kanga_i_roo 28.05.10, 09:12 Witam, Czeka mnie wyprowadzka z Wrocławia do rodzinnego Poznania. Poszukuję solidnej i niedrogiej firmy, która mi w tym pomoże. Możecie kogos polecic? ew. odradzić? napisac na co zwrócic uwage? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Czy możecie polecic firmę przeprowadzkową? 28.05.10, 11:59 Co prawda nie czytałam tego wątku (chyba wypieram z podświadomości fakt Twojej wyprowadzki), ale zajrzyj: forum.gazeta.pl/forum/w,72,86454368,86454368,firma_do_przeprowadzki.html Odpowiedz Link Zgłoś
czepialska Re: Czy możecie polecic firmę przeprowadzkową? 30.05.10, 08:49 Ja mogę odradzić Besto. Na początku - pierwszego dnia - wszystko OK. Sprawnie popakowali wszystkie małe rzeczy do pudeł, opisali je, itepe. Gorzej było następnego dnia - przy faktycznej wyprowadzce... Już na miejscu okazało się, że wiele z tych popakowanych w kartony drobiazgów uległo zniszczeniu - kilka aniołów z mojej kolekcji, dwie szyby obrazów, parę naczyń, boki mebli, porysowane fronty szuflad, stłuczona lampa w windzie... A przy próbie reklamacji - brak odpowiedzialności i jakiegokolwiek kontaktu... Odpowiedz Link Zgłoś
dorittak Re: Czy możecie polecic firmę przeprowadzkową? 03.06.10, 00:19 Nas dwukrotnie przeprowadzała firma Besto, nic nie zostało zniszczone. Meble, sprzęt RTV i AGD, sprzęt biurowy, ksera, plotery, komputery bardzo starannie zabezpieczone. Specjalne kartony na ubrania na wieszakach, niektórych rzeczy nawet nie musiałam przepakowywać, bo zapakowali mi całe szuflady z komód. Sama przeprowadzka bardzo sprawnie i szybko przeprowadzona. Także, moje doświadczenia wskazywały by na polecenie tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
summerdays Re: Czy możecie polecic firmę przeprowadzkową? 30.05.10, 21:53 napisalam do Ciebie na priv :) Odpowiedz Link Zgłoś
tigga Re: Czy możecie polecic firmę przeprowadzkową? 07.07.10, 14:21 a możecie podać rząd wielkości zapłaty za taką usługę? Odpowiedz Link Zgłoś