Dodaj do ulubionych

krem pod oczy...

IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 10.05.05, 18:49
witam!znacie jakies dobre kremiki pod oczy??Obecnie mam kuracje dotleniajaca
z rafy koralowej firmy SORAYA.Jest bardzo dobra..lecz juz mi sie konczy i
szukam czegos nowego.Chodzi mi o to aby kremik nie byl drogi a
dobry.Zaznaczam ze mam 21 lat.Wpisujcie swoje dobre kremiki pod oczy!!! a
SORAYA -rafa koralowa naprawde polecam!! i jest tani..kosztuje 8 zl!! :)
buzka!
Obserwuj wątek
    • Gość: julcia_bleble Re: krem pod oczy... IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 11:43
      haloooooooo..hmm czyzbyscie nie uzywaly kremikow pod oczy??;/ jest tu ktos kto
      moze mic cos dobrego polecic??
    • kociubek Re: krem pod oczy... 11.05.05, 11:49
      Jeśli chodzi o kremy pod oczy to gorąco polecam kremy firmy fost-lek, na wizażu
      bardzo polecane. Dostępne w aptekach, jest bardzo duzy wybor.
      • Gość: Magdalena Re: krem pod oczy... IP: *.chello.pl 11.05.05, 11:54
        A ja polecam doskonale rozjaśniający krem firmy dr Nona - rewelacja! u mnie
        zadziałało juz po 3 uzyciach . Swietnie rozjasnil moje wiecznie sine okolice
        oczu i zminiejszyl paskudne worki pod oczami . Niestety jest dosc drogi (w
        granicach 100zl, nie pamietam ile dokladnie placilam ), ale za to wydajny -
        codziennie uzywajac, mam go juz 5 miesiecy . Mi polecila kosmetyczka , bo nic
        innego nie dzialalo , a ja juz sie wstydzilam swojego wiecznie zmeczonego
        spojrzenia.
        magda
        • Gość: julcia_bleble Re: krem pod oczy... IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 11:55
          ojj dokladnie..zmeczone spojrzenie to porazka..ja w sumie mialam ten SORAYA i
          jest ok..ale chcialabym zmienic..
        • aniolek218 Re: krem pod oczy... 11.05.05, 12:02
          Magdaleno :) czy ten krem z NOA naprawde dziala na sińce? ja szukam dla siebie
          od dawna czegos skutecznie nawilżającego i rozjaśniającego ale na razie bez
          skutku, chętnie spróbowałambym czegos nowego, i jeszcze jedno pytanie - jaka
          jest pojemnosc tego kremu? ja ostatnio kupilam w salonie kosmet kremik za
          prawie 150 = 15ml - masakra
      • Gość: julcia_bleble Re: krem pod oczy... IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 11:54
        hmm..ale ja mam 21 latek..Myslisz ze ten krem pod oczy bedzie dobry dla mnie??i
        czy nie dostane po nim zadnego uczulenia itp itd? Testowalas go?
        • Gość: Magdalena Re: krem pod oczy... IP: *.chello.pl 11.05.05, 11:59
          A ja 22 :) i absolutnie nic mi po nim nie bylo. Moze dlatego , ze z tego co mi
          mowila kosmetyczka - to sa naturalne kosmetyki, bez dodakow zadnych swinstw.
          Nie bardzo chcialo mi sie wierzyc, no ale zadnej wysypki, zadnego
          zaczerwienienia jak to zwykle , nie mialam. Jak cos , to podaj mi maila. Gdybys
          kupowala , a jednak nie pasowalby Ci , to z przyjemnoscia od Ciebie odkupie!!!
          ja uwielbiam ten kremik :)
          pozdro, Madzia
          • Gość: julcia_bleble Re: krem pod oczy... IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 12:00
            kochana moj e-mail to julcia_bleble@go2.pl hmm..musze wlasnie ten zakup
            przemyslec ale kurde..mzoe faktycznie warto zaryzykowac :>
        • Gość: monias1 Re: krem pod oczy... IP: 217.97.133.* 11.05.05, 12:01
          dla dziewczyn w twoim wieku jest duzo fajnych kremikow pod oczka. Ja tez juz w
          tym wieku zaczelam dbac o te partie twarzy. W twoim wieku najwazniejsze jest by
          krem dobrze nawilzal. Polecam kremozel z LaRochePosay. Zajrzyj na strone
          www.wizaz.pl - tam jest skrabnica wiedzy na temat kremow pod oczy.
          • Gość: julcia_bleble Re: krem pod oczy... IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 12:07
            wlasnie buszuje po wizazu..ale wiecie jak to jest..wiele kosmetykow ma bardzo
            pozytywne komentarze a ja pozniej sama i tak nie wiem co wybrac..;) no i w
            sumie zawsze sie ryzykuje..:))
    • Gość: Magdalena Re: krem pod oczy... IP: *.chello.pl 11.05.05, 12:06
      ojć, niestety sprawdzilam cenę w necie - 222 zl :( kosmos! pewnie i tak zaczne
      na niego gromadzic kaske, bo warto. ale poki co zostala mi jeszcze 1/3
      sloiczka, wiec moze do tego czasu bedzie jakas promocja :)))
      pozdro, Madzia
      ps. jak cos, to podam Ci na maila telefon do mojej kosmetyczki , fajna
      babeczka :)
      • Gość: julcia_bleble Re: krem pod oczy... IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 11.05.05, 12:09
        omg..no to troszke duzy wydatek nie powiem..takze chyba na moj studencki budzet
        nie za bardzo..a przynajmniej nie na obecna chwile..mhh..skad wogole jestes
        Magda?ja z Gliwic..jak mozesz to podaj namiar na kosmetyczke..zawsze mozna
        zasiegnac fachowej rady..a co najwazniejsze to sprawdzonej:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka