Dodaj do ulubionych

Mirosław Wróbel nie żyje [']

11.05.10, 08:30
Nie żyje Mirosław Wróbel, wrocławski biznesmen, działacz Dolnośląskiej Izby Gospodarczej, sponsor, uczestnik wielu wrocławskich charytatywnych akcji. Był właścicielem firmy - autoryzowanego dealera Mercedesa. Zginął tragicznie w sobotę.

[1]

[2]
Obserwuj wątek
    • Gość: nmju Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 10:54
      Coś GW w tej sprawie milczy?
      • ekoi Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] 11.05.10, 12:54
        Bardzo dziwne zachowanie wrocławskiej gazety - ani słowa o tym zdarzeniu. O
        śmierci mechanika ze Świdnicy piszą, a o przedsiębiorcy, który zatrudniał 200
        osób na Dolnym śląsku, który udzielał się charytatywnie, wspierał sportowców
        itd. - nic.
        • Gość: asd Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: 188.33.232.* 11.05.10, 19:03
          Gazeta milczy bo dobrze wie co się naprawdę stało.
      • Gość: spiskowiec Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 23:02
        znamienne...
      • aszylko Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] 12.05.10, 06:18
        W niedzielę jedynie taki lakoniczny meldunek ukazał się:
        link
        • Gość: HM_ Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.05.10, 08:03
          I chyba miał więcej lat niż 40? Niezłe rzeczy można dowiedzieć się z GWna.
    • Gość: Colombo Samobójstwo? IP: *.54.16.203.static.telsat.wroc.pl 11.05.10, 19:25
      Podobno swój samochód zostawił w okolicach ul. Głównej przed przejazdem kolejowym na odcinku Kuźniki - Pracze Odrzańskie i "wpadł" pod pociąg. Niektórzy twierdzą, że położył się na torach...
      • Gość: gf Re: Samobójstwo? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.05.10, 20:56
        www.dziennik.pl/wydarzenia/article603717/Polski_milioner_odebral_sobie_zycie_.html
    • Gość: kondolencje Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 17:36
      szczere wyrazy współczucia i ubolewania
      • Gość: Kazek pamietam Go IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.10, 20:05
        znalem go, gdy byl blacharzem samochodowym na Warcianskiej u mojego
        kolegi. Bylem z nim w Berlinie na Spandau w Berlinie, gdy nawiazywal
        pierwszy kontakt z Mercedesem. Sympatyczny, niesamowicie kontaktowy.
        Nigdy mu nie "odbila szajba" z racji zrobienia dobrego interesu.
        Szkoda go, i nasuwa sie podejrzenie, ze cos, lub ktos doprowadzil do
        tego.
        jesli ktos "pomogl", to jest to najwiekszej wagi skurwysynstwo, i
        trzeba doprowadzic do wykrycia.
        jesli " sam z siebie", to nikt nie "pomoze" juz w tym.
        Ja optuje jednak za "wersja", ze ktos "pomogl mu"!
        W kraju, gdzie normalnosc jest nienormalnoscia, gdzie kariery robia
        ci, ktorzy winni siedzies we wiezniu, wszystko jest mozliwe.
    • Gość: woit2 Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 11:15
      Szkoda Pana Mirosława Wróbla jako nieprzecietnego człowieka .
      Ale też sprzedaż mercedesa musi spadać.
      Płacić za markę która nie jest synonimem jakosci a gwarantuje tylko drogi serwis
      i krótkotrwały blichtr po wyjechaniu z myjni.
      Rdza, problemy z silnikami,tandeta plastików...
      Lepiej se kupić Dacię Logan...i wyrzucić po 4 latach.Przynajmniej bedzie sie
      jeżdzić nowym samochodem (oczywiscie mozna pominąć wtedy serwis renault , po co
      gwarancja w jednorazowym aucie?
      Tak jest chyba rozsadniej.
    • Gość: Nikke Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.10, 20:14
      Ament
      • Gość: lesiop Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.10, 22:20
        Gość portalu: Nikke napisał(a):

> Ament

Że co?
        • Gość: Tadeusz Dzik Śpij w spokoju Mirosławie-AMENT(*) IP: *.as.kn.pl 15.05.10, 12:10
          j/w
          • Gość: qwerty Re: Śpij w spokoju Mirosławie-AMENT(*) IP: *.chello.pl 20.05.10, 23:38
            "ament" - dżizasfakinkrajst!
            • Gość: qwerty Re: Śpij w spokoju Mirosławie-AMENT(*) IP: *.chello.pl 20.05.10, 23:39
              OK, mam to, chodzi o "amant"
    • z-reka-w-nocniku Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] 15.05.10, 16:55
      Szczere kondolencje i współczucia dla rodziny.
    • Gość: magdzik Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.connecta.pl 16.05.10, 20:36
      Gdy się dowiedziałam przeżyłam szok. Znałam go bardzo dobrze i nie wierzę, że go
      już nie ma i nie spotkam go więcej;( Bardzo ciepły, inteligentny człowiek.
      • Gość: gosc Re: Mirosław Wróbel nie żyje ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 22:16
        Znałam Pana Mirka i również nie mogę uwierzyć w to co się stało. Był
        zawsze uśmiechnięty, miły, serdeczny, był również świetnym
        biznesmenem, który stale rozwijał swoją firmę, inwestował w
        pracowników, organizował wyjazdy, imprezy, wspaniały człowiek.
        Przekazuję najszczersze kondolencje na ręce całej rodziny.
        Niech spoczywa w spokoju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka