Dodaj do ulubionych

Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkowe ...

IP: *.magma-net.pl 16.01.04, 21:21
I cóż w tym dziwnego?? Każdy ma prawo prywatnie zaprosić kogo chce i gdzie
chce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 16.01.04, 21:29
      Ciekawe kiedy narodziła sie ta nowa świecka tradycja? ;)
      • Gość: ja Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.lanet.wroc.pl 17.01.04, 11:58
        "Zakąseczki"
    • Gość: remiq Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 22:02
      czujni dziennikarze GW powinni jeszcze ustawić się z alkomatami przy
      samochodach biesiadników:))
    • Gość: czas Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.coxfiber.net 16.01.04, 23:39
      Ciekawy koncept, zwyciestwo trzeba fetowac ze swoimi, czemu nie. Brawo Panie
      Hrabio! Pan Zapotoczny chyba browaru nie pije. Ma gorzkie zale, trzeba zmienic
      ustawe o wychowaniu w trzezwosci. Sprawa konfliktu interesow tego osobnika nadal
      pozostaje w cieniu. Czy redakcja nie na to czasu?
    • Gość: pipi laksztrum impreza IP: *.provider.pl 17.01.04, 11:40
      kociembe odwiezli?? coby nie musial sam wracac, na trawniku parkowac i
      nieprzyjemnosci znow sie nabawić...
      • Gość: yoga Re: impreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 12:12
        Ale sobie jaja robicie .Przecierz to normalne.Przy piwku rozmawia się
        lepiej.
      • Gość: Władysław Re: impreza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 13:52
        Panowie władza tymczasowa!
        A może byście tak wyjechali poza Wrocław i nie robili takich manifestacji jak
        niegdys PZPR?
    • Gość: ro-ro Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 17.01.04, 13:30
      Wychodzi na to, że wrocławskich radnych można tanio kupić - wystarczy browarek
      i zakąseczka. Ja mam interes do zarządu miasta, a właściwie do wydziału
      inicjatyw gospodarczych - flaszka murowana!
    • wielki_czarownik Też bym SLDowców nie zaprosił. 17.01.04, 13:40
      Z komunistami i socjalistami nie piję.
    • Gość: wrocławianin Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 16:17
      pisowcy sprzedają się za zakąseczki ,hańba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Wrocek Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.dialup.mindspring.com 18.01.04, 07:04
        Zapominacie ,lub nie wiecie czyja to jest ta wspaniala knajpa !Tak to tego
        faceta ,ktory narobil wiele dlugow w piwiarni w klubie sportowym"GWARDIA"
        Prowadzone jest przeci niemu sledztwo w tej sprawie . I co to nasi radni i
        prezydent nic o tym nie wiedza ? POPRAWNOSC POLITYCZNA ! MORALNOSC !
        • Gość: justicje Re: Przy piwie radni koalicyjni opijali czwartkow IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 13:30
          My nie zapominamy, ale nasza władza po piwku chyba zapomniała ...

Niedawno w Warszawie pewna pani prokurator spędzała sylwestra
          z przedstawicielem tzw. "światka" i została "zdjęta": może i nasi radni POPiS
          skapitulują ?
          A może bezRADNIe rozłożą ręce i powiedzą: "mśmy nie wiedzieli", bo gazet nie
          czytamy ?
          • Gość: Rafis nie płaczcie :) IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 18.01.04, 14:32
            moż enastępnym razem was zaproszą jeśli nie będziecie mącić :)
            Chyba, ze juz nie będzie takiego klubu jak SLD!
            • Gość: Emeryt Re: Oj Rafisku, żebys sie nie przeliczył! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.04, 16:11
              Tyle lat walczysz z komuną, a ona trwa. Teraz pewnie wzmocni szeregi
              Samoobrony, przeczeka spokojnie kolejne rządy TKM-owców, żeby bez wysiłku wziąć
              władzę. I tak co cztery lata. Tyle, że piwo coraz cieńsze i dygnitarze jacyś
              tacy. Bez służbowych szynelek słabowicie wyglądają. Ale to wiadomo, że na
              cudzym wikcie trudno się wyżywić.
              • Gość: Rafis emeryci mogą się juz nie doczekać :) IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 18.01.04, 17:07
                Gość portalu: Emeryt napisał(a):

> Tyle lat walczysz z komuną, a ona trwa. Teraz pewnie wzmocni szeregi
                > Samoobrony, przeczeka spokojnie kolejne rządy TKM-owców, żeby bez wysiłku
                wziąć
                >
                > władzę. I tak co cztery lata. Tyle, że piwo coraz cieńsze i dygnitarze jacyś
                > tacy. Bez służbowych szynelek słabowicie wyglądają. Ale to wiadomo, że na
                > cudzym wikcie trudno się wyżywić.

Trwa ta komuna ale jakoś we Wrocławiu jej nie widac od 14 lat, gdzies się
                schowała? :) no chyba, że nadal czeka tylko że czasu nie starczy.
                • Gość: Emeryt Re: Strachy na Lachy! :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.04, 17:39
                  Pani prof. Gilowska stwierdziła, że planu Hausnera nie ma. Nie mam się więc
                  czego bać. Nadwyżki z emerytury ulokowałem w akcjach Koegeneracji (MPEC) i to
                  mnie trochę martwi bo pisałeś, że firma ta z mocy ustawy jest niedochodowa. Ale
                  nowy inwestor mam nadzieję, że to zmieni. Napewno lepiej więcej płacić za
                  ciepło niż tracić na akcjach. Tegoroczną rewaloryzację przekażę na budowę
                  wiaduktu na Klecińskiej, więc obwodnica śródmiejska zostanie zapięta. A tak dla
                  Twojej informacji to PO zawrze sojusz z KPRE więc i ja na bankiet się załapię.
                  Dobrze ten rok się zaczął.
                • Gość: justicje Re: Komuna prim IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 17:55
                  > Trwa ta komuna ale jakoś we Wrocławiu jej nie widac od 14 lat, gdzies się
                  > schowała? :) no chyba, że nadal czeka tylko że czasu nie starczy.

Komuna jest od 14 lat w innym, nowym wydaniu.
                  A ty jesteś jej sekretarzem wydziału propagandy: w internecie.
                  Sie pozmieniało: technika idzie wprzód, tylko ludzie jakoś tacy sami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka