Dodaj do ulubionych

Zjazd absolwentów IX LO we Wrocławiu

IP: *.net.uta.at 04.02.04, 08:45
Jaki jest adres tej strony?
Obserwuj wątek
    • Gość: Yolis Re: Zjazd absolwentów IX LO we Wrocławiu IP: *.ssk.com.pl 04.02.04, 08:49
      No właśnie adres please
      Przekopałam kilka wyszukiwarek i nie wyszukuja tej stronki. A zjazd bardzo mnie
      interesuje.
      Pozdrawiam wszystkich absolwentów:-))
      • diabelek2 oto link 04.02.04, 09:32
        do naszej ukochanej szkoły , pozdrawiam serdecznie!
        www.9lo.info/
        • Gość: admin 9lo.info Re: oto link IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.04, 17:34
          zgadza się to jest link do naszej strony.
          Informuję, że stronę umieszczono w wyszukiwarkach google, alta vista, msn,
          onet, wp i innych, więc nie ma problemu z odszukaniem strony. Poza tym
          informacja o zjeździe znajduje się we wszystkich znanych mi servisach
          polonijnych.
          Cena 80 i 250 za uczestnictwo i uczestnictwo z balem została uzgodniona po
          wielu spotkaniach organizatorów z przedstawicielami różnych firm, bez których
          taka impreza nie może sie odbyć. Można nie być zorientowanym w temacie tak
          dużej imprezy ( liczymy na min 1500 osób)i posądzać szkołę o chęć zysku więc
          informuję, że bez sponsorów dodatkowych taka impreza nie może się sfinansować
          ze składki 250,-PLN od osoby. Co trzeba opłacić jest opisane na stronie
          www.9lo.info w temacie BAL
    • Gość: Gosia Re: Zjazd absolwentów IX LO we Wrocławiu IP: *.rasserver.net 04.02.04, 14:13
      To jest dobry pomysl. Jestem tym zainteresowana i mam nadzieje ze duza liczba
      absolwentow zechce przyjsc.
    • Gość: maturzystka Re: Zjazd absolwentów IX LO we Wrocławiu IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 04.02.04, 15:14
      Tylko udział w tym zjeździe kosztuje podobno 270 zł z balem,a bez balu(czyli
      de facto chyba sama msza święta i jakieś przemówienie) 70 zł.
      Ale myślę,że organizacja będzie świetna i to cudownie tak spotkać się po
      latach ze znajomymi z liceum.
      Ja jako że dopiero w tym roku kończę dziewiątkę z tej przyjemności raczej
      zrezygnuję.
      • Gość: kotlaris Re: Zjazd absolwentów IX LO we Wrocławiu IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 05.02.04, 00:36
        witam!
        konczylam te szkole 8 lat temu i barzdo sie ucieszylam z na mysl o
        zjezdzie.........ale zrzedla mi mina przy cenach.........chodzi o to ze szkola
        ma zarobic czy zeby ludzie sie spotkali? nie tylko ci zamozni?
        i jak zwykle rowni i rowniejsi.............
        beznadzieja
        • Gość: ktos Re: Zjazd absolwentów IX LO we Wrocławiu IP: 83.27.15.* 05.02.04, 11:21
          <a href="www.9.liceum.pl">to może być to</a>
        • Gość: castro do kotlaris IP: *.polanka.kom-net.pl 14.02.04, 13:08
          no nie wierzę że jeszcze do tego samego liceum chodziliśmy:) tylko chyba jestem pół ciuta starszy od Ciebie zgadzam się z Tobą ceny trochę odstraszają, studniówka była tańsza i niczego nie brakowało. Co do zastanawiania sie dyr Koziej co należało by zmienić to nie trzeba podróży sentymentalnej, jest taka jedna pani od matematyki... mało kto ma do niej sentyment, do dziś miewam koszmary ;)
          • Gość: maturzystka Re: IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 14.02.04, 14:03
            Jest taki jeden pan od matematyki...ten to dopiero jest straszny
            • Gość: Kociątko Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.04, 16:07
              czyżbyś mowiła o jednym z najfajniejszych n-li w tej nieszczęsnej szkółce? ;P

a zjazd sobie daruję ;)

moze by alternatywnie urządzić w jakiejś knajpce mini-zjazd absolwentów?
            • Gość: castro Re: IP: *.crowley.pl 15.02.04, 18:08
              to ty chyba z Nowakowską zajęć nie miałaś? chyba że jej się polepszyło po "wypadku"...
              • Gość: Kociątko Re: castro... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.04, 18:17
                ja pisałam jako odp. na tekst maturzystki o "strasznym panu od matematyki" a
                nie o nowakowskiej ;P
                ona rzeczywiście koszmarna, na szczęście nie miałam z nia tylko z Lisem :)
          • diabelek2 Re: do castro 14.02.04, 14:10
            Gość portalu: castro napisał(a):

> no nie wierzę że jeszcze do tego samego liceum chodziliśmy:) tylko chyba
            jestem
            > pół ciuta starszy od Ciebie zgadzam się z Tobą ceny trochę odstraszają,
            studni
            > ówka była tańsza i niczego nie brakowało. Co do zastanawiania sie dyr Koziej
            co
            > należało by zmienić to nie trzeba podróży sentymentalnej, jest taka jedna
            pani
            > od matematyki... mało kto ma do niej sentyment, do dziś miewam koszmary ;)

ja też miewam koszmary, ta pani daa mi nieźle popalić;)
            pozdarwiam
            aga
            • castro_wroc Re: do castro 14.02.04, 21:22
              bosz........ to one jeszcze żyje??? ona nawet moją matkę uczyła! przygotuj sie że około pięćdziesiątki te koszmary jeszcze do Ciebie powrócą... powodzenia :)
      • Gość: vani jest radosna nowina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.04, 14:41
        nie bedzie mszy i wizyt czarnych - jedyna normalana szkola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka