Gość: aldona IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.01.10, 23:14 Wie ktoś coś na temat celulitisu?Kto we Wrocławiu coś umie z tym zrobic?Ale cos z życia a nie reklamy proszę:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martusik Re: celulitis IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.10, 00:06 Ja byłam na kosciuszki w camei- wypasiony sprzet i mili ludzie-no i najwazniejsze,że są efekty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcik Re: celulitis ceny? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.10, 15:42 myślę, że jak na taki standard znośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 13:48 cellulitu czy czellulitisu bo to dwie różne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 00:31 a wpisz w google dowiesz sie dokładnie i wyczerpująco w ogóle: cellulit- skórka pomarańczowa cellulitis- zapalenie tkanki jedno nadaje sie na masaż a drugie do lekarza niby nic a różnica zasadnicza i kolosalna poza tym sa 3 rodzaje cellulitu które różnie mogą być "traktowane" i do tego stopnie zaawansowania, miejsca, predyspozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: celulitis IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 09:03 Dzieki:) No faktycznie rożnica jest,u mnie raczaj ta skórka wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 14:25 Prosze bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: celulitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 12:38 w moim przypadku endermologia plus woda, pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś