Dodaj do ulubionych

SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:50
czy wiecie coś na temat deweolpera SM Wrocławski Dom zamierzam kupic
mieszkanie przy objazdowej i nie wiem czy warto. Słyszałem że mają spore
opóźnienia
Obserwuj wątek
    • Gość: maxWroc Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.osiedla.net 05.02.04, 22:09
      ja kupilem od nich mieszkanie na ul.jaracza-generalnie nie mam jakis wiekszych
      zastrzezen ale maja pewne opoznienia-mieszkania oddali ze dwa miesiace pozniej
      przy czym jeszcze przez kilka miesiecy nie dzialaly windy a do tej pory-
      mieszkanie odebralem w lipcu-nie oddali garazu mimo ze jest juz gotowy
      (podobno jakies zastrzezenia maja strazacy)-pozdrawiam
      • Gość: sylwek Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 23:40
        wielkie dzięki...właśnie słyszałem, że z terminami u nich jakoś "cienko".
        Prawdopodobnie pierwsze mieszkania na ulicy Objazdowej miały zostać oddane w I
        półroczu 2002 roku, a do tej pory "świecą pustkami". Może znajdzie się ktoś
        kto kupił już od nich takie mieszkanko. To , które ja chcę kupic ma być oddane
        na koniec grudnia 2004 i nie chciałbym, żeby to był grudzień 2005 !!!;)
        pozdrawiam s
        • jmyszka Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa 12.09.04, 20:05
          hmmm moje mieszkanie przy ulicy objazdowej mialo byc oddane w 3 kwartale 2004
          roku, po czym otrzymalam list ze termin ten zostal przesuniety na 30
          listopada... obserwujac postep prac, jakos malo w to wierze, czy ktos ma moze
          jakies informacje? a moze odezwa sie mieszkancy dwoch budynko ktore juz zostaly
          oddane?
          • Gość: wilder Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 01.10.04, 15:17
            Spółdzielnia jest o.k. Ale terminow nigdy nie dotrzymuje. Przyzwyczajenie jest
            druga natutą.
            • Gość: andrzej1971 Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:00
              Właśnie idę odebrać mieszkanie Objazdowa!
              • Gość: jmyszka Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:21
                i jak wrazenia? bo moj kawalek podlogi na Objazdowej ciagle buduja...
    • Gość: Agsza Re: mam inne doswiadczenia IP: *.recluce.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 21:30
      odbierałam kiedys od nich mieszkanie w roku 1997 i bylo oddane w terminie,
      wykonczenie budynku dobre i bylam bardzo zadowolona z zamieszkiwania w ich
      zasobach. A przesuniecia w oddaniu budynkow moga byc spowodowane rowniez
      niedpowiednia pogoda .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka