Gość: Gosia IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 07:26 Czym można się wspomagać podczas nauki przed egzaminem, tak aby poprawić koncentrację i zdolność zapamiętywania? Mam ogrom materiału, a czasu bardzo mało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: lek na koncentrację? IP: 212.33.66.* 07.03.03, 09:52 Najlepiej środki typu: Żeń-szeń(Bodymax), Lecytyna, podobno jest w aptekach rodzaj wyciągu z południowoamerykańskiej rośliny kava-kava, tylko nie wiem w jakiej postaci. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: lek na koncentrację? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 10:17 Dzięki za podpowiedź, podobno lecytyna jest różnych producentów i co się z tym wiąże jest zróżnicowana cenowo, czy ma to jakieś znaczenie i jeżeli tak to na czym polegają te różnice. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asu Re: lek na koncentrację? IP: *.com.pl 07.03.03, 12:54 sproboj tak z 5 red bulli daja takiego kopa ze sie uczysz uczysz i mic wiecej cie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: lek na koncentrację? IP: 212.33.66.* 08.03.03, 15:39 Jeżeli chodzi o lecytynę to najlepszy jest ponoć preparat Buerlecitin(czy jakoś tak)w płynie lub tabletkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: lek na koncentrację? IP: 212.33.66.* 08.03.03, 15:42 Dlaczego jest najlepszy tego dokładnie nie wiem ale chyba jest to związane z naturalnym jej pochodzeniem(soja)i wzbogaceniem w wit. E. Odpowiedz Link Zgłoś