mejlmi 05.11.09, 18:45 Brawo Panie Pawle! Pozdrowienia dla Orlów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clepsydra Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć f... 05.11.09, 19:35 By do fryzjera poszedl ten Pawel - hipis jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
doggod Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć f... 05.11.09, 19:46 Gratulacje dla Orlow i wyrazy uznania dla Pawla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nop zakaz pedalowania! IP: 67.159.5.* 05.11.09, 19:49 niech jezdza skuterami chociaz, bo wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
steinway Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć f... 05.11.09, 19:54 Super pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Za..bista inicjatywa,ale co sie dziwic 05.11.09, 20:04 w Etiopii nie robia problemow z zalozeniem firmy Odpowiedz Link Zgłoś
mia2006 Re: Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć 05.11.09, 21:14 czapki z głów dla Pana! mega pozytywna zmiana dla tych ludzi ale pewnie też i dla Pana :) to właśnie daje napęd w życiu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć f... 05.11.09, 21:21 Niesamowity facet. Malo kto odwazylby sie szczegolnie w tym wieku na taki krok i zrobic cos dla innych. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć IP: *.mnc.pl 07.11.09, 10:44 To nie on, nierzetelni dziennikarze nie sprawdzaja tego co pisza. On tam tylko pojechal szkolic ludzi a calosc pomysl organizacja i wykonanie robi ktos inny, kto jest zbyt skromny zeby wyskakiwac na pierwsze strony gazet. Odpowiedz Link Zgłoś
szymsbike Gratulacje Piko 05.11.09, 21:52 Gratulacje Piko, widzę że firma się kręci i już niedługo będziecie świadczyć usługi międzynarodowe. Myślę, że i na filię w Nysie kiedyś przyjdzie czas Please!!! Pozdrowienia i powodzenia Szyms Odpowiedz Link Zgłoś
marzena.ch Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć f... 05.11.09, 21:54 pawla nie znam. ale z darii dumna jestem. i z tej okazji ten post. my hero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska.D Re: Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 09:27 Ja Pawla tez nie znam ale znam Darunie i znam Pania Marzene.Ch:D Smieszne odnalezc wpis siostry:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula. r. Re: Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć IP: 212.160.91.* 06.11.09, 12:02 tez pawła nie znam, ale sądze, ze rola daruni została tu jednak znacznie zminimalizowana. o. etiopiski.wordpress.com/2009/09/05/463 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Paweł :) Re: Wrocławianin szkolił Etiopczyków, jak założyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 13:07 zgadzam się z przedmówcą ... w trakcie wywiadu naciskałem Panią redaktor o kontakt z Darią, żeby dokładnie zrozumiała tą inicjatywę ale niestety wyszło jak wyszło ... największe uznanie należy się Darii, a ja mogę jej tylko podziękować, że mnie do tego projektu zaprosiła ... piko Odpowiedz Link Zgłoś