Dodaj do ulubionych

Mosci Jaroch, larum graja

IP: 213.77.64.* 15.02.02, 19:18
A taki niewinny, broniacy szlachetnych ideaow, szanujacy prawo i interesy
wroclawian. Pisz Pan wypowiedzenie. Bedzie mniejszy wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re:Ludu, mój ludu.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.02, 19:47
      cóżem Ci uczynił????
      • Gość: hrabiaa Re:Ludu, mój ludu.... IP: 213.77.64.* 15.02.02, 23:54
        Nie on jeden. Czas moze, by ich policzyc. Chocby we Wroclawiu. Istnieje
        mozliwosc wykreownia "przewodnika" po wlosciach "tych" z Ratusza. A co ? Niech
        znaja glos ludu !
        • Gość: Jajaccek Re:Ludu, mój ludu.... IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 16.02.02, 00:41
          Zgoda,ale wiecej konkretow. Latwiej jest czlowieka oczernic niz go
          wybielic.Zaraz po przyjezdzie do Stanow, glosna byla sprawa studentow prawa,
          ktorzy z pomoca swojego wykladowcy, spowodowali uwolnienie 11 niewinnie
          skazanych na smierc wiezniow.Niestety nie wszystkim niewinnym sie to udalo.
          • Gość: hrabiaa Re:Ludu, mój ludu.... IP: 213.77.64.* 16.02.02, 00:46
            Jajacek ! Wracaj do nas, gdyz opanowalo Cie wspolczycie dla styropianowcow.
            Przyjrzysz sie. Zawieziemy do miejsc opanowanych przez "dzialaczy", i
            spokojnie wrocisz do Czikago. Zacznieszk kumac baze. Ona jest sednem
            sprawy.
            • Gość: Jajaccek Re:Ludu, mój ludu.... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 16.02.02, 01:48
              To nie wspolczucie. Nie wszyscy ze styropianu dostali sie "do koryta" i
              zaczeli krasc.Chodzi mi o konkretny zarzut przeciwko Jarochowi. Bo posiadanie
              mieszkania to dla mnie zadne przestepstwo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka