alexandretta25 23.01.10, 17:49 Jestem 25-letnią mamą półrocznej córeczki. Mieszkam na Śródmieściu we Wrocławiu. Szukam koleżanki na wspólne spacerki, pogaduchy i plotki:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sto.krotka79 Re: szukam koleżanki - mamy 25.01.10, 09:41 Napisz tu: forum.gazeta.pl/forum/f,89561,Mamy_z_Wroclawia_i_okolic.html Odpowiedz Link Zgłoś
aga333 Re: szukam koleżanki - mamy 26.01.10, 15:08 hej, a gdzie najczęściej spacerujesz? jak coś to pisz na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
malinkasr Re: szukam koleżanki - mamy 27.01.10, 12:44 Czesc! Ja wprawdzie jestem 33-letnią mamą 20-miesięcznej córeczki, ale może udałoby się nam nawiązać fajną znajomość? Mieszkam na Strachocinie, ale mam samochód, wiec nie problem czasem gdzieś podjechac i się spotkać. Siedzę z małą w domu, nie pracuję i praktycznie całe dnie spędzam sama z nią, czekając do wieczora aż mąż wróci z pracy. Brakuje mi koleżanki do spotkań, ploteczek czy wspólnych wypadów np. na kawę. Jeśli byłabyś chętna podaję maila: malinkasr@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alexandretta25 Re: szukam koleżanki - mamy 28.01.10, 18:58 super! strasznie sie ciesze!jestem pewna że nawiążemy kontakt.Również podaje maila: akiernicka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
luna-26 Re: szukam koleżanki - prawie Wojnów 14.02.10, 10:30 ja jestem z okolic Wojnowa ,może też się przyłaczę do wspólnych spotkań :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
25karolina25 Re: szukam koleżanki - mamy 05.02.10, 19:50 hej ja tez mam 25 lat i mieszkam na biskupinie mam syna 3 letniego i tez szukam koleżanki na spacery, pogaduchy itp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alexandretta25 Re: może spotkanko? 14.02.10, 15:29 Słuchajcie, zatem proponuje jakieś spotkanko na spacerek. Może uda nam się zebrać wszysrtkie razem? Ja nie pracuje więc obojętna mi data. Podajcie jakiś termin, ja moge się dostosować. Może w Rynku? Acha, na placu dominikańskim w nowow otwartej restauracji Vapiano w weekendy od godziny 12 jest kącik dla dzieci. Bardzo fajnie urządzone. Może jeśli będzie dalej tak potfornie zimno to spotkałybyśmy się w Vapiano?Troche drogo ale warto. Napiszcie co o tym sądzicie. No i dziękuje za zainteresowanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinkasr Re: może spotkanko? 15.02.10, 14:48 Hej! Sądzę, że to świetny pomysł z tym spotkaniem w Vapiano. Bardzo chętnie! Może byc najbliższa sobota lub niedziela o 12.00. Jestem za! pozdrowienia dla wszystkich Mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandretta25 Re: może spotkanko? 15.02.10, 20:24 Świetnie! Ja proponuje sobote o 12 ale jeśli wam bardziej pasuje niedziela to ok. Piszcie Mamuśki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
alexandretta25 Re: może spotkanko? 17.02.10, 16:21 została jednak niedziela 21 luty godz 12 w Vapiano na pl.Dominikańskim.Zapraszam wszystkie mamuśki ze swoimi pociechami i jeśli chcecie to też z partnerami. Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia!Ola Odpowiedz Link Zgłoś