Gość: jk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.01.10, 17:30 był ktoś? Jaki koszt wizyty? Czy długi termin oczekiwania na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ona Re: kardiolog Łacheta Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.10, 10:48 pierwsza 150 zl, kolejne 80 zl. Czas oczekiwania okolo miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: kardiolog Łacheta Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 13:02 Leczylam sie u doktora ładych pare lat jeszcze jak przyjmowal obok szpitala.W nowym gabinecie gdzie obecnie przyjmuje byłam tylko raz.Asystuje mu pani niezbyt miła, która mnie zraziła do dalszych wizyt w tym gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: kardiolog Łacheta Wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.01.10, 16:12 a mnie przeraża czas oczekiwania - dopiero w marcu będzie rejestracja na drugą połowę marca i kwiecień - pani przez telefon stacjonarny do gabinetu była średnio miła. Ja rozumiem, że dobry lekarza jest oblegany, ale to na NFZ znalazłam szybciej i nie mogę czekać 2 m-ce na wizytę Odpowiedz Link Zgłoś