodowy uwazal za okropna prowokacje z ich strony. Wiec jak bys sie przeniosl
        troche w czasie to bys zobaczyl takie parady i marsze heteroseksualnych kobiet.
        Wiec pewnego dnia gdy lesbiki i geje juz nie beda dyskryminowani i beda mieli te
        same prawa jak pary heteroseksualne, tak jak dzis maja te same obowiazki, wtedy
        juz takich marszow nie bedzie albo przeistocza sie w cos w formie karnawalu bez
        podtekstow politycznych gdzie wszyscy ludzie po prostu beda dobrze sie bawic.
        • kklement Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada 26.10.09, 22:49
          A wtedy pomaszerują pedofile i zoofile :) Kolejne dyskryminowane
          mniejszości, domagające się swoich praw.
          • Gość: kasia Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada IP: *.cable.ubr04.dals.blueyonder.co.uk 27.10.09, 02:44
            > A wtedy pomaszerują pedofile i zoofile :) Kolejne dyskryminowane
            > mniejszości, domagające się swoich praw.

Takimi wypowiedziami sam sie dyskredytujesz. Para lesbijek albo para gejow, to
            dwoje kochajacych sie doroslych ludzi ktorzy sa ze soba dobrowolnie, z milosci.
            Nie czynia nikomu krzywdy. Homoseksualizm to jest jedna z 3 seksualnosci w
            naturze: hetero,bi i homo. Pedofilia i zoofila to co innego, to zboczenia,
            zreszta poczytaj sobie na Wikipedii i dokrztalc sie.
            • kklement Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada 27.10.09, 07:48
              Jeszcze bardzo niedawno homoseksualizm nazywano zboczeniem. A tu
              nagle szast prast i już nim nie jest. Więc dlaczego nie miałoby to
              spotkać innych zaburzeń popędu seksualnego ? Skoro homoseksualizm
              jest rzekomo normą, to znaczy, że wszystko można za normę uznać.
        • Gość: Dycia Re: Kolejny artykuł o marszu, to już przesada IP: *.wroclaw.herbapol.pl 27.10.09, 08:06
          Kasiu,
          I teraz kobiety urządzają takie marsze - zapraszam 8 marca na rynek na manifę.
          I chociaż na kobiecym marszu dominowały hasła równości w pracy i na nim pojawili
          się narodowcy skandując "feministki to lesbijki" czy tez "feministki to
          faszystki" - co akurat może się rymuje ale w kontekście narodowców jest zabawne
          i ma drugie dno.

jrk1974: nikt Ci nie zabrania zorganizować marszu hetero - pytanie tylko o co
          hetero walczą? O zrozumienie?
          Manifestację mogą urządzić jedynie pary hetero żyjące w wolnym związku, ale z
          dużym prawdopodobieństwem na takim marszu też pojawią się narodowcy. Tylko co
          będą skandować? Ja stawiam na pochodne od syjonistów - w końcu prawdziwy
          polak-katolik bez ślubu nie żyje.

P.S.
          Co niektórzy z moich kolegów hetero chętnie manifestowali by za zniesieniem
          monogamii.
    • Gość: am Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.lanet.net.pl 26.10.09, 19:04
      Narodowcy, skini? Błahahahaha, patrząc po fotkach podpiętych do relacji z tych
      dwóch "imprez" widać że to tylko grupka głupawych dresiarzy którzy przed
      weekendowym uchlaniem się mieli spotkanie z derbowymi kolegami a jeszcze przed
      tym urządzili sobie before party na Rynku. Sorry, na takich ludzi z brakiem
      edukacji i chęci znalezienia jakiegokolwiek powodu do życia niema sensu zwracać
      uwagi. Do narodowców im bardzo daleko...
    • Gość: lesiop Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:14
      dfgfdg napisał:

> No widze ze lobby gejowskie we Wroclawiu coraz silniejsze.

Nie, nie, to nie tak...

To po prostu zwykłe pedały mają, nie wiedzieć czemu, szczerych zwolenników w
      lokalnym dodatku GW.

• Gość: Pol-Pot Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.09, 19:19
        > To po prostu zwykłe pedały mają, nie wiedzieć czemu, szczerych >zwolenników w
        > lokalnym dodatku GW.

We Wrocławiu nie ma takiej ilości pedalstwa, padli już na aids. Sądzę, że
        musieli być ściągnięci z importu.
        • Gość: jaco Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 19:57
          W sumie to brawa dla tych Panów "narodowców" za odwagę - że się o swoje dupy nie bali ;)
        • tia666 Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg 26.10.09, 20:14
          mam nadzieje ze ten kwiat "narodowy" to tez z importu...
    • Gość: wrocławianin30 Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.e-wro.net.pl 26.10.09, 20:18
      "Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręgierzem"

Nie rozumiem tego tytułu. Nie jestem ani gejem, nie nie brałem
      (nigdy) udziału w tego typu heppeningach. Jestem młodym
      wrocławianinem, pracującym, żyjącym w tym mieście i raz jeszcze
      napisze że tytuł tego artykułu jest dla mnie po prostu debilny.

Jaka myśl narodowa?

Byłem (przypadkowo, wracając z pracy) w pobliżu tego całego cyrku,
      miałem okazję z bliska obserwować paru tych tzw.narodowców i sie
      pytam, JAK DO CHOLERY MYŚL?

Tak to można powiedzieć o jakimś tam giertychu (celowo z małej
      litery) czy innym populistycznym, skrajnym polityku, ideowcu ale tam
      to była zwyczajna osiedlowa (mam na myśli te osiedla-sypialnie z
      wielkiej płyty) chuliganeria na codzień okupująca lokalne monopole i
      dokonująca drobnych rozbojów i wymuszeń!
      Przecież te młodociane, zdemoralizowane stadionowe obszczymurki bez
      wykształcenia, bez przyszłości nawet nie wiedzą o co chodziło i po
      co. Było hasło, miała być zadyma, teraz w rynku, po południu na
      stadionie przy oporowskiej i było git.

Ja nie wiem czy bardziej bać się tej poowijanej szalikami,
      zakapturzonej bandy młodocianych degeneratów czy tego przygłupa z
      wyborczej który nazywa taką zbieraninę z najgorszych wrocławskich
      osiedlowych slamsów "młodą myślą narodową". Nawet jeśli redaktor
      zrobił to ironicznie to mnie ta ironia nie bawi.

Co do marszu. Mam mieszane uczucie. Z jednej strony nie
      przeszkadzają mi ani geje ani lesbijki, nie miałbym nic przeciwko
      aby na ccodzień pracować z taką osobą, czy mieć takich znajomych.
      Z drugiej takie publiczne afiszowanie się, ten cały szum,
      prowokowanie...
      Jak byłem mały sam miałem "przyjemność" na własnej skórze przekonać
      się co to znaczy nietolerancja, brak akceptacji otoczenia i agresja
      za tym idąca (chodziło o pochodzenie jednego z moich rodziców), ale
      takie takie publiczne manifestowanie swoich preferencji
      seksualnych...cóż, sam nie wiem.
      Może wszyscy potrzebujemy po prostu trochę czasu, podobno czas
      najlepszym lekarstwem na wszystko.
      • Gość: KS Tęcza Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.09, 20:40
        No ale to nie było "takie publiczne manifestowanie swoich preferencji
        seksualnych". Po prostu jest pewna grupa ludzi, która jest dyskryminowana na różne sposoby i domaga się swoich praw oraz większej tolerancji. I tyle. Ciężko, żeby się domagali nie mówiąc kim są. Zresztą takie żądanie już jest dyskryminujące.
        • Gość: lesiop Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 21:24
          Gość portalu: KS Tęcza napisał(a):

> Po prostu jest pewna grupa ludzi, która jest dyskryminowana na r
          > óżne sposoby i domaga się swoich praw oraz większej tolerancji.

JEST dyskryminowana, czy tylko tak się im wydaje??? ;P

> I tyle. Ciężko, żeby się domagali nie mówiąc kim są.

Tzn. kim oni są? To są pederaści? A niech to głośno powiedzą :D
          Posłuchamy.
          • Gość: KS Tęcza Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.09, 21:47
            > JEST dyskryminowana, czy tylko tak się im wydaje??? ;P

Czyli fizyczny atak tej grupki troglodytów w szalikach to była zbiorowa halucynacja?
            • Gość: lesiop Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 22:10
              Gość portalu: KS Tęcza napisał(a):

> Czyli fizyczny atak tej grupki troglodytów w szalikach to była
              > zbiorowa halucynacja?

