Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 10:16
Obserwuj wątek
    • nelka Re: Dzień dobry 18.02.02, 10:20
      Witay DużY !
    • Gość: wędzonka Re: Dzień dobry IP: 156.24.117.* 18.02.02, 10:23
      Gość portalu: duzY napisał(a):

DuzY, co Ty tu wode lejesz, jaki on dobry, w Homareksie krasnali jak na
      lekarstwo, a mi jak na zlosc smoczy apetyt dopisuje! Szukasz zaczepki od rana?
      :)
      • Gość: duzY wędzonka - czyżby IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 10:28
        złość Ci wszystko pomieszała? Czy słowa "dzień dobry" budzą w Tobie aż tyle
        emocji? Dla mnie każdy dzień jest dobry :-)
        Pozdr.
        • Gość: wędzonka Re: wędzonka - czyżby IP: 156.24.117.* 18.02.02, 11:10

> złość Ci wszystko pomieszała? Czy słowa "dzień dobry" budzą w Tobie aż tyle
          > emocji? Dla mnie każdy dzień jest dobry :-)
          > Pozdr.

DuzY hurraoptymistą! Mam widac na forum sporo do nadrobienia! :)

Pozdrawiam!
          • Gość: duzY wędzonka - niejeden próbował IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 11:12
            Za dużY na dołki jestem ... i tak z nich wystaję ... ale skoro sobie życzysz to
            prosze bardzo - próbuj, jak na razie optymizm nadal ze mnie tryska ;-))))
            • Gość: wędzonka Re: wędzonka - niejeden próbował IP: 156.24.117.* 18.02.02, 12:27

> Za dużY na dołki jestem ... i tak z nich wystaję ... ale skoro sobie życzysz to
              > prosze bardzo - próbuj, jak na razie optymizm nadal ze mnie tryska ;-))))

Mam sporo do nadrobienia w czytaniu, bo pamietam Cie jako zrzedzacego pesymiste :)
              Forum to jednak niezle lekarstwo!
              • Gość: duzY Re: wędzonka - niejeden próbował IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 12:55
                przekorny realista - to bliższe mi określenie
    • Gość: Homar Czesc duzY, dzis rozwiazanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 10:28
      • nelka Re: Czesc duzY, dzis rozwiazanie 18.02.02, 10:30
        Ja liczę na nagrodę, chocby pocieszenia
        nell
      • Gość: duzY Re: Czesc duzY, dzis rozwiazanie IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 10:32
        Homar - to Ty jestes w ciąży? Ciekawe co się urodzi ;-)))))
        • Gość: Homar Re: Czesc duzY, dzis rozwiazanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 10:40
          Ha ha! Wiedzialem, ze to powiesz, nie zawiodlem sie :))))))
          Chodzilo mi o rozwiazanie, ktory z naszych watkow jest ciekawszy. Choc od razu
          powiem, zebys nie nastawial sie zbytnio optymistycznie, bo do dzis nuuuuuda
          panie, wieje na Twoim, huh
          • Gość: duzY tak, zauważyłem IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 10:41
            wpuściłeś na mój wątek nude, ale to i tak Twojemu wątkowi nie pomoże
            • Gość: Homar masz tak, jak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 10:46
              zaplanowales... Jesli buduje sie watek na nudnych podstawach (a tak, niestety
              bylo na Twoim), to o efekty nietrudno. I nie ma co zrzucac na innych, choc nie
              powiem - jest to badzo prosta metoda...
              • Gość: duzY Re: masz tak, jak IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 10:48
                Planowałem, że nie będziesz na moim wątku zanudzał rozmówców - w końcu miałes
                swój. Ale Ty tak nie mogłes wytrzymać. Musiałes na mój wejśc (choc wcale Ci się
                nie dziwię, sam na Twoim bym nie wytrzymał).
                • Gość: Homar Re: masz tak, jak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 10:51
                  ostatnio mam klopoty z zasypianiem. Traktowalem to jako terapie
                  • Gość: duzY Swój wątek? IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 10:58
                    I jak? Chyba skutecznie bo piątek przespałeś.
                    • Gość: Homar W dalszym ciagu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 11:03
                      rozmawiamy o Twoim watku, duzY, haha
                      Wiesz co, niech on lepiej spadnie troche nizej, bo jak na niego patrze, to
                      zaczynam ziewac :)
                      • Gość: duzY Homar - ziewanie to jedna z reakcji IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 11:07
                        nerwowych. Objaw zazdrości.
                        • Gość: Homar Re: Homar - ziewanie to jedna z reakcji IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 11:11
                          mysle, ze moj watek prezentuje sie pieknie. Nie mam czego zazdoscic - spojrz,
                          jak dumnie wypina piers!
                          A Twoj - klata zapadnieta, ozor wyciagniety z wysilku, nogi ugiete, rece
                          zwisaja... wstyd go tak zameczyc. I to w imie czego? Zeby na sile byl troche
                          bardziej popularny? Niestety, kazdy watek jest zaprojektowany tak, jak nalezy.
                          Twoj juz osiagnal kres swoich mozliwosci, niestety...
                          • Gość: duzY Homar - to mnie niepokoi IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 11:14
                            Zatraciłeś kontak z rzeczywistością.
                            • Gość: Homar duzY, Twoj niepokoj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 11:16
                              jest spowodowany czym innym...
                              • Gość: duzY Homar IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 11:17
                                niepokoje sie tylko o Ciebie. O mój wątek jestem spokojny :-))
                                • Gość: Homar o mnie sie nie martw! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 11:22
                                • nelka Re: do Homara 18.02.02, 11:23
                                  Homar, wy się tu obrzucacie, a bussines plan dalej nieopracowany i niec nie
                                  robisz w sprawie reklamy poweru, chyba cię zwolnię . Popraw się.
                                  • Gość: duzY Nelka - a toś sobie IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 11:27
                                    pracownika znalazła?!?! Kłótliwy okrutnie.
                                  • Gość: Homar Re: do Homara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 11:30
                                    nelka napisał(a):
                                    > Homar, wy się tu obrzucacie, a bussines plan dalej nieopracowany i niec nie
                                    > robisz w sprawie reklamy poweru, chyba cię zwolnię . Popraw się.

O rety, to juz duzY mozesz sie martwic o mnie, haha!
                                    Nelko, juz sie zajmuje robota. BP juz gotowy: w skrocie przewiduje opanowanie
                                    rynku forum lokalnego we Wroclawiu. Skoncentrujemy sie na stalych forumowiczach,
                                    jako ze oni moga cierpiec na niedobory energii spowodowanej nieustannym
                                    siedzeniem przed komputerem. Oczywiscie, target dodatkowy to wszyscy pozostali.

Czy zamierzasz ekspansje na inne fora? Jesli tak, to trzeba bedzie uwzglednic
                                    koszty zatrudnienia dodatkowego(ych) pracownika(ow). To tyle.

A propos: duzY - jestes winien 1 kokosa za power!!!

• Gość: duzY Homar juz mówiłem, że ja IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 11:34
                                      działam na powerze z nielegalnych źródeł
                                      • Gość: Homar Re: Homar juz mówiłem, że ja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 11:44
                                        > działam na powerze z nielegalnych źródeł

Wiem, wiem, duzY. Sek w tym, ze Nell jest monopolistka na tym forum i musisz sie
                                        przyznac do nielegalnego podlaczenia. Powiem wiecej - placisz kare w wysokosci 1
                                        kokosa. Zaplac teraz, bo odsetki rosna!
                                        Razem: 2 kokosy

• Gość: duzY Re: Homar juz mówiłem, że ja IP: *.dtvk.tpnet.pl 18.02.02, 12:11
                                          Jak Ty chcesz zalegalizowac nielegalne?
                                          • nelka Re: Chopaki ... 18.02.02, 12:14
                                            a zwłaszcza Homar, przenieście tę dyskusję na watek "A ja na przekór...", może
                                            rozdamy przy okazji trochę energii, bo tu para idzie w gwizdek.
                                            • Gość: Homar Re: Chopaki ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.02.02, 12:21
                                              Juz sie robi... duzY - wyplata na wspomnianym wyzej watku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka