IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.04, 23:48
co byście zrobili sukinsynowi który chce wam rozbic rodzine?
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: zdrada 30.01.04, 02:46
      Nie on jeden jest bez winy - w tym chyba problem. Nie on to inny... Eliminujac
      jednego, nie ustrzezesz sie innego:(
      • Gość: kika Re: zdrada IP: 62.244.144.* 03.02.04, 11:46
        a poza tym.. rozbicie rodziny to cały proces i do tego nie wystarczy wola czy
        działanie jednej tylko osoby... na to składa się cała masa rzeczy...
        • Gość: Skillzz Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:26
          nic. skoro rodzina sie rozpadla to trzeba bylo do tego wiecej niz jednej osoby.
          • Gość: mamut Re: zdrada IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 01:16
            jestem alkoholiczka i chce pozbyc sie nalogu jak to zrobic?
            • Gość: Patryx Re: zdrada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 17:30
              Musisz jak najszybciej zgłosić się do psychiatry. Najpierw detoks a potem walka
              o przetrwanie. Od wszystkiego można sie odzwyczaic, ja w ciebie wierzę. Zadzwoń
              do ośrodka na ul. Św. Antoniego we Wrocławiu, nie pamiętam telefonu ale to jest
              pod nr 24 w podwórku. Tam dobrze leczą z nałogów. Czekam na wieści, czy ci sie
              udało!
    • Gość: rozbijacz Re: zdrada IP: *.com / 62.233.250.* 18.08.04, 21:26
      znaczy jak???Młotkiem???..dzwoń stary po policje...chyba...że sama sie już
      rozbiła wcześniej...może sam młotkiem przyłożyłeś...oczywiście niechcący
      napewno;)
    • dziubenka Re: zdrada 30.10.04, 09:21
      Hej! Moim zdaniem nie powinieneś się wogóle tym przejmować, on może sobie
      chcieć a czy ta rodzina się rozbije czy nie to zalezy tylko i wyłącznie od
      ciebie i twojej partnerki nie zżucaj winy na kolesia. Pozdrawiam
      • Gość: Pestka Re: zdrada IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 01:04
        ZGADZAM SIĘ W 100%! LEPIEJ POSZUKAJ WINY W SOBIE! GDYBY TWOJEJ PARTNERCE BYŁOBY
        DOBRZE Z TOBĄ TO NIE SZUKAŁABY NOWEGO FACETA.
        • Gość: to ja ci rozbileem Re: zdrada IP: 5.5R* / 217.17.233.* 04.11.04, 07:48
          rozbilem ci dlatego ze trafiala sie ta kwoka domowa czyli twoja zona, lasila
          sie jak glupia no to mialem zrobic? Wyrzucic z lozka? Zrozum to- ona sie lepila
          do mnie ze nie bylo na nia sily.

Potem ta wariatka chciala zebym zie z nia ozenil. Czy ta twoja zona do reszty
          zwariowala? A co mi naopowiadala o tobie, a to: ze ci smierdzi z mordy, ze
          pierdzisz, ze pijesz, ze cie nigdy nie ma, ze jestes gburem, ze nie rozumiesz
          jej potrzeb (tak jakbym ja te cite mogl zrozumiec, hehehe), ze dzieci to i tak
          nie z toba a z jednym takim Bolkiem (znasz go?) co go widizala na boku, ze cie
          zdradzala od samego poczatku bo wyszla za ciebie z litosci tak sie prosiles
          zeby za ciebie wyszla...

Acha? Czy tobie naprawde sie tak strasznie poca nogi ze nikt nie moze
          wytrzymac?
    • Gość: mario Re: zdrada IP: 62.29.254.* 21.11.04, 21:41
      Spójrz na to inaczej. Jeżeli gośc jest ci w stanie rozbić rodzinę to znaczy że
      już i tak jej nie masz. Porzuć nadzieję że coś jeszcze z tego będzie nie ten to
      inny a na starośc może kościół i kółko różańcowe - sa różne metody ucieczki od
      rzeczywistości. Im wcześniej się to stanie tym lepiej - stań prosto rozejrzyj
      się dookoła i spójrz jakie zycie stawia przed tobą możliwości. nigdy nie jest
      jeszcze za późno. Na pewno znajdziesz jeszcze kobiete której będziesz na tyle
      pewny żeby nie stresowac się że ktoś chce ci ....... POWODZENIA
    • Gość: minika Re: zdrada IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.04, 02:26
      ja jestem chetna do nowego zwiazku zapewniam ze szybko zapomnisz o niej...
    • Gość: autochton Re: zdrada IP: *.nd.e / *.e-wro.net 24.11.04, 22:42
      kilim madafaka!!!
      • kufelek0 Re: zdrada 22.12.04, 17:38
        nic nie zrobisz...mnie tez ktos rozbil rodzine i probuje pogodzic sie z tym juz
        1,5 roku, nic z tego.zal i bol sa wciaz takie same, trzeba sie nauczyc z tym
        zyc...(chyba)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka