Dodaj do ulubionych

DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ??

IP: *.lanet.wroc.pl 28.01.04, 16:47
Czy znacie fryzjera, któremu możecie spokojnie powierzyć swoje włosy? Chodzi
o strzyżenie, po którym nie będę
miała problemów z ułożeniem. Niestety nie stać mnie na bardzo drogiego
fryzjera.

Jestem zachwycona otwartością Lenki z Gdańska. Gdybym mieszkała w tym mieście
poleciałabym na skrzydłach do tego fryzjera. Tym bardziej, że cena jest
przyjemna.
---------------------------------------------------------------------
cyt. Lenki
Polecam "Maximusa" na Morenie tel.601 552 323.Umawiaj sie do Macka.wlasnie
wczoraj wrocilam od niego-jestem jak zwykle ZACHWYCONA(chociaz to jeszcze za
malo powiedziane;) ).Chlopak jest najlepszym fryzjerem z jakim sie w zyciu
zetknelam.Warto do niego pojsc chociazby po to, zeby zobaczyc jak powinny byc
traktowane klientki.Idac do niego nie musisz miec zadnej wizji wlasnej
fryzury-
wszystko Maciek wymysli.Jego ambicja jest,by kazda dziewczyna wyszla od niego
z
usmiechem na ustach.Zebys widziala z jakim namaszczeniem strzyze i uklada
kazdy wlosek:)!Poza tym jego meskie oko trafnie oceni co zrobic na glowie,
zeby
kobieta podobala sie mezczyznom.Sprobuj pojsc do niego,a gwarantuje ze nie
pozalujesz-to naprawde fryzjer z powolania, cieszy sie z tego co robi.wlosy
ukladaja sie swietnie,zwlaszcza do scinania kreconych ma obledny talent.
No i tak sie moglabym nad nim rozplywac i rozplywac...chlopak wart jest
najlepszych pochwal!!Strzyzenie kosztuje ponizej 50.Ja wczoraj za pasemka i
strzyzenie(siedzialam u niego ponad 3h!) zaplacilam 125zl.
-----------------------------------------------------------------------

Bardzo proszę o pomoc, z góry pięknie dziękuję :)))))

Obserwuj wątek
    • Gość: tangerines Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 28.01.04, 17:12
      Monika z salonu Regina ul. Piwna 25a (okolice pl. Grunwaldzkiego).
      • Gość: Mysza Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.lanet.wroc.pl 28.01.04, 23:07
        Bardzo dziękuję za pomoc :)
        • Gość: Mysza Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.lanet.wroc.pl 28.01.04, 23:24
          Czy mogłabym poznać Twoją opinię na temat wykonywanych przez P.Monikę usług??
          Tak jak wcześniej napisałam najbardziej zależy mi na fachowym ścięciu włosów,
          lecz poza tym chciałabym zrobić delikatne pasemka.