Fucktycznie jesteś przykładem tolerancji... :D

A wracając do meritum: czyżby pedały to są jasnowidze i zaczęły protest
              przeciwko temu to nastąpiło później? :D

• Gość: KS Tęcza Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.mm.pl 26.10.09, 22:30
                Nie ma tolerancji dla wrogów tolerancji :)
                Podstawowa zasada.
                Atak ten był tylko przykładem na brak tolerancji. Były takie wcześniej. Nie
                zauważyłeś?
            • Gość: ajdy Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.md4.pl 28.10.09, 06:48
              Patrząc na zdjęcia i wideo to ci atakujący troglodyci, byli nie w szalikach, ale
              w hełmach i to na dodatek historycznych.
              Swoją drogą ciekawe, że w GW praktycznie nie ma zdjęć z marszu hiv-ów, a tylko
              szaliki i policja. Wstyd pokazać, bo by się okazało, że ta grupka nijak ma się
              do zapewnień o masowości "dyskryminowany" gejów i lesb.?
              Uważam też, że porównywanie ruchów homo do feministek ma się jak porównywanie
              grupki spod pręgierza do ruchów narodowych.
        • Gość: Pol-Pot Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.09, 22:37
          >o prostu jest pewna grupa ludzi, która jest dyskryminowana na r
          > óżne sposoby i domaga się swoich praw oraz większej tolerancji. I tyle.

Ta grupka ludzi chce byc dyskryminowana. Nikt im nie zabrania chodzenia do
          pedalskich klubów, nikt im nie zabrania uprawiania pedalskiego seksu, nikt im
          nie zabrania pedalskich pocałunków. Brak zgody na adopcje dzieci nie jest
          dyskryminacją, jest rozsądnym zachowaniem. Dewiacja jest dewiacją ale żyjemy w
          wolnym kraju gdzie dewiant może rozwijać swoje zamiłowania, ale niech nie
          oczekuje podziwu społeczeństwa. To że ludzie was nie kochają jest związane ze
          zdrowymi mechanizmami psychicznymi (czy jak kto woli psychologicznymi). Nie
          jestem związany ze środowiskiem pedalskim ale znam osobiście jednego pedała, nie
          pałam do niego nienawiścią niech robi co uważa za przyjemne dla niego, jeżeli
          już musi się skupiać na rzeczach nie związanych z jego rozwojem osobowości a
          bardziej na rzeczach osiągnięcia orgazmu w odbycie przyjaciela jego sprawa, ale
          nie chciałbym go oglądać "walczącego" o akceptację społeczeństwa. Nikt go nie
          musi akceptować bo to też jest związane z wolnością. Można go tylko tolerować
          tak jak toleruje się pijaków, ćpunów itd... Może oni też wystąpią z akcjami
          marszy o poszanowanie ich godności i praw. Może powiedzą nam że jesteśmy
          żulofobami i muszą założyć kampanię przeciw żulofobii. Wytłumaczą nam, że dzieci
          wcale nie mają źle z rodzicami żulami, że żule muszą dostać specjalne prawa, bo
          jeżeli ich nie dostaną to oznacza że są dyskryminowani...
          • Gość: KS Tęcza Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.wroclaw.mm.pl 27.10.09, 00:15
            > Ta grupka ludzi chce byc dyskryminowana

Pewnie, masochiści.

> Nikt im nie zabrania chodzenia do
            > pedalskich klubów, nikt im nie zabrania uprawiania pedalskiego
            > seksu, nikt im
            > nie zabrania pedalskich pocałunków

Wielu im zabrania. A niektórzy używają też homofobicznego nazewnictwa. Inni
            fizycznie atakują. Ty też tego nie widzisz?

> Brak zgody na adopcje dzieci nie jest dyskryminacją

Nie było mowy o adopcji na tej manifestacji.

> ale znam osobiście jednego pedała, nie
            > pałam do niego nienawiścią

Co za łaska!

> Można go tylko tolerować

No to już jakiś postęp. Cierpliwa praca u podstaw przynosi efekty...
            • Gość: Pol-Pot Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 07:54
              > > Można go tylko tolerować
              >
              > No to już jakiś postęp. Cierpliwa praca u podstaw przynosi efekty...

To nie wasza zasługa. Każdemu człowiekowi należy się jakiś szacunek. Nawet
              dewiantom. Czekam z niecierpliwościom jakie kolejne akty nietolerancji zapodasz.
          • 45rtg Adopcja to skomplikowanana sprawa 27.10.09, 12:47
            Z adoptowaniem dzieci przez homoseksualistów nie jest tak prosto.
            Czy naprawdę uważasz że naturalniejsze dla dziecka jest chowanie się
            w 20-osobowym kołchozie domu dziecka z portierem 24/7 i panem
            wychowawcą od 9 to 17? Przecież nie ma tak, że "podaż" dzieci do
            adopcji jest mniejsza od "popytu", nie ma tak że homoseksualiści
            będą podbierać dzieci parom heteroseksualnym. Chyba lepiej żeby
            dziecko miało chociaż tak niedoskonałą rodzinę, ale jednak rodzinę,
            niż żeby je wychowywał bidul, co?
      • Gość: ak Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: 77.255.193.* 04.11.09, 11:05
        Tak to można powiedzieć o jakimś tam giertychu (celowo z małej
        litery) czy innym populistycznym, skrajnym polityku, ideowcu ale tam
        to była zwyczajna osiedlowa (mam na myśli te osiedla-sypialnie z
        wielkiej płyty) chuliganeria na codzień okupująca lokalne monopole i
        dokonująca drobnych rozbojów i wymuszeń!
        Przecież te młodociane, zdemoralizowane stadionowe obszczymurki bez
        wykształcenia, bez przyszłości nawet nie wiedzą o co chodziło i po
        co. Było hasło, miała być zadyma, teraz w rynku, po południu na
        stadionie przy oporowskiej i było git.

Ja nie wiem czy bardziej bać się tej poowijanej szalikami,
        zakapturzonej bandy młodocianych degeneratów czy tego przygłupa z
        wyborczej który nazywa taką zbieraninę z najgorszych wrocławskich
        osiedlowych slamsów "młodą myślą narodową". Nawet jeśli redaktor
        zrobił to ironicznie to mnie ta ironia nie bawi.

1) Redaktor nie"zrobił" tego ironicznie. Redaktor, jak przystało na
        potencjalnie piszącego w "Wysokich obciachach", czyni starania byśmy
        tak właśnie widzieli inaczej myślących, czyli, według niego, chorych.
        2) Zalecam ostrożność - za takie epitety można wylądować w sądzie.
        3) Uważaj, ludzie Cię obserwują. Widzą trzydziestoletniego, niby już
        dorosłego, ale niezbyt jeszcze mądrego, bezbronnego na razie wobec
        wszech ogarniającej nas nietolerancji, domagagającej się coraz
        większej swobody i tolerancji.
        Czytaj uważnie (zwłaszcza "W"). Nie jest prawdą np., że bicie w
        bębny, trąbienia i wykrzykiwanie haseł przez g i l to zachowanie
        głośne, a okrzyki wznoszone przez kontrmanifestantów, to hałas.
        Kilkudziesięciu (pw) n-latków nie przekrzyczy kilkuset zwiezionych z
        kraju i zza granicy osobników, którzy wiedzy o homosekaliżmie (jego
        definicji) szukają w Wikipedii (biedni starożytni (geje?).
        4) Myśl pozytywnie. Gdy szczasz czasem (preciez nie zrobisz w
        spodnie) w trawę lub na murek, podumaj o innych będących w tej
        sytuacji z powodu braku szaletów, bo przez dziesięciolecia komuny
        wolno bylo pisiać na murki, a nie było wolno na nich pisać.
        I tak było do czasu, gdy Ty biegałeś w pieluchch, a myśmy
        stworzyli "Wyborczą". Byliśmy młodzi, trzydziestoletni, nie
        przewidzieliśmy, że niedługo zostaniemy "oszołomami" i będą nas,
        naszą dumę, inteligencję i przez wieki wpajane w rodzinie zasady
        obrażać redaktorzy na "wysokich obcasach".
        Pozdrawiam.
        Wychowany na biskupińskim willowisku, a przez parowóz dziejów
        przenisiony do blokowiska /ak/
    • ergo12 Co to jest myśl narodowa? 26.10.09, 22:01
      W wolnej Europie?
    • korcia2000 Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręgie... 26.10.09, 22:54
      Dlaczego dąży się do zakazu prezentowania a nawet posiadania tzw. symboli
      faszyzmu i komunizmu, nawet koszulek z Che Guevarą, a nie reaguje się na
      publiczne głoszenie faszystowskich haseł i poglądów? Konsekwentnie trzeba
      zdelegalizować organizacje o profilu neofaszystowskim, a propagatorów karać...
    • Gość: xyz Re: Jak młoda myśl narodowa podskakiwała pod Pręg IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.09, 08:44
      Dysleksja to choroba?
      A dysgrafia też?
      Chorzy na ww przypadłości żądają uładtwień, bo są chorzy - nie do
      końca sprawni.

Hmm? Homoseksualizm to norma. Czegoś tu nie rozumiem?
      • Gość: Łysy 888 To co z ego że R.Dmowski był pederastom ? IP: *.chello.pl 05.11.09, 15:15
        Jebać PZPN !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka