Gość: pol IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.04, 23:48 co byście zrobili sukinsynowi który chce wam rozbic rodzine? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: zdrada 30.01.04, 02:46 Nie on jeden jest bez winy - w tym chyba problem. Nie on to inny... Eliminujac jednego, nie ustrzezesz sie innego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: zdrada IP: 62.244.144.* 03.02.04, 11:46 a poza tym.. rozbicie rodziny to cały proces i do tego nie wystarczy wola czy działanie jednej tylko osoby... na to składa się cała masa rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skillzz Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:26 nic. skoro rodzina sie rozpadla to trzeba bylo do tego wiecej niz jednej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: zdrada IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.04, 01:16 jestem alkoholiczka i chce pozbyc sie nalogu jak to zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryx Re: zdrada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.12.04, 17:30 Musisz jak najszybciej zgłosić się do psychiatry. Najpierw detoks a potem walka o przetrwanie. Od wszystkiego można sie odzwyczaic, ja w ciebie wierzę. Zadzwoń do ośrodka na ul. Św. Antoniego we Wrocławiu, nie pamiętam telefonu ale to jest pod nr 24 w podwórku. Tam dobrze leczą z nałogów. Czekam na wieści, czy ci sie udało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbijacz Re: zdrada IP: *.com / 62.233.250.* 18.08.04, 21:26 znaczy jak???Młotkiem???..dzwoń stary po policje...chyba...że sama sie już rozbiła wcześniej...może sam młotkiem przyłożyłeś...oczywiście niechcący napewno;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubenka Re: zdrada 30.10.04, 09:21 Hej! Moim zdaniem nie powinieneś się wogóle tym przejmować, on może sobie chcieć a czy ta rodzina się rozbije czy nie to zalezy tylko i wyłącznie od ciebie i twojej partnerki nie zżucaj winy na kolesia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pestka Re: zdrada IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 01:04 ZGADZAM SIĘ W 100%! LEPIEJ POSZUKAJ WINY W SOBIE! GDYBY TWOJEJ PARTNERCE BYŁOBY DOBRZE Z TOBĄ TO NIE SZUKAŁABY NOWEGO FACETA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ci rozbileem Re: zdrada IP: 5.5R* / 217.17.233.* 04.11.04, 07:48 rozbilem ci dlatego ze trafiala sie ta kwoka domowa czyli twoja zona, lasila sie jak glupia no to mialem zrobic? Wyrzucic z lozka? Zrozum to- ona sie lepila do mnie ze nie bylo na nia sily. Potem ta wariatka chciala zebym zie z nia ozenil. Czy ta twoja zona do reszty zwariowala? A co mi naopowiadala o tobie, a to: ze ci smierdzi z mordy, ze pierdzisz, ze pijesz, ze cie nigdy nie ma, ze jestes gburem, ze nie rozumiesz jej potrzeb (tak jakbym ja te cite mogl zrozumiec, hehehe), ze dzieci to i tak nie z toba a z jednym takim Bolkiem (znasz go?) co go widizala na boku, ze cie zdradzala od samego poczatku bo wyszla za ciebie z litosci tak sie prosiles zeby za ciebie wyszla... Acha? Czy tobie naprawde sie tak strasznie poca nogi ze nikt nie moze wytrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: zdrada IP: 62.29.254.* 21.11.04, 21:41 Spójrz na to inaczej. Jeżeli gośc jest ci w stanie rozbić rodzinę to znaczy że już i tak jej nie masz. Porzuć nadzieję że coś jeszcze z tego będzie nie ten to inny a na starośc może kościół i kółko różańcowe - sa różne metody ucieczki od rzeczywistości. Im wcześniej się to stanie tym lepiej - stań prosto rozejrzyj się dookoła i spójrz jakie zycie stawia przed tobą możliwości. nigdy nie jest jeszcze za późno. Na pewno znajdziesz jeszcze kobiete której będziesz na tyle pewny żeby nie stresowac się że ktoś chce ci ....... POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minika Re: zdrada IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.04, 02:26 ja jestem chetna do nowego zwiazku zapewniam ze szybko zapomnisz o niej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton Re: zdrada IP: *.nd.e / *.e-wro.net 24.11.04, 22:42 kilim madafaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kufelek0 Re: zdrada 22.12.04, 17:38 nic nie zrobisz...mnie tez ktos rozbil rodzine i probuje pogodzic sie z tym juz 1,5 roku, nic z tego.zal i bol sa wciaz takie same, trzeba sie nauczyc z tym zyc...(chyba) Odpowiedz Link Zgłoś