konsum5 09.07.06, 10:42 .widziałem plakaty Pub zaprasza, na świeżym powietrzu, na oglądanie meczu. jak wrócę na czas i w dobrym stanie z "15-go", to zajrzę. Uf co za gorąc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-alutka Pewnie nie powinnam... 09.07.06, 16:38 ...ale co tam i tak wciąz trafiam kulą w płot. Włosi będą mistrzami, a Francuzi Vice!...Albo odwrotnie ☺ Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Wyhrajut Francuzy 2:1? Pobaczymo :) 09.07.06, 17:59 ...ale co tam i tak wciąz trafiam kulą w płot. Włosi będą mistrzami, a Francuzi Vice!...Albo odwrotnie ☺ -------------------------------- Ja dumaju szczo wyhrajut Francuzy 2:1. A jak bude to pobaczymo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Re: WIELKI FINAŁ 09.07.06, 21:39 Moim zdaniem, makaroniarze nie zasluguja na tytul mistrza, bo gdy brakuje im umiejetnosci/kondycji, graja nieczysto lub wprost symuluja... Odpowiedz Link Zgłoś
pidlasze Brawo!!! Zidane! 09.07.06, 22:22 Nawet wampira moze kiedys krew zalac!!! Szkoda tylko ze makaroni wstal... Odpowiedz Link Zgłoś