Gość: sylwek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:50 czy wiecie coś na temat deweolpera SM Wrocławski Dom zamierzam kupic mieszkanie przy objazdowej i nie wiem czy warto. Słyszałem że mają spore opóźnienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxWroc Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.osiedla.net 05.02.04, 22:09 ja kupilem od nich mieszkanie na ul.jaracza-generalnie nie mam jakis wiekszych zastrzezen ale maja pewne opoznienia-mieszkania oddali ze dwa miesiace pozniej przy czym jeszcze przez kilka miesiecy nie dzialaly windy a do tej pory- mieszkanie odebralem w lipcu-nie oddali garazu mimo ze jest juz gotowy (podobno jakies zastrzezenia maja strazacy)-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 23:40 wielkie dzięki...właśnie słyszałem, że z terminami u nich jakoś "cienko". Prawdopodobnie pierwsze mieszkania na ulicy Objazdowej miały zostać oddane w I półroczu 2002 roku, a do tej pory "świecą pustkami". Może znajdzie się ktoś kto kupił już od nich takie mieszkanko. To , które ja chcę kupic ma być oddane na koniec grudnia 2004 i nie chciałbym, żeby to był grudzień 2005 !!!;) pozdrawiam s Odpowiedz Link Zgłoś
jmyszka Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa 12.09.04, 20:05 hmmm moje mieszkanie przy ulicy objazdowej mialo byc oddane w 3 kwartale 2004 roku, po czym otrzymalam list ze termin ten zostal przesuniety na 30 listopada... obserwujac postep prac, jakos malo w to wierze, czy ktos ma moze jakies informacje? a moze odezwa sie mieszkancy dwoch budynko ktore juz zostaly oddane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilder Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.ssk.pl / *.ssk.pl 01.10.04, 15:17 Spółdzielnia jest o.k. Ale terminow nigdy nie dotrzymuje. Przyzwyczajenie jest druga natutą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej1971 Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:00 Właśnie idę odebrać mieszkanie Objazdowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmyszka Re: SM Wrocławski Dom ul. Objazdowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 13:21 i jak wrazenia? bo moj kawalek podlogi na Objazdowej ciagle buduja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agsza Re: mam inne doswiadczenia IP: *.recluce.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.10.04, 21:30 odbierałam kiedys od nich mieszkanie w roku 1997 i bylo oddane w terminie, wykonczenie budynku dobre i bylam bardzo zadowolona z zamieszkiwania w ich zasobach. A przesuniecia w oddaniu budynkow moga byc spowodowane rowniez niedpowiednia pogoda . Odpowiedz Link Zgłoś