Dodaj do ulubionych

jaki ginekolog

IP: *.chello.pl 28.02.10, 22:09
Witam
Wyszło tak, że muszę zmienić lekarza. No i nie wiem na jakiego.
Chciałabym, żeby pracował w szpitalu we Wrocławiu, żeby zagwarantował mi
przyjęcie do szpitala, żeby wykonywał cesarki, żeby nadawał się do prowadzenia
ciąży i żeby był bardzo dokładny, tj. zlecał badania, które mogę oczywiście
wykonywać prywatnie.
Macie jakieś pomysły? Możecie kogoś polecić?
Pozdrawiam
Iga
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: jaki ginekolog IP: 79.110.200.* 28.02.10, 23:53
      Takie rzeczy tylko w Erze:) A serio - NIKT nie zagwarantuje Ci przyjęcia do szpitala w momencie, gdy nie ma miejsca - a to akurat ostatnio dość popularna przypadłość naszych placówek. Każdy lekarz pracujący w zawodzie ginekologa położnika wykonuje cięcia cesarskie, więc to masz jak w banku - o ile oczywiście będą wskazania. No i każdy ginekolog położnik z założenia nadaje się do prowadzenia ciąży:)
      • Gość: Iga Re: jaki ginekolog IP: *.chello.pl 01.03.10, 08:38
        wiesz... nie wyobrażam sobie sytuacji, żeby np. z Dyrekcyjnej odesłano pacjentkę
        prof. Zimmera.
        Ale powiedzmy, że gwarancja przyjęcia do szpitala jest mniej istotna - bo u mnie
        będzie to planowane cesarskie cięcie - no i chciałabym, żeby przeprowadzał je
        "mój" lekarz.
        Założenia jakie są, to ja wiem. Ale mi chodzi o Wasze doświadczenie. Kto
        _dobrze_ prowadzi ciążę?
        • iwonagos Re: jaki ginekolog 01.03.10, 15:42
          No wiec - pozostaje Ci prof. zimmer:) Będziesz miała gwarancję przyjęcia do szpitala:) A jeżeli chodzi o cc, na dyrekcyjnej robią to dobrze, a i tak nie ma praktycznie szans, żeby lekarz prowadzący przyjmował poród czy też w ogóle robił cc. No chyba, że akurat trafisz na jego dyżur. Wyobraź sobie, że dany ginekolog miałby być przy porodach wszystkich swoich pacjentek.....Jeżeli chodzi o plamnowane cc to i tak jedziesz wcześniej do wybranego szpitala i umawiasz się z ordynatorem na termin cięcia.
          Ja np prowadziłam ciążę u prof Gabrysia, który kiedyś pracował na Dyrekcyjnej, a teraz na Chałubińskiego. Nie chciałam rodzić u niego, bo miałam swoją położną na Brochowie, gdzie odbył się poród, który wspominam dobrze.
        • Gość: ewa Re: jaki ginekolog IP: 79.110.200.* 01.03.10, 21:49
          No to Zimmer - o ile masz sporo kasy do wydania;) Co do cięcia - bez obaw, to chyba podstawowy i najczęściej wykonywany zabieg operacyjny w położnictwie - codziennie wykonują to prawie hurtowo, więc co za różnica, kto tnie...Zresztą prawdopodobieństwo, że akurat będzie to robił lekarz prowadzący ciążę jest raczej nie za duże. Chyba, że załatwisz sprawę w sposób nieformalny.
    • aneczka293 Re: jaki ginekolog 28.02.10, 23:54
      proponuje wyszukiwarke :D
      mam wrazenie, ze co drugi post to ginekolog ;)
      • rosa250 Re: jaki ginekolog 08.03.10, 16:24
        Ja chodzę do dr Floriańskiego też z Dyrekcyjnej, usg robi bardzo często w
        szpitalu. jak potrzeba była położenia mnie w szpitalu to jak byłam u niego w pt
        to na wtorek rano już miałam miejsce. Nie wiem jak to będzie przy rodzeniu
        dowiem się niedługo ;)
    • Gość: ambneh dr swidrak IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 08:03
      Według mnie jeden z lepszych lekarzy ginekologów w pl, jakies rnkingi tez wygrywał
      • Gość: wmmmmkij Re: dr swidrak IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 13:50
        potwierdzam dr świdrak to dobry ginekolog we wrocławiu
        • Gość: Anna Re: dr swidrak IP: 80.50.81.* 21.08.13, 08:40
          Dobra reklama nie jest zła, prawda?;-)
    • Gość: muaaaja dr Świdrak IP: *.centertel.pl 16.09.13, 10:27
      Ze znanych mi ginów we wrocku mogę polecic tylko jego
    • Gość: Iga Re: jaki ginekolog IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 21:17
      Skoro ktoś już odgrzebał mój wątek...
      Wybrałam ostatecznie doktora Gosztyłę i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: ann Re: jaki ginekolog dr Ala Halbersztadt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 17:48
        po prostu polecam
    • Gość: walumatorr Re: jaki ginekolog IP: *.centertel.pl 16.10.13, 16:06
      bardzo dobry jest dr Świdrak, ale czy on nie jest za drogi?
    • Gość: zmyssus dr świdrak IP: 87.96.42.* 14.11.13, 11:00
      ja chodzę do dr Świdraka - ma bardzo dobrą opinię (nie tylko moją)
      • mat.jus Re: dr świdrak 17.01.14, 23:54
        To może i ja odkopię trochę wątek :) Możecie polecić jakiegoś lekarza do prowadzenia ciąży? Czy są jakieś suplementy które ułatwią zajście w ciążę? Chcę się dobrze przygotować ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka