7em 23.03.05, 13:56 żyd komunista automatycznie zmienia narodowosc na Radziecką [nie krzycz na mnie, to snajpersztajn55 wymyslił] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro100 Re: siedem 23.03.05, 14:00 7em napisał: > żyd komunista automatycznie zmienia narodowosc na Radziecką [nie krzycz na > mnie, to snajpersztajn55 wymyslił] > > 5040 to wtórne, przed nim ambasador Izraela ówczesny takie teksty wrzucał Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: siedem 23.03.05, 14:10 7em napisał: > żyd komunista automatycznie zmienia narodowosc na Radziecką [nie krzycz na > mnie, to snajpersztajn55 wymyslił] Dołujesz. Już sensowniejszego kłamstwa wymyślić nie potrafisz ? Podnieś się. Podnieś się do kwadratu i dodaj trzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
7em przepraszam Panie Prawdziwy Prawicowcu 23.03.05, 14:29 z PO ale pan jestes snajper a nie snajpersztajn 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: siedem 23.03.05, 14:36 To jakbyś poprawnie nazwał przepoczwarzoną PZPR SDRP SLD SDPL i przepopięciorzoną na SD formację rządu nasłanego przez największego wroga Polski - karykaturę belkowego traktowania mandatu demokracji? Jest jeszcze jakieś miasto albo urząd niekojarzony z poskomunistyczną aferą czytaj oszustwem i kradzieżą? Wystarczyło w Opolu ze paru młodych stworzyło z marazmu przemian - Stop Korupcji i sypnęła się towarzyszka Jakuba od ustaw pod zastaw. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: siedem 23.03.05, 15:27 hasz0 napisał: > To jakbyś poprawnie nazwał przepoczwarzoną PZPR SDRP SLD SDPL > i przepopięciorzoną na SD > formację rządu nasłanego przez największego wroga Polski > - karykaturę belkowego traktowania mandatu demokracji? > > Jest jeszcze jakieś miasto albo urząd niekojarzony z poskomunistyczną > aferą czytaj oszustwem i kradzieżą? JEST. Firma Ad Rem i słynna na Polskę całą Stella Maris. C hcesz porównac jakąs tam komune do 2000 lat koscioła? jak komuchy beda miały porównywalnie długa tradycje tez nauczą sie kraśc w białych rekawiczkach i czerwone charaktery zamienią na czarne aby zaspokoic twoje gusta > Wystarczyło w Opolu ze paru młodych stworzyło z marazmu > przemian - Stop Korupcji i sypnęła się towarzyszka Jakuba od ustaw pod zastaw. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Cierpienie pod 1000letnim jarzmem Koscioła 23.03.05, 15:30 musi zniwelowac do zera jarzmo czerwonych postrzegane przez zera. Odpowiedz Link Zgłoś