Dodaj do ulubionych

budowa na Armii Krajowej

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 12:56
Mam pytanie: czy ktoś może wie co buduje się na Armii Krajowej tuż obok
Transbudu, zaraz obok torów kolejowych na Opole? Z góry dzięki. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jajaccek Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 07.02.02, 21:56
      Ja tez chce wiedziec.Co toto ma byc.Pozdr.
    • Gość: MKK Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 22:30
      Jestem kolejną ciekawską ... a codziennie przejeżdżam ulicą Armii Krajowej.
      • Gość: Jajaccek Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 07.02.02, 22:40
        Ja tez kiedys codziennie przejezdzalem. I znowu mam zamiar przejezdzac.Ale
        przejezdzac w niewiedzy.???
      • Gość: pulp Re: budowa na Armii Krajowej IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 22:40
        może wreszcie ktoś zaspoki naszą ciekawość?
        • Gość: wroclawi gdzie jest roberto ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 00:32
          • #roberto65 Re: TU ROBERTO !!! 08.02.02, 00:58
            Witam !!!
            Jestem (choć już nie mam tyle czasuna FORUM co kiedyś)

Ta inwestycja o którą pytacie moi mili to budowa kompleksu magazynowo -
            biurowego firmy ATAL INVEST. Do końca maja 2002 mają powstać 3 hale magazynowe
            o łącznej pow użytkowej 11.00 m2 oraz biurowiec o pow 25000 m2 oraz plac
            manewrowy i postojowy na 200 Tirów. ATAL INVEST buduje też tzw: "Błękitne
            Osiedle" na wrocławskim GAJU (ul. Czerniawska).

Strona www firmy ATAL INVEST to: www.atal.pl

A podstrona o inwestycjach we Wrocławiu to:

www.atal.pl/IE/lokalizacje_wr.html

ps: Jeżeli macie jakieś pytania o inne inwestycje w naszym mieście - to piszcie
            śmiało. Jeżeli tylko coś będę o danej inwestycji wiedział to postaram się na
            FORUM odpowiedzieć...

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
            • Gość: tos Re: TU TOS !!! IP: 192.168.1.* 08.02.02, 09:30
              #roberto65 napisał(a):

> ps: Jeżeli macie jakieś pytania o inne inwestycje w naszym mieście - to piszcie
              >
              > śmiało. Jeżeli tylko coś będę o danej inwestycji wiedział to postaram się na
              > FORUM odpowiedzieć...

Chciałbym Ciebie poprosić ponownie o info nt. obecnych i planowanych inwestycjach
              przemysłowych we Wrocku i Dolnym Śl. Z góry dzięki.
            • Gość: clip Re: TU ROBERTO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 09:49
              #roberto65 napisał(a):

> Witam !!!
              > Jestem (choć już nie mam tyle czasuna FORUM co kiedyś)
              >
              > Ta inwestycja o którą pytacie moi mili to budowa kompleksu magazynowo -
              > biurowego firmy ATAL INVEST. Do końca maja 2002 mają powstać 3 hale magazynowe
              > o łącznej pow użytkowej 11.00 m2 oraz biurowiec o pow 25000 m2 oraz plac
              > manewrowy i postojowy na 200 Tirów. ATAL INVEST buduje też tzw: "Błękitne
              > Osiedle" na wrocławskim GAJU (ul. Czerniawska).
              >
              > Strona www firmy ATAL INVEST to: www.atal.pl
              >
              > A podstrona o inwestycjach we Wrocławiu to:
              >
              > www.atal.pl/IE/lokalizacje_wr.html
              >
              >
              > ps: Jeżeli macie jakieś pytania o inne inwestycje w naszym mieście - to piszcie
              >
              > śmiało. Jeżeli tylko coś będę o danej inwestycji wiedział to postaram się na
              > FORUM odpowiedzieć...
              >
              > Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

11.000 m2 plus 2500 m2 - czeski blad, "zaginely" ci 0 a w drogim przypadku jedno
              zero za duzo

• Gość: maciek Re: TU ROBERTO !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.02, 11:17
              z tymi tirami to przesadziłeś wjdzie góra 20 ;-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka