j.b 03.07.10, 22:42 niewiem moze byl juz taki wątek jesli tak to sory Yy mam pytanie czy ktos z was choruje na cukrzyce jesli tak to napiszcie Jak się z tym czujecie czy radzicie sobie ??? PS.prosze nie usuwac tego wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shibuu_ Re: nie, nie choruję, ale... 03.07.10, 22:54 ... moja koleżanka z równoległej klasy choruje na cukrzyce. Współczuję wszystkim tym którzy chorują na tą chorobę, te wszystkie kłucia, ograniczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
upsssx3 Ja też nie choruję. 03.07.10, 22:55 Ale moja babcia tak. Radzi sobie z tym znakomicie według mnie... Ja bym nie mogła se tyle zastrzyków robić dziennie, a ona daje rade.. Za to ją podziwiam ; o Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: odpowiedz prosze;p 03.07.10, 22:54 Nie choruję, ale znam dziewczynkę chorą na cukrzycę. Prowadzi zdrowy tryb życia, jest wesoła, pogodna, korzysta z życia! Po prostu przywykła. Odpowiedz Link Zgłoś
j.b Re: odpowiedz prosze;p 03.07.10, 22:56 aha no wlasnie tez choruje na cukrzyce;p chociaz czasem nie jest mi łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
twilightowa16 Re: odpowiedz prosze;p 03.07.10, 23:13 nie choruje . bony-biedronki6.tk/ Odpowiedz Link Zgłoś