Bedę wdzięczna za Twoją odpowiedź :)
          • joko5 Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? 03.02.04, 11:17
            Polecam Anię Kołodziejczak z salonu Laurent ul. Świdnicka. Dobiera fryzurę do
            urody, sylwetki i oczywiście do rodzaju włosów. Strzyżenie krótkich włosów ok.
            50PLN chodzę do Niej od trzech lat nie zmienię Jej za żadne skarby.
          • Gość: tangerines Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 05.02.04, 15:20
            Ja u niej właśnie ścinam włosy, kiedyś robiłam też pasemka. Byłam zadowolona z
            fryzur na długich włosach teraz ściełam na krótko i też jest OK. Włosy dobrze
            się układają. Nigdy nie wprowadza zmian bez mojej zgody. Jestem zawsze bardzo
            zadowolona. Fryzjer jest w miarę tani (w porównaniu do pseudo salonów w
            okolicach rynku) ale i elegancki.
    • Gość: mira Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: 10.40.68.* 03.02.04, 13:35
      sama szukam dobrego fryca we wrocławiu
      narazie znam tylko kiepskich
      1-wszy szok przezyłam po wyjsciu od fryzjera w koronie,pani zrobiła dokładnie to
      co nie chiałam(pokazałm jej na zdjeciu-mówiąc-tego ni chce)
      2-to w balatonie na kiełbaśniczej, był tam kiedys bystry fryzjer ,który po
      trzech sekundach wzbudził moje azufanie, wróciłam po pół roku -on pojechał do
      londynu-te kobiety które go zastępuje nadja sie by strzyc przedzkolaków, a nie
      kobiety
      to co zrobiły mi na głowie nazywa sie "bagno"
      • Gość: jola Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 05.02.04, 16:31
        polecam mały salonik na Karłowicach - "Szalone Nożyczki", poszłam kiedyś
        podciąc tylko włosy i zostałam stałą klientką. Ceny rewelacyjne, strzyżenie 15
        zł, z modelowaniem 18 zł, pasemka nie przekraczaja podobno 100 zł. Polecam p.
        Beatę - młoda dziewczyna, ale ma oko i umiejętności. Byłam już u niej kilka
        razy - wrzeszcie z powodu niskiej ceny moge sobie pozwolic na chodzenie do
        fryzjera co miesiąc- i zawsze wychodziłam z super fryzurą.
        • Gość: marta Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.04, 23:00
          gdzie dokładnie jest salon szalone nozyczki?
          • Gość: at szalone nożyczki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.04, 12:35
            pl. Piłsudskiego 11
            tel. 326 14 99
            :)
            ja akurat polecam p. Marinę
            • Gość: f Re: szalone nożyczki IP: *.crowley.pl 09.11.04, 10:47
              tez tam bylam milo, pracuja na dobrych kosmetykach i rzeczywiscie tanio, ale
              zle trfiła, na taka blondynke nie zdecydowana, strachliwą (ale źle nie
              wyglądałam-zaplacilam 10 zł) ponoć najlepsza jest p.Regina
        • Gość: Dorota Stenka Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 22:06
          A ja nie byłam zadowolona.Ceny fakt niskie ale efekt taki sobie.Ale może to ja
          miałam pecha.Dorota
      • Gość: dziki Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: 62.233.144.* 30.06.04, 13:58
        A ja dodam jeszcze jedna mozliwosć. Jesli ktos ma ochote na ciekawa przygode
        to polecam Pracownie Fryzur na ul. Drobnera (7881973). Chłopaki nie dosć, ze
        rewelacyjnie dbaja o włosy to jeszcze stworzyli niezły klimat w salonie i
        czujesz sie rewelacyjnie!!!Ceny tez ok (40-50zł ściencie, 100-160 kolor).
    • Gość: Monika Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 14:30
      Dziewczyny - z całą odpowiedzialnością polecam Kasięz Jean Louis David. Fachowo
      doradzi, obcina bardzo precyzyjnie a co najważniejsze - zawsze robi to z
      uśmiechem :) No i jeszcze cena - poniżej 50zł a w poniedziałki 39,-
      • Gość: Marzena Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 00:47
        Gorąco polecam Jacka Tatara z La Grand Salon przy. W. Stwosza. Jest
        rewelacyjny! Potrafi dobrać fryzurę do twarzy, stylu, rodzaju włosów a jej
        ułożenie w domu zajmuje chwilke (zresztą pokazał mi kilka trików). Jestem jego
        stałą klientką - co miesiac farbowanie i korekta fryzury. Koloryzacja nigdy
        mnie nie zawiodła. Do tego salon jest bardzo elagancki a ceny jak gdzie indziej.
        Dobrze wspominam Anie Kołodziejczyk i Bartka z Laurenta przy ul. Świdnickiej.
        Jednak Jacka cenie znacznie wyżej.
        strona www.legrandsalon.pl
        • Gość: e Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 06.03.04, 18:08
          a jakie ceny w le grand?
    • Gość: wuem Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.visp.energis.pl 06.03.04, 00:36
      z całą pewnościa polecam Marzenkę z "Fryzjera" na ul.Legnickiej zaraz przy pl.1
      Maja,przy samej kładce,cena ścięcia 17 zł,pasemka ok 60zł,rewelacja!!!!polecam!!
    • mamazy Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? 07.03.04, 01:33
      witaj!
      naprawde warto wybrac sie do Pana Grzegorza z UPIĘKSZALNI przy ul.
      Jarzębinowej! strzyzenie ok 50 zł, farba + strzyzenie od 150zł
      jest swietny! swietny! swietny!! pod kazdym wzgledem! a do tego i przystojny
      wiec milo popatrzec i nie gada - tak jak wiekszosc fryzjerow bez sensu i wciaz!
      w upiekszalni jest milo! cicho! i fachowo!
    • Gość: jajarz Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 15:31
      najlepszy fryzjer to maszynka za 19,90
      • Gość: uparta1 Re: DOBRY FRYZJER WE WROCŁAWIU ?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.04, 15:15
        PRACOWNIA FRYZUR NA ULICY DROBNERA - REWELACJA! BYLAM PIERWSZY RAZ I JESTEM
        BAAAARDZO ZADOWOLONA! PROFESJONALNE USŁUGI W PRZYZWOITYCH CENACH :)
    • Gość: zarosniety a gdzie sa fryzjerki w topless.... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 18:10
      ???
      • Gość: Paweł Z. Re: a gdzie sa fryzjerki w topless.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.11.04, 11:04
        Na Rydgiera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka